Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Pinky'nin Güzel Günleri:)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Pinky'nin Güzel Günleri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı Sen vizeleri o kadar takma : ) Bölümünü bilmiyorum ama son gün sabaha kadar oturup çalışsan yeter : )) öyle yapıyoruz zaten :D:D sabah 8buçukda okulda oluyorum, her gün 2'de sınavım var, sonra sınavdan çıkıyoruz, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Pinky'nin Güzel Günleri:)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-11-2011, 10:37 PM   #111 (permalink)
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen vizeleri o kadar takma : ) Bölümünü bilmiyorum ama son gün sabaha kadar oturup çalışsan yeter : ))
öyle yapıyoruz zaten :D:D sabah 8buçukda okulda oluyorum, her gün 2'de sınavım var, sonra sınavdan çıkıyoruz, eve geliyorum yemek yiyorum ,ertesi günün sınavına çalışmaya başlıyorum, arada da siteye giriyorum durumum böyle

Alıntı:
matri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben calisirken, arada dinlenmek icin siteye girip okuyorum, cok keyif veriyor, bence boyledenemelisin, molalarda 2 hap niyetine sitede 2 yazi oku :))) boylece rahatlarsin.
beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim, ayrıca günlüğüme farklı insanlar uğradıkça da çok mutlu oluyorum heheh

ve günlüğüm,son günlerde bahsettiğim arkdaşlarıma karşı kendimi küçük görme durumunu aştım sanırım, o çok ukala dediğim arkadşaım dün bizde kaldı mesela vee çok iyiydik pek sorun yoktu, tabi ki onun kadar rahat değilim ben henüz bazen hala elimi ayağımı nereye koycağıma şaşırıyorum ama her geçen gün daha iyi oluyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2011, 10:43 PM   #112 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Lavinyacım arkadaşlıklara bazen zaman vermek gerekiyor ilk başta kaynaşamasak da gün gelip bir gün o insan yakın dostumuz olabiliyor.

Vizelerinde yine üstün başarılar senin olsun. :) (Bu üstün başarı lafı çalışmakla ilgili pozitif enerji vermekte üzerine insan tanımadığım bir hocamdan yadigar aklıma geldi sana da söyleyiverdim.)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2011, 10:37 PM   #113 (permalink)
Yüzbaşı

484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lavinyacım arkadaşlıklara bazen zaman vermek gerekiyor ilk başta kaynaşamasak da gün gelip bir gün o insan yakın dostumuz olabiliyor.

Vizelerinde yine üstün başarılar senin olsun. :) (Bu üstün başarı lafı çalışmakla ilgili pozitif enerji vermekte üzerine insan tanımadığım bir hocamdan yadigar aklıma geldi sana da söyleyiverdim.)
teşekkür ederim
bu arada ben kendime daha da çok güveniyorum artık her konuda. Telkiner etkisini göstermeye başladı sanırım bugün okulda çok çok daha iyiydim,tavırlarım hareketlerim kendine güvenen bi insanda olduğu gibiydi,ve özellikle farkettiğim bunun için hiç kendimi zorlamadığım,kendiliğimden olduğuydu bu güven tavrı( pek güzel bi cümle kuramadım ama :D ))

çok küçük bi örnek vericem, saçımı arkaya doğru tarayıp toplamazdım ben hiç,beğenmezdim öle, bugün öle yapıp gittim ve arkadaşlarım bayıldı

Alt 19-11-2011, 09:36 PM   #114 (permalink)
Yüzbaşı

selam günlüğüm

vizelerim bitti nihayet, geneli pek iyi geçmedi ama olsun bitti ya :D
bugün gene dalgalanmalar yaşadım bi sürü,telkinleri dinlemeye devam ettiğim halde,çok sık dalgalanma yaşıyorum. Bugün gene okulda elim ayağıma dolaştı hep,mimiklerimi falan kontrol edemiyorum bazen kendimi kasmaktan ahahaha
rahat olamıyorum yani,neden anlamadım ?

artık sınavda yok,siteyi baştan ayağı incelemeye başlıyorum. Benim öncelikle geçmişi bağışlamam,kabul etmem lazım. Bunun için neler yapmam lazım,olumlama mı, sorular mı,ya da başka neler yapabilirim? çünkü geçmiş hala beni ağlatabiliyor,hala canımı yakabiliyor. Hala ' keşke lise hayatım güzel olsaydı' diyorsam keşke diyorsam sürekli ,bi sorun vardır değil mi? ben artık kabullenmek ve önüme bakmak istiyorum. Sizden de bana yol göstermenizi istiyorum,sevgiler herkeseeee

