Pinky'nin Güzel Günleri:)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Pinky'nin Güzel Günleri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı
fiziğe değil, ruha önem vereceksin. yapacağın şey bu. eğer bunu yapamam diyorsan bu kandırmacadan kendini asla kurtaramazsın
ama böyle bu kadar kolay olmuyo ki maalesef.
bir de insanlarının içsel dünyalarının ruhlarının fiziki görüntülerine yansıdığını fln ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
12-11-2011, 09:17 PM
|
#91 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: juger Nickli Üyeden Alıntı
fiziğe değil, ruha önem vereceksin. yapacağın şey bu. eğer bunu yapamam diyorsan bu kandırmacadan kendini asla kurtaramazsın | ama böyle bu kadar kolay olmuyo ki maalesef.
bir de insanlarının içsel dünyalarının ruhlarının fiziki görüntülerine yansıdığını fln duymuştum bi ara ama ne derece doğru bilemiyorum :))
bu arada tabi ki ruha da önem veriyorum,daha önemli olduğunu biliyorum . Ama bu fiziği takıntı halime getirmiş olmamı engellemiyor maalesef Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
12-11-2011, 09:27 PM
|
#92 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) evren boşluk kabul etmez. ruha önem verdikçe fizik takıntın azalacak. farkındalığının artmasını istiyorsan, maddeyi bırakıp manayı keşfetmelisin. yoksa olduğun yerde sayarsın demedi deme | Offline
| |
12-11-2011, 09:29 PM
|
#93 (permalink)
| Yüzbaşı
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) peki bunun için napmalıyım ben ? | Offline
| |
12-11-2011, 09:32 PM
|
#94 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Sevgili Lavinya,
Bu arada acaba telkinleri dinlemeye devam ediyor musun, su an listende hangi telkinler mevcut paylasir misin? | Offline
| |
12-11-2011, 09:38 PM
|
#95 (permalink)
| Yüzbaşı
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) ruhani deneyimlerini artırmalısın. sessiz meditasyonlar yap. bu maddeye olan düşkünlüğünü alır. kısacası basit insanlar ne yapıyorsa sen onu yapma. hamburger yeme, kola içme, alışveriş delisi olma, makyaj yapma, markalı elbiseler giyme, gösteriş delisi olma. televizyon izleme. internetin ve telefonun faydalı kısımlarından yararlan. genelde müzik klipleri ya da hollywood filmleriyle insanları özendirirler. bir manken koyarlar ki herkes onun gibi olsun ona benzemeye çalışsın. sen kendin ol. kendi içindeki benliğini ara. sonra fizik görünüşü, mankenlik, gezmeler tozmalar, şu bu ilgini pek çekmeyecek. dünyaya neden geldiğini anlayacaksın. her türlü ihtiyacının evrenden karşılandığını, onun dışında hiçbir şeye ihtiyacın olmadığını anlayacaksın | Offline
| |
12-11-2011, 10:04 PM
|
#96 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Lavinya,
Bu arada acaba telkinleri dinlemeye devam ediyor musun, su an listende hangi telkinler mevcut paylasir misin? | akşam 6 ya kadar okulda olduğum için gündüz pek dinleyemiyorum eskisi gibi.
Gece sabaha kadar dinliyorum ama, ego-suçluluk-kendine güven-başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini dinliyorum yaklaşık 10 gündür.
Sınavlar dolayısıyla pek olumlama fln da yapamıyorum,açıkçası pek bişeye vaktim kalmıyo vizelerim bi bitseydi:) Alıntı: juger Nickli Üyeden Alıntı
ruhani deneyimlerini artırmalısın. sessiz meditasyonlar yap. bu maddeye olan düşkünlüğünü alır. kısacası basit insanlar ne yapıyorsa sen onu yapma. hamburger yeme, kola içme, alışveriş delisi olma, makyaj yapma, markalı elbiseler giyme, gösteriş delisi olma. televizyon izleme. internetin ve telefonun faydalı kısımlarından yararlan. genelde müzik klipleri ya da hollywood filmleriyle insanları özendirirler. bir manken koyarlar ki herkes onun gibi olsun ona benzemeye çalışsın. sen kendin ol. kendi içindeki benliğini ara. sonra fizik görünüşü, mankenlik, gezmeler tozmalar, şu bu ilgini pek çekmeyecek. dünyaya neden geldiğini anlayacaksın. her türlü ihtiyacının evrenden karşılandığını, onun dışında hiçbir şeye ihtiyacın olmadığını anlayacaksın | zaten öle sürekli gezip tozan,marka takıntısı olan,gösteriş delisi biri hiç değilim ! tam tersi kendi halinde biriyim. Hiç bi zaman öle geziyim tozayım aa şunu alıyım bunu alıyım demedim. Yaşıtlarımın çoğu öle olmasına rağmen,bana hep saçma geldi . Ama öle olanları da bazen(her zaman değil) kıskanıyorum nedense. Böle capcanlı duran etrafına enerji saçan kendine güvenli insanları kıskanıyorum. | Offline
| |
12-11-2011, 10:08 PM
|
#97 (permalink)
| Moderator
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) 10 gun cok kisa bir sure tatlim, bir 10 gun daha duzenli dinle ve sonra kendindeki pozitif degisimleri farkeder farketmez burada tekrar konusalim...
