Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Pinky'nin Güzel Günleri:)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Pinky'nin Güzel Günleri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız beni harekete geçirdin yaa sağol canımm şuan spor yapıyorum :)) bant yerine de atkımı kullandım haha :D...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Pinky'nin Güzel Günleri:)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-09-2011, 12:27 AM   #31 (permalink)
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

beni harekete geçirdin yaa sağol canımm şuan spor yapıyorum :)) bant yerine de atkımı kullandım haha :D

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2011, 01:01 AM   #32 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

nerde bir eylem varsa orda bir çözüm bulunur. :D harikasın canım

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2011, 01:22 AM   #33 (permalink)
Yüzbaşı

484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

sağol canımm :)

Alt 05-10-2011, 12:46 AM   #34 (permalink)
Yüzbaşı

neden böle oldu bilmiyorum, şu siteye bulduğumdan beri olan değişme susamışlığımı,coşkumu kaybetmiş durumdayım 1 haftadır...
siteye bile girmiyorum,olumlamaları yapmıyorum, eskisi gibi kötü değilim ama olumlu düşünemiyorum gene.
en önemlsi bu siteye girip telkinleri dinlemeye başladığımdan beri içimde hep bi mutluluk,hep bi coşku ,resmen bi bomba vardı:))
1 haftadır onu kaybettim ve geri gelmesi için napacağımı bilmiyorum.Çok mutluydum aynaya bakıp hergün kendimle konuşuyordum falan,ama artık hiçbişey yapasım gelmiyor,heyecanım gitti.
Neden böle oldu yaa :(( telkinleri de arada dinliyorum,eskisi gibi etki etmiyo sanki mutlu olamıyorum dinlerken.

Alt 05-10-2011, 01:21 PM   #35 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Merhaba lavinyacım nerelerdesin, özledik? Öyle siteyi ve bizleri ihmal etmek oldu mu şimdi çoşku o yüzden kaçtı :) şaka bir yana tabi bence böyle bir düşüş yaşamam çok normal. Herkes bunun gibi şeyler yaşayabilir. Ama devam edebilirsin. Etmelisin de, yeniden o çoşkunun fazlasını yakalayabilirsin, çünkü

"The secret of success is constancy of purpose."

(Başarının sırrı sebat etmektir.)

Benjamin Disraeli

Sebat kelimesi benim için öğrenmekte geç kaldığım ama bugünlerde ve hayatımın geri kalanında çok fazla değere sahip bir kelime. Sen belki de biliyorsundur anlamını ama ben yine de paylaşmak istedim hatırlatmak için:

sebat Ar. ²eb¥t

a. (seba:tı)
Sözünden veya kararlarından dönmeme, bir işi sonuna değin sürdürme.

Güncel Türkçe Sözlük

-alıntı- TDK sitesi

Bak tesadüfen bir hikaye buldum senin için:

"Dünyanın en büyük imparatorluklarından birini kuran Timur Han, daha ilk savaşında bozguna uğrar; şaşkın halde bir kuytuya çekilir. Bozguna uğramak onu karamsarlığa sevk eder. Tamam mı devam mı, diye düşünürken, bir karınca gözüne takılır. Karınca kendisinden büyük bir buğday tanesini yukarı, yuvasına çıkarmaya çalışmaktadır. Fakat biraz çıktıktan sonra yere düşer. Tekrar buğdayı alıp tırmanmaya başlar. Hayli yol aldıktan sonra yine düşer... Timur Han kafasındaki düşünceleri bir tarafa bırakıp netice ne olacak diye karıncayı takip etmeye başlar. Karınca tırmanır düşer, tırmanır düşer; fakat yılmaz. Azimle engeli aşmaya çalışır. Timur Han üşenmeden sayar. Karınca, tam otuz altıncı tırmanışta engeli aşmayı başarır.

