09-09-2011, 01:51 PM
|
#194 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. sevgili eskici 3 sembolü sormuştu.. sırasıyla kopyalıyorum buraya.. bilgi hepimiz için geçerlidir. 3 sembol var.. 1. Sembol : ŞİRİ
İki elimizi de yan yana ve senkronize şekilde kullanarak bu sembolü çizeceğiz. Sol elimizle kocaman bir J çiziyoruz. Sağ elimiz de yi sağa doğru, açık tarafı sağa bakacak şekilde çizecek. Biz buna
kızın çırpı bacakları diyoruz. Kızın önce çırpı ve ikisi iki farklı yöne bakan bacaklarını çiziyoruz.
Sonra kızın eteklerin çiziyoruz. Yine sağ-sol el aynı anda, alttan ve içten dışa olacak şekilde, sembolde görülen küçük kolları çiziyoruz.
En son kızın kollarını çiziyoruz. Etekte hareket yönü ana gövdeden dışarı doğru iken, en üstteki kolda, dışarıdan içeri doğru biz çizim oluyor. Böylece dünyanın tüm nimetlerine kollarımızı açmış ve davet etmiş oluyoruz. Bu çizimi kendi vücudunuza yerleştirebilirsiniz ya da sadece havaya çizip bırakabilirsiniz. Bu enerji çok meditatif bir enerjidir ve kendisi ne yapmak istiyorsa yapar, yönlendirmelerin dışında hareket eder. Onun için sakın enerjiyi çok fazla yönetmek için kendinizi zorlamayın. Sembol içinize girebilir. Odada sabit kalabilir. Ona karışmayın Ancak sembolle birlikte dünyanın tüm nimetlerine, güzelliklerine ve zenginliklerine kollarımı ve kendimi açıyorum. Onları hayatıma sevgi ile kabul ediyorum deyin. Üç kere de sembolün adını tekrarlayın; şiri, şiri, şiri.
Şiri;den sonra mantrayı (zikir kelimesi)söylemeye başlayın:
Ben bolluğum
Ben bereketim
Ben refahım
Ben zevk-ü sefayım
Bu mantrayı şifa gönderdiğiniz sürece mümkün olduğunca içinizden tekrarlayın. Enerji akışının hızlandığını hissedeceksiniz
2.Sembol : Laksya (Sanskritçe Amaç demektir)
İlk sembolden sonra sıra ilk imajinasyona geliyor. Renkli resimde görüldüğü gibi Laksmi nin her iki tarafı su fışkırtan iki fildir. Bu sürekli çabayı/gayreti gösterir. Kişinin dharması ile uyum içinde ve bilgelikle yönetilen ve hem maddi hem spiritüel bolluk/refaha götüren saflık anlamına gelir.
Peki enerjide bu sembolle nasıl çalışacağız? İki tane filin hortumunu düşünün. Onların ucundan gümüş zerrecikleri aksın. Bırakın bu zerrecikler ile sizi yıkasınlar. Cüzdanınızı, kalbinizi, kasanızı nereye isterseniz gümüş zerreleri ile yıkasınlar. Tepe çakranızdan içeri akıtabilirler. 5 dk.kalabilirler, yarım saat kalabilirler;. Bırakın gerek gördükleri sürece sizi yıkasınlar. Evinizi, eşinizi yıkasınlar. Arada bir onları sevin ama Okşayın, hortumlarını öpün. Bu arada içimizden mantramızı okumaya devam ediyoruz elbette. Baktınız artık gümüş akmamaya başladı yani fillerin işi bitti, sizi kabul ettiğiniz kadar bol saf kazanç; ile doyurdular, 3 kere isimlerini tekrarlayın; laksya, laksya, laksya. Ve fillerinize teşekkür edin.
3. Sembol : Artha
Artha, Laksmi nin ellerinden akan bolluğu/refahı bağışlayan, taşan altın paraları temsil eder.
Bunu şöyle düşünün. Gökyüzünden kocaman sapsarı bir altın para, şekildeki gibi daireler çizerek gelip cüzdanınıza, çantanıza, kalbinize düşüyor. Bu normalde bir tek para olarak imajine edilir. Ama ben öyle yapmıyorum, yüzsüzüm sandıklar dolduruyorum, yollara saçıyorum. Dediğim gibi, imajinasyonla olacak sembollerde sınırlarınız geniş tutun lütfen Mantraya devam. Durmadan mümkün olduğunca tekrarlıyoruz. Bu paralar ile istediğiniz yerleri donattıktan sonra üç kere sembolün adını söylüyoruz; artha, artha, artha ve teşekkür ediyoruz.
Semboller bittikten sonra isterseniz enerjiye genel olarak teşekkür ederek şifayı sonlandırabilirsiniz ya da sadece mantrayı söyleyerek şifaya devam edebilirsiniz. Karar sizin. Sınırlarınız geniş tutun .. |
| |