Alt 20-11-2011, 01:03 AM   #115 (permalink)
Yüzbaşı

kendime bir takım küçük hedefler koyucam,buraya da yazıyorum :))

öncelikle geçmişimi kabullenmem lazım,bunu dert etmemem lazım.Her geçmiş aklıma geldiğinde gözlerimin dolmasını istemiyorum.KEŞKE demek istemiyorum sürekli..

daha sonra kendimden emin,kendine güvenen,herkesin saygı duyduğu,sözüne güvenilen,insanların özendiği bir insan olmayı seçiyorum

daha sonra mutluluğu içimde bulmayı, her zaman telkinleri ilk dinlediğimde içimde oluşan ve daha sonra bi türlü yakalayamadığım coşkuyu bulmayı ve onunla yaşamayı seçiyorum.

etrafıma ışık saçan,insanlara pozitif enerji veren,gözleri parlayan,çekici, herkesin benim yanımdayken dertlerini unuttuğu,vazgeçilemeyen bi insan olmayı seçiyorum

Kendim olmayı seçiyorum. Başka insanlara özenmek,takip etmek gibi takıntılarımı bırakmak istiyorum !!! Gözümde çok çok çok büyüttüğüm insanları napıcam bilmiyorum !?

sevgilimle her zaman mutlu olmayı,'biz' olmayı seçiyorum.Onla güven dolu bi ilişki yaşamayı seçiyorum. Şüphelerimi bırakıyorum. Kendime ve ona güveniyorum.Onun bana neler yapmasını istiyorsam,nasıl olmasını istiyorsam,öleymiş gibi davranıcam ve önce ben ona yapıcam :)
Yani ilk adımı ben atıcam,hep ondan beklemicem,önce kendi yanlışlarımı düzelticem. Sürekli onu yargılamıcam. Kimseyi yargılamıcam.

bütün işlerini günü gününe yapan,hiç bir şeyi ertelemeyen,hareketli bi insan olmayı seçiyorum. Evde tüm gün kıçımın üstüne oturup durmayı reddediyorum

yeni şeyler öğrenmek istiyorum. Hiç bilmediğim yemek yapmayı en iyi şekilde öğrenicem,annemin evde yaptığı bütün işleri öğrenip anlayıp ona yardım edicem. Hiç etmem de normalde :D:D Hazırlıkta iyi öğrendiğim ingilizceyi iyice geliştirmek istiyorum,daha sonra da ispanyolca öğrenicem:)) Yeni müzikler,yeni filmler,yeni diziler izlemek istiyorum. Yıllardır aynı depresyon şarkılarını dinliyodum,bırakıyorum:)

Boyumun uzun olmasını,fiziğimi az da olsa değiştirebilmeyi seçiyorum elimden geldiğince :))1 yıldır evde kendi çapımda videolardan sporlar yapıyorum ve 6-7 kiloya yakın verdim, şu sıralar gene aldım. Bu kilolarımı vermeyi ve sporu hayatımın bi parçası haline getirmeyi, vücudumu getirebileceğim en iyi noktaya getirmeyi seçiyorum.

Başıma gelen olaylardan sonra tepkilerimi kontrol etmeyi,en doğru tepkileri vererek olaydan en az zararla kurtulmayı seçiyorum.Çünkü olaylar benim elimde değil,ama daha sonrası benim elimde.

Tüm bu sorunlarımı aştıktan sonra,yaratıcı bi insan olmaya karar veriyrum. Yıllarca beynimi geçmişle,başka insanlarla,kendine güvensizlikle,saçmasapan şeylerle o kadar doldurdum ki !!! gerçekten inanamazsınız. Facebookta saat başı sevgilimin eski sevgilisinin resimlerine bakıp ah bende böle olsam diyen bi kızdım ben. Kafamı hep böle saçmasapan aptalça şeylere yordum inanabiliyomusunuz ? Kafamda hep böle saçmasapan tilkiler dolandı durdu.

Hiç bi zaman kendimi tam olarak sevemedim,hep şartlar koydum. Tek çocuk olmam en büyük sorundu, kardeşi olanları hep kıskandım,tüm çocukluğum isyan edeek geçti, neden benim kardeşim yok ,neden ben yalnızım diye.Bu sorunu daha yeni aştım. Ama şimdi de güzel olmama rağmen fiziksel görüntümü takıntı ediyorum hep. Yıllarca olumsuz düşünmekten gözlerimin feri gitti,yanaklarım sarktı. Hep ağladım,hep olumsuz düşündüm, beynimi boş gereksiz şeylerle doldurdum.Daha 20 yaşındayım. Orta 1 den beri kendime güvenim yok.