Bu hâl beyninde şimşeklerin çakmasına sebep olur Timur Han’ın. Nihayet elini alnına koyup, “İşin sırrını şimdi çözdüm. Bunu bana bu karınca öğretti. Başarının yegane çaresi sebat etmektir, engelleri göğüsleyip sabırla aşabilmektir” der ve ondan sonra ömrü boyunca bu esastan ayrılmaz. Dünyanın en büyük imparatorluklarından birini kurar..."

Yeter ki insan, kafasına koysun, azmetsin, sebeplere yapışsın yapamayacağı iş, aşamayacağı engel yoktur.

Daha bu ve bunun gibi bir çok hikayeler var. Sen şimdi ne yapacaksın ona karar ver. Tavsiyem:

• telkinleri düzenli dinlemen,
  • telkinler yanında kişisel gelişim kitapları okuman
    (bu kitaplar motivasyonunun artmasına yardımcı olabilir),
  • kendine hedefler koyman(küçük hedeflerle başla)

Bu olumlu düşünemediğin konuları özel değilse paylaş abilirsin. Durumlara bakış açını değiştirip baktığında mutlaka görebileceğin olumlu yanları vardır. Sonuçta her şerde bir hayır vardır. Sen yapamazsan belki burda birinin sana faydası olur.

Tekrar mutlu ve değişim adına bol çoşkulu günlerine çabuk dönmen dileğim.

Mutlu günler dilerim.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-10-2011, 12:28 AM   #36 (permalink)
Yüzbaşı

sweet canım çok sağol mesajın için geç oldu biraz ama. son mesajımı yazdığımdan beri hep içimde bi boşluk var.Özel sorunlar dediğim de şöle mesela, benim 6 yıllık çok mutlu olduğum bi ilişkm var. Sevgilime de çok bağlıyım, o da aynı şekilde. bağımlı değilim veya ihtiyaçtan değil. Çok seviorum beni mutlu ediyo ve güzel zaman geçiriyoruz beraber.
Ama telkinler bende bu konuda ters etki yaptı sanki, egom fazla arttı sanırım :( neden bilmiyorum 6 yıldır bunu söliyceğim bile aklıma gelmezdi ama artık onun yanında eskisi gibi mutlu değilim. Halbuki o aynı hep bana karşı gözlerinin içi gülerel bakıor,şehir dışında olmasına rağmen her haftasonu parasını benim yanıma gelmek için harcıyo. Beni sevdiğini kalbimden hissediyorum. Ben de ona bağlıylen çok mutluydum en küçük hareketi beni mutlu ederdi gözünün içine bakardım.
ama telkinlerden beri hep yalnız olmak istiyorum sanki böle bi havalandım gibi:) Ama içim huzursuz. Bugün çok gücüne gitmiş olacakki bana içini döktü,ne zamandır durduk yere sarılıp öpmüyosun beni daha az özlüosun daha az seviosun dedi...

Neden böle oldu arkadaşlar ? ben sevgilimle çok mutluydum,yanımda yokken de saatlerce onu düşünüp mutlu olurdum, neden o beni eskisinden daha çok sevip mutlu ettiği halde ben eskisi gibi mutluluktan gözlerim dolmuyor o bana seni seviyorum dediğinde ? Ben tekrar öle mutlu olmak istiyorum,onu özlemek,yanıma geldiğinde koşa koşa gitmek mutluluktan uçmak istiyorum. Ama telkinler bunu değiştirdi maalesef napıcam ben..

