Pinky'nin Güzel Günleri:)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Pinky'nin Güzel Günleri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Lavinya,
20 yasinda hayatin basinda yakalamissin olumlamayi bu cok iyi, hedeflerini yazmissin ama hep yani sira tüm olumsuzluklarida yazmissin...bir yandan olumlu düsünceyi gönderiyorsun, diger yandan yine bilincaltina olumsuz olanlari sokuyorsun...Zehir demissin biyerde o kelimeyi hic kullanma bile..yine olumsuz bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
22-11-2011, 12:09 AM
|
#121 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Merhaba Lavinya,
20 yasinda hayatin basinda yakalamissin olumlamayi bu cok iyi, hedeflerini yazmissin ama hep yani sira tüm olumsuzluklarida yazmissin...bir yandan olumlu düsünceyi gönderiyorsun, diger yandan yine bilincaltina olumsuz olanlari sokuyorsun...Zehir demissin biyerde o kelimeyi hic kullanma bile..yine olumsuz bir afirmasyon kullaniyorsun...
Belki sadece buraya yaziyorsun biz bilelim diye ama beynin yine olumsuz olanlarida seciyor...birak artik dün dünde kaldi...
Basarilar dilerim sana...
Sevgiler Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
22-11-2011, 01:43 AM
|
#122 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı
O zaman ilk iş resmi bir imza belirle koskoca üniversite öğrensi hem de reşitsin belli bir imzan olmalı. İmza için en resmi format benim bildiğim kadarıyla İsmin baş harfi yanına nokta sonra da el yazısıyla soyadını yazmak şeklinde. Altını üstünü çizmek sana kalmış bence en iyi imza soyadınının okunaklı olduğu imzadır. | imza alıştırmalarına başlıyorum:)) Alıntı: phillis Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Lavinya,
20 yasinda hayatin basinda yakalamissin olumlamayi bu cok iyi, hedeflerini yazmissin ama hep yani sira tüm olumsuzluklarida yazmissin...bir yandan olumlu düsünceyi gönderiyorsun, diger yandan yine bilincaltina olumsuz olanlari sokuyorsun...Zehir demissin biyerde o kelimeyi hic kullanma bile..yine olumsuz bir afirmasyon kullaniyorsun...
Belki sadece buraya yaziyorsun biz bilelim diye ama beynin yine olumsuz olanlarida seciyor...birak artik dün dünde kaldi...
Basarilar dilerim sana...
Sevgiler | merhaba phillis,günlüğüme uğradığın için teşekkürler :)
dediğin doğru aslında ama buraya yazarken nası ifade edeceğimi bilemediğimden olumsuz kelimeleri de kullanmak zorunda kalıyorum bazen,azaltıcam ama o kelimeleri:)
uyarın için sağol,teşekkür ederim:)
sevgili günlüğüm,yarın arkdşlarımla buluşucam gezmeye gidicez,o yüzden bu gecelik mp3 playerimda ego suçluluk kendine güven başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini azalttım,sosyal fobi-topluluk karışısında konuşma-sosyallik arttırıcı telkinlerini ekledim bolca 1 günlüğüne,bakalım yarın nasıl bi etkisi olacak | Offline
| |
23-11-2011, 02:01 AM
|
#123 (permalink)
| Yüzbaşı
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) telkinler etkilerini gösterdi sanırım,arkadaşlarımlayken fazla sorun yaşamadım,gayet rahattım :))
ama ben çok kabus görmeye başladım ya.. telkinlere ilk başladığımdada görüyodum garip garip rüyalar, ama 1 aydır görmüodum hiç. Dün saçmasapan alakasız bi rüya gördüm. Başka biriyle evleniyodum ve kocamı şimdiki sevgilimle aldatıyodum falan ismine kadar gördüm ama tam hatırlamıyorum. Geçen haftada ailemdeki herkese aptallar fln diodum. Tamamen alakasız yani.
Halbuki şu son bir haftam hayattki en KEYİFLİ haftam diyebilirim :))
hayat ne kadar güzelmiş ya,ben bunu yeni yeni anlıyorum..Çok keyifliyim,her anın tadını çıkarıyorum. Sevgilimleyken hiç bu kdr keyifli olmamıştım mesela 6 yıldır..Çok mutluyum ya :)
..başkalarının düşüncelerini önemsememe telkini çok işe yaradı,gereğinden fazla önemsemiyorum kimsenin düşüncesini de :)) | Offline
| |
23-11-2011, 02:14 AM
|
#124 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) bir de unutmadan ekleyim,benim 3-4 kilo vermem lazım,bıraktığım spora yeniden başladım ve telkinleri kilo verme(güven)telkinini de ekledim :) | Offline
| |
23-11-2011, 09:18 AM
|
#125 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı
bir de unutmadan ekleyim,benim 3-4 kilo vermem lazım,bıraktığım spora yeniden başladım ve telkinleri kilo verme(güven)telkinini de ekledim :) | Harikasin Lavinya` cim, Ne kadar guzel gelismeler yasiyorsun umarim boyle devam eder:) | Offline
| |
23-11-2011, 02:39 PM
|
#126 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) teşekkürler arzucum :)) ama bir haftadır bi değişiklik var ya,kötü rüyalar görüyorum ve sabahları uyanamıyorum,erken uyanma mp3ünü dinlediğim halde. Bugün ta öğlen 1de kalkabildim yataktan:D | Offline
| |
23-11-2011, 08:50 PM
|
#127 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) sessiz kalmayın,yaşadıklarınızı paylaşın forumda diyorlar, ama hala ne kdr az forumda yardım edenlerin sayısı vs.. Günlüklere mesela forum yöneticilerden modlardan vs. çok az kişi uğruyor,benimkine hiç uğramadılar mesela,sorularıma da genelde üyeler yardımcı oluyor. Aklıma takıldı :D | Offline
| |
24-11-2011, 02:15 AM
|
#128 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) gene dalgalanmalarımdan birini yaşıyorum,nedenini biliyorum aslında..Sevgilimin eski sevgilisi olan bi kıza takıldım kaldım. Kız o kadar güzel ki..