Elimdekilerin güzelliklerini hiç göremedim ben hiç bir zaman...
BEYNİMDEN BU ZEHİRLİ ŞEYLERİ ATMAM LAZIM.
bunlar içinde şimdi forumu baştan başa okumaya başlıyorum :D

Alt 20-11-2011, 08:22 PM   #116 (permalink)
Administrator

3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Koyduğun hedefleri çok beğendim ve seni takdir ediyorum. Sorunları belirlemişsin işin yarısı bitmiş sayılır. Hayatın bundan sonra geçmişin ve geleceğin keşkelerinden arınmasını diliyorum. Depresif şarkılar dinlemeyi bırakmana çok sevindim. Başaracağına inanıyorum. Kendine çizdiğin bu yolda hep ilerleyebilmek için söz vermelisin kendine. (Bu cümlem vazgeçmek yok cümlesindan daha güzel bir ifade bence)

Daima ileri...

Yürüdüğün yolda ileri yönde yaşayacağın her değişim bir gelişimdir. O kadar verimli ve güzel bir çağdasın ki. Sen olduğun gibi iyisin seni olduğun gibi iyi ve güzel kabul ediyorum sen de kendini bu şekilde kabul edebilirsin. Vizeler için de hiç canını sıkma ilerideki sınavlar dündekilerinden daha iyi geçmiş olacak. Bugün yapılan hatalar başarısızlıkk değil ders çıkarılacak kaynaklardır. Hata yapa yapa hatasız olmayı ve başarmayı öğreniyoruz.

Gelişimlerin daim ve bol olsun arkadaşım.

Alt 20-11-2011, 11:42 PM   #117 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Koyduğun hedefleri çok beğendim ve seni takdir ediyorum. Sorunları belirlemişsin işin yarısı bitmiş sayılır. Hayatın bundan sonra geçmişin ve geleceğin keşkelerinden arınmasını diliyorum. Depresif şarkılar dinlemeyi bırakmana çok sevindim. Başaracağına inanıyorum. Kendine çizdiğin bu yolda hep ilerleyebilmek için söz vermelisin kendine. (Bu cümlem vazgeçmek yok cümlesindan daha güzel bir ifade bence)

Daima ileri...

Yürüdüğün yolda ileri yönde yaşayacağın her değişim bir gelişimdir. O kadar verimli ve güzel bir çağdasın ki. Sen olduğun gibi iyisin seni olduğun gibi iyi ve güzel kabul ediyorum sen de kendini bu şekilde kabul edebilirsin. Vizeler için de hiç canını sıkma ilerideki sınavlar dündekilerinden daha iyi geçmiş olacak. Bugün yapılan hatalar başarısızlıkk değil ders çıkarılacak kaynaklardır. Hata yapa yapa hatasız olmayı ve başarmayı öğreniyoruz.

Gelişimlerin daim ve bol olsun arkadaşım.
bu ne kadar güzel bi mesaj böyle
ben de kendimi takdir ediyorum, uzun süredir hedeflerimi yazmak istiyordum ama erteliyordum,nihayet yazabildim,işin yarısı bitti:))
inşallah tüm keşkelerimden arınıcam,her geçen gün daha da arınıyorum.

Kendime,çizdiğim bu yolda hep ilerleyebilmek için söz veriyorum

Alt 21-11-2011, 12:16 AM   #118 (permalink)
Administrator

Çözüm olmak kitabında böyle yapmak istediklerini yazıp (altına verdiğin sözü de yaz) altına da imzanı atmanın etkili olduğunu okumuştum. İmza atınca iş resmiyete mi biniyor, ne? :) Yazdığım böyle anlaşmalarım var.

Alt 21-11-2011, 12:52 AM   #119 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
Çözüm olmak kitabında böyle yapmak istediklerini yazıp (altına verdiğin sözü de yaz) altına da imzanı atmanın etkili olduğunu okumuştum. İmza atınca iş resmiyete mi biniyor, ne? :) Yazdığım böyle anlaşmalarım var.
hımm o zaman yarın yazıcıdan çıkartıp altına imzamı atıp elimin altında her zaman okuyabileceğim bi yere kyucam. Ama komik bişi söliyim benim belirli bi imzam bile yok işte karakter oturmamışlığının göstergesi

Alt 21-11-2011, 10:32 PM   #120 (permalink)
Administrator

O zaman ilk iş resmi bir imza belirle koskoca üniversite öğrensi hem de reşitsin belli bir imzan olmalı. İmza için en resmi format benim bildiğim kadarıyla İsmin baş harfi yanına nokta sonra da el yazısıyla soyadını yazmak şeklinde. Altını üstünü çizmek sana kalmış bence en iyi imza soyadınının okunaklı olduğu imzadır.

Bookmarks