Alt 03-11-2011, 11:56 PM   #37 (permalink)
Yüzbaşı

sevgilimle olan durum düzeldi gibi :) ama başka sorunlar başladı telkinlere ara verince,gerçekten deneyimli birilerinin yardımına ihtiyacım var ,bi türlü aşamıyorum bu durumu..
telkinlere 1 hafta ara vermştim,ve tekrar eski halime çok kısa sürede döndüm. Ya arkadaşlarımla aramdaki sorunu hala aşamadım,ama bu benim küçüklüğümden beri böyle.. sevgi sorunum yok,çok sevildiğimi biliyorum,bende onları seviyorum. Ama ilkokuldan beri hani böle bi arkadaş grubu olur ya mesela o grubun salağı olur, her yaptığına gülünür , dalga geçilir falan,gruptaki o kişi hep ben oluyorum !!
lisedede öleydi,şuanda üniversitedede öle oldu maalesef. İlkokuldayken nefret ediyodum bu durumdan,kendimi sakınmya başladıkça hep aynı şeyi buldum.Çünkü kendime güvensiz olduğum o kadar belli ki, benle dalga geçmek çok doğal geliyo onlara !! Ben bile kendimi dalga geçilcek bi insan gibi görüyorum çünkü ??!
Arkadaşlarıma bakıyorum,mesela benim yaptığım hareketleri onlar yaptığında,birbirlerine laf veremiyolar çekiniyolar, ama benden hiç çekinmiyolar,ezik tipli duruyorum çünkü.
4 arkadaş geziyoruz, bi arkadaşım var, diğer kızlar onla şaka yollu dalga geçince hiçbişi demiyo. Ama ben şaka yollu bişeyiyle dalga geçsem,bana hemen pat diye laf veriyo bozuyo. Çünkü salak gibi konuşuyorum.Çocuk gibiyim. Çoğu şeyde kaale almıyolar beni hissediyorum bunu her şeylerinde.
Gülüp geçiyorum laflarına,hak ediyomuşum gibi geliyo çnkü dalga geçtikleri hareketlerimi bende sevmiyorum.. Ama bi arkadaşım var,kendisi grubumuzun en havalı bilmiş kızı, çok iyiydik normalde çok da severim, ama böle bi 2 gündür sürekli her yaptığımla her dediğimde dalga geçme moduna geçti kız ! Aa lavinya böle mi yaptı,aa lavinya bunu mu dedi, lavinya kesin öle yapar, sen düşsen gülmem ama lavinya düşerse önce gülerim çnkü o yaptıysa kesin komiktir fln diyor ya. Hiç bu kdr abartmamıştı. Normalde çok iyi olduğumuz için de onu kırmak istemiyorum.çünkü ben onun gibi düşüncesiz değilim. Ama napacağımı bilemiyorum.Mesela onunla yaşamımız farklı biraz, o gezmeyi tozmyı çok sever ve sosyal bi insan olmakla övünür,ama bana böle bişeylerle övünmek gibi şeyler komik geliyo,ve grupta en az gezip tozan ben olduğum için böle bi dışlama moduna girdi sanki. Anlamıyorum yaa çok mu ezik duruyorum neden böle olluyo anlamıyorum ve bu sadece üniversitedeki arkadaşlarımın yanında oluyo. Çünkü çoğu marjinal olma peşinde ve insanları kıyafetlerinin markasına, oturdukları semte göre farkında olmasalarda ayırıyolar.
Halbuki mahalleden arkadaşlarımın yanında falan gayet rahatım.çnkü birinin davranışlarını komik bulsan da,onu incitmemek gerektiğinin farkında hepsi,üniversitede okumamalarına rağmen ! eğitim seviyesi arttıkça insanların egoları tavan yapıo sanırım ve kibre kadar varıyo !
Siteye ve telkinlere baya bir ara vermiştim.Olumlamalarımı bayadır yapmıorum. Telkinlere tekrar başladım, ilk dinlediğimdeki etkiyi yakalamak için forumdaki yazıları fln okumya çalışcam elimden geldiğinde tekrardan..Sınavlarımda başlayacak fazla giremiyprum nete ama hızlı bi şekilde özgüvenimi kazanmam lazım yeniden..Yardımcı olursanız ne mutlu bana :)

Alt 04-11-2011, 12:02 AM   #38 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura about

Berna Özcan Demir ' in Blogu

al bu linki sende oku :)
juger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2011, 12:08 AM   #39 (permalink)
Yüzbaşı

hemen okuyorum,teşekkürler :)

Alt 04-11-2011, 12:10 AM   #40 (permalink)
Yüzbaşı

bu ne güzel bi yazı böyle, zaten böle okuldaki sorunlardan dolayı ağlamaklıydım, gözlerim doldu :)) teşekkürler juger

Bookmarks