02-09-2011, 01:20 PM
|
#38 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı: sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı
uymlama için teşekkürler ,bana ekstra zaman ayırdınız çok naziksiniz.ben enerjiyi bacaklarımda hissettim. | Alıntı: naz78 Nickli Üyeden Alıntı
bende uyumlanmak istiyorum boluk br-erekette çok ihtiyacım var yardımcı olursan duacın olurum ne yapmak gerek ayrıca uyumlandıktan sonra neler değişti hayatınızda yorumlarda yapılısa daha motive edici olur şimdiden teşekkürler | Alıntı: Turhan Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, bolluk bereket uyumlamasına bende katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz. | Alıntı: yaseminist Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, ben de bolluk bereket uyumlamasına katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor, bilgi verirseniz çok sevinirim.. Bir de GMA uyumlaması hakkında da bilgi alabilirsem çok sevineceğim..Şimdiden teşekkürler.. | Alıntı: japongülü Nickli Üyeden Alıntı
rima uyumlama toplu yapılıyorsa tekrar katılabilir miyim, çok güzeldi | sanırım tekrar toplu yapacağız abla :) öyle görünüyor.. bu akşam için bolluk ve bereket yapabiliriz.. sevgi ve saygılarımla.. |
| |