Bana benziyor ama çok çok daha güzel. Napıyım arkadaşlar takıntı haline getirdim. Bunu burda yazmak bile istemiyordum,bi sorun olduğunu kabul etmiyordum.Kızın yüzü tam benim istediğim gibi,çok çok güzel,etrafında güzellliğiyle ün yapmış,kendini beğenmiş bi kız,bütün erkekleri peşinden koşturan,bana da zamanında hayatımın en kötü günlerini yaşatan bi kız..
Sevgilimle alakası yok onun şu anda,ama işte ben takıntı yaptım kurtulamıyorum,çok beğeniyorum onu,sürekli takip ediyorum,keşke onun gibi çok güzel olsaydım etrafımdaki herkes güzelliğime hayran kalsaydı diye düşünüyorum farkında olmadan..
Kendimi de çok seviyorum, ama işte onu kıskanıyorum bazen..Ama bu da geçiyor inşallah yavaş yavaş.. | Offline
| |
24-11-2011, 02:37 PM
|
#129 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Güzellik dediğin şey bakanın gözündedir.
Bu kıza takılıp kalman için haklı bir nedenin var mı? Sevgilin ondan mı bahsetti, onu mu takip ediyor? Sanmıyorum.
Zihninde onu güzel olarak tanımlıyorsan o senin için güzel kalacaktır hep. Bir zamanlar güzel diye baktığına bir zaman sonra güzel demeyebilirsin. Kendi güzelliğinin farkına varmalısın. Diğer insanların ne kadar güzel oldukları ile kendini kıyaslama. Sen sevgilinle güzel vakitler geçireceğine değerli vaktini bu tür olumsuz duygulara ayırmayı seçiyorsun. Yapacağın şey seni engeleyecek düşünceler yerine sana faydası olacak düşüncelere zihninde yer vermen. Dalgalanma hissinin çabucak geçeceğini göreceksin. Gerçek güzellik ruh ile beden güzelliğinin ve davranışların bütünleşip ortaya çıkardığı iyi bir sentezdir. | Offline
| |
24-11-2011, 09:13 PM
|
#130 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Güzellik dediğin şey bakanın gözündedir.
Bu kıza takılıp kalman için haklı bir nedenin var mı? Sevgilin ondan mı bahsetti, onu mu takip ediyor? Sanmıyorum.
Zihninde onu güzel olarak tanımlıyorsan o senin için güzel kalacaktır hep. Bir zamanlar güzel diye baktığına bir zaman sonra güzel demeyebilirsin. Kendi güzelliğinin farkına varmalısın. Diğer insanların ne kadar güzel oldukları ile kendini kıyaslama. Sen sevgilinle güzel vakitler geçireceğine değerli vaktini bu tür olumsuz duygulara ayırmayı seçiyorsun. Yapacağın şey seni engeleyecek düşünceler yerine sana faydası olacak düşüncelere zihninde yer vermen. Dalgalanma hissinin çabucak geçeceğini göreceksin. Gerçek güzellik ruh ile beden güzelliğinin ve davranışların bütünleşip ortaya çıkardığı iyi bir sentezdir. | hayır hiç bir haklı nedenim yok. Sevgilimle yıllardır alakaları yok. Ama ben takıldım işte kıza..Kafamda oluşturduğum bi güzel kız modeli var,ve hayatımda bu modele benzeyen her kızın yanında kendimi kötü hissediyorum,saçma ama böle.Bu kızda tam kafamda oluşturduğum tip. Mesela gamzeleri var ve gamzeler benim hayatta en çok istediğim şey,ama ben de elmacık kemiği bile yok
ben şu sıralar pek iyi değilim ya. Dha 2 gün önce çok keyifliydim . Ama sabahları tersimden kalkıyorum,bugün sabah annemi çok çok kırdım,çok suratsızdım sabah ağladı benm yüzümden kavga ettik falan. İstikrarlı devam edemiyorum sanırım. Burda okuyorum biçok şey,sonra uygulamaya geçince unutuyorum. Hala kendime uygun bi olumlama bulamadım mesela. Off | Offline
| | | |