Iyi ki varsin, kalbini sakin olumsuz duygularla doldurma , unutla IPTAL demek cok zor bisi degil, yolda yururken sana tuhaf bakislar mi goruyorsun, birinin mutlulugunu mu kiskaniyorsun sadece ``IPTAL`` ve yoluna devam:) Inan bana muhtesem bir etki yapiyor, sen bunu farkedince ben yine burada olacagim.... ve seni dinleyecegim tatlim.... | Offline
| |
12-11-2011, 10:15 PM
|
#98 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) kendine güvenmen için, kendime güveniyorum demelisin. başkalarını kıskanmak yerine, onların kendine duyduğu güveni güzel gör. ardından bende kendime güveniyorum de. kıskançlık, olmaması gereken bir duygu. kıskançlığın yerine paylaşımcı olmayı koy, güvensizliğin yerine de güveni koy. evren boşluk kabul etmiyor. boşalttığın yeri mutlaka doldurmalısın. ama iyi doldurmak da senin elinde kötü doldurmak da. | Offline
| |
12-11-2011, 10:40 PM
|
#99 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
10 gun cok kisa bir sure tatlim, bir 10 gun daha duzenli dinle ve sonra kendindeki pozitif degisimleri farkeder farketmez burada tekrar konusalim...
Iyi ki varsin, kalbini sakin olumsuz duygularla doldurma , unutla IPTAL demek cok zor bisi degil, yolda yururken sana tuhaf bakislar mi goruyorsun, birinin mutlulugunu mu kiskaniyorsun sadece ``IPTAL`` ve yoluna devam:) Inan bana muhtesem bir etki yapiyor, sen bunu farkedince ben yine burada olacagim.... ve seni dinleyecegim tatlim.... | baya uzun bi süre dinliycem zaten o 4 telkini...vizelerim bitsin,olumlamalara da ağırlık vericem..
teşekkür ederim sen de iyi ki varsın bundan sonra iptal dicem, uzun süredie bu sitede takılmama rağmen,bazen hala olumsuz düşünmekten sanki hoşlandığımı düşünüyorum biliyo musun? gitmemek için benimle savaşıyolar sanırım :D mesela gece yatağıma yattığımda sevgilimin beni terkettiğini ya da başka herhangi bişi olduğunu düşünüp gerçekmiş gibi acı çekmek hoşuma gidiyo gibi oluyo... istesem iptal diyebilirim ama içimden bişey dedirtmiyor. Alıntı: juger Nickli Üyeden Alıntı
kendine güvenmen için, kendime güveniyorum demelisin. başkalarını kıskanmak yerine, onların kendine duyduğu güveni güzel gör. ardından bende kendime güveniyorum de. kıskançlık, olmaması gereken bir duygu. kıskançlığın yerine paylaşımcı olmayı koy, güvensizliğin yerine de güveni koy. evren boşluk kabul etmiyor. boşalttığın yeri mutlaka doldurmalısın. ama iyi doldurmak da senin elinde kötü doldurmak da. | 'onların kendine duyduğu güveni güzel gör' bu çok işime yarar teşekkürler juger:)) | Offline
| |
12-11-2011, 10:53 PM
|
#100 (permalink)
| Moderator
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) [quote=lavinya10;810922]baya uzun bi süre dinliycem zaten o 4 telkini...vizelerim bitsin,olumlamalara da ağırlık vericem..
teşekkür ederim sen de iyi ki varsın bundan sonra iptal dicem, uzun süredie bu sitede takılmama rağmen,bazen hala olumsuz düşünmekten sanki hoşlandığımı düşünüyorum biliyo musun? gitmemek için benimle savaşıyolar sanırım :D mesela gece yatağıma yattığımda sevgilimin beni terkettiğini ya da başka herhangi bişi olduğunu düşünüp gerçekmiş gibi acı çekmek hoşuma gidiyo gibi oluyo... istesem iptal diyebilirim ama içimden bişey dedirtmiyor.
Canim benim,
Inan seni cok iyi anliyorum, su anda olumsuz dusunceler icin verdigin mucadeleni tahmin ediyorum, bir an ilk dinledigim zamanlar geldi aklima
Insan olumsuz dusunceye daha kolay alisiyor ve inaniyor... Bilinc ise olumsuz dusunceye daha kolay inaniyor ve olumlu dusunmeye basladigin anlar da sana oyunlar oynuyor, seni cok iyi anliyorum ama iyiye gidiyorsun ve inan bana vizelerinden de mukemmel notlar alacaksin...
Guzel haberlerini bekliyorum. | Offline
| | | |