![]() |
Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü Şükürler olsun Abdullah beyle Çekirdek inanç çalışması yaptık.956k Çok verimli geçti. 1 saat boyunca bana sordukları ile bazı çekirdek inançlarımı tespit ettik. Bir de epey bir telkin yazdıy789 İmgelemeler yaptı. Hepsini not aldım. Yazarken bile içimin nasıl titrediğini hissettim. Bir de yapınca amaaaaaaaaaaaannnnnny789 Allahım sana milyonlarca kez şükürler olsun. Bana bu gücü verdiğin, ışık tuttuğun, yol gösterdiğin için. Emeklemek şöyle dursun koşar adım hedefe ulaşacak garip bir heyecan içindeyim. Şöyle ki şununda bilincindeyim arkadaşlar. Bu işler emek ister devamlılık ister. Olumsuz düşünce kalıplarını değiştirmek, ego ile ortaklık kurmak zaman ister. Hepsinin farkındayım. İhtiyacım olan desteği alıyorum, yol alıyorum. Küçük bir çocuk gibi şen immmmm. Ohhh beeekhkh56 Gelişmeleri paylaşacağım sizinle. Sizinde desteğinizi yanımda isterim.. Sevgilerler... |
Cevap: Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü sevgili kuzeygüney, tebrik ediyorum.çekirdek inanç tespitini yaptırmışsın.hayırlı olsun.ben de konuşmadan sonra ferahlamış ve daha umutlanmıştım.artık sıkı bir çalışma dönemi seni bekliyor.özel değilse çekirdek inançlarını bizle paylaşır mısın... |
Cevap: Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü Sağol Nurbanucum Yok yok dermişimkhkh56 Baskın şekilde erteleme, öksüz yetim durumu, sevgi eksikliği, destek eksikliği, güven, sinme Bu kadar zincir ama hepsi aynı şeylere çıkıyor. Kalabalık bir ailede büyümüş olmanın getirdikleri. Ailenin ister istemez seninle ilgilenemeyişi.. Senin kızgınlıkların, sevgisiz kalışların, sonrasında bunlar işte. Ben şu an özgürleşeceğime ikna oldum bu imajinasyon ve telkinlerle inanma boyutuna geçeceğim. Hallolmuş olacak. İçimde sesini duyurmamaya alıştığım ama hep bir yandanda dönem dönem ağladığını bildiğim küçücük çocuk susacak.ağla2 Yol alacağım. yrl78art56art56 |
Cevap: Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü ben de kalabalık bir alenin sonradan olma en küçük üyesiyim.hele en küçük olunca herkes senin üzerinde baskı kurabiliryo,karışabiliyo.ama çabalarımızla özgürleşicez inşallah....msn de seni ekledim.orda daha rahat konuşabiliriz....actionsmile |
Cevap: Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü Hause garip bir gün yaşadım. Sabah aldığım bir haber beni sarstı. Sonra forumda senin yorumunu okudum çok üzülüm. Biraz hit şarkıları dinleyip havamı değiştirdikten sonra Kendi kendime kalp çakram üzerinde (gözlerimi kapatıp 3. göze odaklanarak) şükür, niyet ve rahatlama egzersizleri yaptım. Odağımı dağıtıp sorunlarımı ve olmak istediğim beni yazdım. Hepsi de ertelemeden kaynaklanan şeylery789 |
Cevap: Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü Subliminal telkinlerim perşembe günü geliyor ben pazartesiden beri erteleme telkinini indirdim parça parça yaklşık 2 saat kadar dinliyorum. Hedef değil, öylesine dinliyorum. Su sesi dinledikçe kendimi bir dere kenarında hissediyorum. Dinle dinle e yeter artık şır şır kalk gidelim der gibi bir his uyandırıyor. Ertelemeye bire bir olsa gerek :)))) Çok sevdiğim bir olumlamam var. Onu aklım geldikçe söylüyorum. Sonra 3 imajinasyon var 2sini aktif yapıyorum. Bir de sabah akşam 5er dakika ayırmam gereken bir ödevim var. Onu 2-3 kez yapabildim. Ama zaman var hepsi için :) Yaratıyorum zamanı :) Hayatıma katıyorum hepsini.. :) Aslında bir de olumsuzlamam var ama olumlamalar bana öyle keyif veriyor ki.. Hiç onları yapmak istemiyorum. Ajandamda duruyor gerektiğinde çıkarıp yapabilirim ama ihtiyacım yok çok pozitifim hiç öyle düşünesim yok :))) Bir de odağımda çok istediğim bir şey var bu aralar. Olmasını çok istediğim. Hülyalardayım ben çıkamıyorum :))) Gelişmeler böyle arkadaşlar. Sevgiler... :)) |
Cevap: Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü Merhaba günlük yazmayalı olmuş biraz...y789 Cdleri düzenli dinleyemedim dün baştan aldım 4 saat dinlendim. Bakalım bugünki performansım ne olacak :)music45 Gerçekten çok etkili hissedebiliyorum. Sabah dürttü beni birileri erkenden en sona attığım yemek işini hallettim İyi de oldu :) Çooook heyecanlıyım. Bu pazar Berna Özcan Demir hanımın düzenlediği Yaşamı yenileme aktivasyonlarına katılacağım reiki için inisiyasyon almaya gerek yokmuş.blissy Çok şükür güzel bir başlangıç yapıyorum. Lakin bu ay için Reiki 1. derece uyumlanmayada kararlıyım.O0 Evrene bu mesajı verdim bazı yerlerle görüştüm fiyat ve tarih bilgileri aldım. Ben Berna hanım diyorum onunda bu ay içinde olacak.art56art56 Bakalım.... :) Param bol. Sevgim bol Enerjim bol İstediğim her şeyi farkındalıkla ve kolaylıkla yapıyorum Evrenden gelen bütün mucizeleri kabul ediyorum :))))))))))))))))))))))))) Görüşmek üzere actionsmile |
Cevap: Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü Aktivasyonları aldım çok oldu. Enerjiler bana çok yakıştı kendimi süpper hissediyorum Bu hafta sonu da canım Berna Hocamdan Dönüşüm Reikisine uyumlandım çok iyi hissediyorum kendimi. Telkinlerde harika gidiyor valla. Evdekilerin diline düştük ama olsun. Eserli muamelesi görüyorum bir de avucumla havaya sembol çizerken yakalanırsam tam olur.ooo67sadanimterli345 Yalnız bana öyle geliyor ki telkinleri daha çok dinlemeliyim bakalım :)))))))sevincliaction Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Kuzeygüney'in değişim, dönüşüm ve başarı günlüğü Berna hanım nasıl? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 PM. |