kendime bir takım küçük hedefler koyucam,buraya da yazıyorum :))
öncelikle geçmişimi kabullenmem lazım,bunu dert etmemem lazım.Her geçmiş aklıma geldiğinde gözlerimin dolmasını istemiyorum.KEŞKE demek istemiyorum sürekli..
daha sonra kendimden emin,kendine güvenen,herkesin saygı duyduğu,sözüne güvenilen,insanların özendiği bir insan olmayı seçiyorum
daha sonra mutluluğu içimde bulmayı, her zaman telkinleri ilk dinlediğimde içimde oluşan ve daha sonra bi türlü yakalayamadığım coşkuyu bulmayı ve onunla yaşamayı seçiyorum.
etrafıma ışık saçan,insanlara pozitif enerji veren,gözleri parlayan,çekici, herkesin benim yanımdayken dertlerini unuttuğu,vazgeçilemeyen bi insan olmayı seçiyorum
Kendim olmayı seçiyorum. Başka insanlara özenmek,takip etmek gibi takıntılarımı bırakmak istiyorum !!! Gözümde çok çok çok büyüttüğüm insanları napıcam bilmiyorum !?
sevgilimle her zaman mutlu olmayı,'biz' olmayı seçiyorum.Onla güven dolu bi ilişki yaşamayı seçiyorum. Şüphelerimi bırakıyorum. Kendime ve ona güveniyorum.
Onun bana neler yapmasını istiyorsam,nasıl olmasını istiyorsam,öleymiş gibi davranıcam ve önce ben ona yapıcam :)
Yani ilk adımı ben atıcam,hep ondan beklemicem,önce kendi yanlışlarımı düzelticem. Sürekli onu yargılamıcam. Kimseyi yargılamıcam.
bütün işlerini günü gününe yapan,hiç bir şeyi ertelemeyen,hareketli bi insan olmayı seçiyorum. Evde tüm gün kıçımın üstüne oturup durmayı reddediyorum
yeni şeyler öğrenmek istiyorum. Hiç bilmediğim yemek yapmayı en iyi şekilde öğrenicem,annemin evde yaptığı bütün işleri öğrenip anlayıp ona yardım edicem. Hiç etmem de normalde :D:D Hazırlıkta iyi öğrendiğim ingilizceyi iyice geliştirmek istiyorum,daha sonra da ispanyolca öğrenicem:)) Yeni müzikler,yeni filmler,yeni diziler izlemek istiyorum. Yıllardır aynı depresyon şarkılarını dinliyodum,bırakıyorum:)
Boyumun uzun olmasını,fiziğimi az da olsa değiştirebilmeyi seçiyorum elimden geldiğince :))1 yıldır evde kendi çapımda videolardan sporlar yapıyorum ve 6-7 kiloya yakın verdim, şu sıralar gene aldım. Bu kilolarımı vermeyi ve sporu hayatımın bi parçası haline getirmeyi, vücudumu getirebileceğim en iyi noktaya getirmeyi seçiyorum.
Başıma gelen olaylardan sonra tepkilerimi kontrol etmeyi,en doğru tepkileri vererek olaydan en az zararla kurtulmayı seçiyorum.Çünkü olaylar benim elimde değil,ama daha sonrası benim elimde.
Tüm bu sorunlarımı aştıktan sonra,yaratıcı bi insan olmaya karar veriyrum. Yıllarca beynimi geçmişle,başka insanlarla,kendine güvensizlikle,saçmasapan şeylerle o kadar doldurdum ki !!!
gerçekten inanamazsınız. Facebookta saat başı sevgilimin eski sevgilisinin resimlerine bakıp ah bende böle olsam diyen bi kızdım ben. Kafamı hep böle saçmasapan aptalça şeylere yordum inanabiliyomusunuz ? Kafamda hep böle saçmasapan tilkiler dolandı durdu.
Hiç bi zaman kendimi tam olarak sevemedim,hep şartlar koydum. Tek çocuk olmam en büyük sorundu, kardeşi olanları hep kıskandım,tüm çocukluğum isyan edeek geçti, neden benim kardeşim yok ,neden ben yalnızım diye
.Bu sorunu daha yeni aştım. Ama şimdi de güzel olmama rağmen fiziksel görüntümü takıntı ediyorum hep. Yıllarca olumsuz düşünmekten gözlerimin feri gitti,yanaklarım sarktı. Hep ağladım,hep olumsuz düşündüm, beynimi boş gereksiz şeylerle doldurdum.Daha 20 yaşındayım. Orta 1 den beri kendime güvenim yok.
Elimdekilerin güzelliklerini hiç göremedim ben hiç bir zaman...
BEYNİMDEN BU ZEHİRLİ ŞEYLERİ ATMAM LAZIM.
bunlar içinde şimdi forumu baştan başa okumaya başlıyorum :D