Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı
Bir anne; bu dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şeydir :)
Onu bir kez mutlu etmen, yüzünde bir kez olsun gülücükler açması yapacağın tüm olumlamalardan daha etkilidir.
Anneler her zaman affeder. Sen git bir kez daha onun gönlünü kazan. Umarım onun varlığının ne kadar önemli olduğunu onu kaybetmeden anlarsın.
Bu vesile ile en büyük öğretmenlerimiz olan annelerin, sonra mesleğini yapan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım :) |
Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Özür dilemelisin bence bir de kocaman öp geçer bir daha da yaşatma kadına böyle şeyler yazık. Sen düşüncelerini yönetemiyorsun. O anda olumsuz bir şey düşündüğün ya da hissettiğin anda sor "Bunu gerçekten ben mi istiyorum? diye ve o an istediğin düşünce ve duygulara yoğunlaşmaya çalış. Kontrolü eline al. Kontrol sende olduğu sürece istikrarlı gidiş hep iyi yönde olur. |
çoktan özür diledim zaten şuan iyiyiz. Annem çok saf bi insandır,benle arkadaş gibidir. Çok da neşelidr,çok güleryüzlüdür.
ama işte sanırım gençliğinde babamla evlendiğinde çok sorun yaşamış. 18 yaşında evlenmiş,kaynanasıyla yaşamaya başlamış. Çok çektirdiler bana ben oyüzden hasta oldum diye anlatır bana hep. 21 yaşında lüpus hastalığına yakalanmış.Şuan 38 yaşında,1 senedirde diyaliz hastası. Oyüzden bazen kendini bırakıyor,ben de sinir oluyorum elimde olmadan. Sürekli kendini acındırıyomuş gibi geliyo bazen..Bazen de ne kadar güçlü annem var,1500 kez ameliyat oldu ama hala gepegenç duruyo hep de güleryüzlü derim.
Ama bazı hareketleri elimde olmadan beni sinirlendiriyor.Kendine hiç bakmıyor mesela,ben kendimle uğraştığım vakit de kızıyor. Çoğu şeyi umursamıyor yani nebilim tam anlatamadım. Bunu asla küçümsemek için demiyorum ,ama biraz da cahillik var ilkokul mezunu annem. Bu yüzden bazı cahilce hareketleri beni üzüyor,sinirlendiriyor.
Bugünkü kavga nedenimiz,annem sabahları bana kahvaltı hazırlamaz,1 yumurta kaynatır diyalize gider,haftada 3 gün. Bugünde okula gitmedim, o da diyalize gitmedi,kahvaltıda ne var dedim,yumurta haşladım gene diyince,zaten sabahda ters kalmıştım birden dellendim
Bi günde değişik bişey yap diye sinirlendim falan.Sinirimi çıkartacak bişey arıyodum sanırım.
Ama tabiki annelerimiz herşeyimiz onu çok seviyorum..