Pinky'nin Güzel Günleri:)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Pinky'nin Güzel Günleri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ama sadece çıkan sayfadaki yazıları değil, her şeyi oku. sayfanın solunda başlıklar var, onları teker teker okumanı tavsiye ediyorum. yavaş yavaş oku, zamana yay ki, sindirerek okuyabilesin. o yazıların hepsini okuyup anladın mı zaten yepyeni düşünen bir insan olursun. yeni ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
04-11-2011, 12:10 AM
|
#41 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) ama sadece çıkan sayfadaki yazıları değil, her şeyi oku. sayfanın solunda başlıklar var, onları teker teker okumanı tavsiye ediyorum. yavaş yavaş oku, zamana yay ki, sindirerek okuyabilesin. o yazıların hepsini okuyup anladın mı zaten yepyeni düşünen bir insan olursun. yeni düşünmek de, yeni bir insan olmanın ilk adımıdır. bol şanslar :) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
04-11-2011, 12:13 AM
|
#42 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: juger Nickli Üyeden Alıntı
ama sadece çıkan sayfadaki yazıları değil, her şeyi oku. sayfanın solunda başlıklar var, onları teker teker okumanı tavsiye ediyorum. yavaş yavaş oku, zamana yay ki, sindirerek okuyabilesin. o yazıların hepsini okuyup anladın mı zaten yepyeni düşünen bir insan olursun. yeni düşünmek de, yeni bir insan olmanın ilk adımıdır. bol şanslar :) | tamam okuycam yavaş yavaş çok teşekkür ederim :) bu sorun biraz daha hallolmazsa okulun ortasında çocuk gibi ağlıycam yada arkadaşımla ilişkimi kesicem kötü olcak her neyse :) | Offline
| |
04-11-2011, 07:39 PM
|
#43 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 156
76 Mesajinıza toplam 176 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Evet arkadaşım çocuklugundan bu yana yaşadıklarını ve son hislerini hepsini okudum.. Sanki aynı şeyleri yaşamışız, sevgilinle yaşadıkarın dışında.. Bence telkin müziklerinden vazgeçmemeli ama bu sadece yeterli degil, sürekli daha iyi gelişimlerde bulunmak lazım.. Mesela telkinli müzikler biraz geliştirdi daha fazla gelişim için daha farklı bişey olmalı.. Psikologa yada NLP eğitimi diye bişey araştırdım bu ikisinden birini yapmayı düşünüyorum.. MAksadım çok büyük beklenti degil sadece bu ugurda sürekli bişeyler yapmak.. Boş boş durup düşünerek hiçbişey olmadıgını hatta daha kötü oldugunu anladım..
Senin çevrende seni anlayan birileri yokmu? Dertlerini paylaştıgın? Yada sevgiline nasıl olduda şimdiye kadar açılmadın yada açıldın mı?
Senle bir süre msjlaşalım, en azından çözüm yöntemlerinde birbirimize yardımcı oluruz.. Denediklerimizi paylaşırsak tekrarlamayız. | Offline
| |
05-11-2011, 12:19 AM
|
#44 (permalink)
| Yüzbaşı
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı
Evet arkadaşım çocuklugundan bu yana yaşadıklarını ve son hislerini hepsini okudum.. Sanki aynı şeyleri yaşamışız, sevgilinle yaşadıkarın dışında.. Bence telkin müziklerinden vazgeçmemeli ama bu sadece yeterli degil, sürekli daha iyi gelişimlerde bulunmak lazım.. Mesela telkinli müzikler biraz geliştirdi daha fazla gelişim için daha farklı bişey olmalı.. Psikologa yada NLP eğitimi diye bişey araştırdım bu ikisinden birini yapmayı düşünüyorum.. MAksadım çok büyük beklenti degil sadece bu ugurda sürekli bişeyler yapmak.. Boş boş durup düşünerek hiçbişey olmadıgını hatta daha kötü oldugunu anladım..
Senin çevrende seni anlayan birileri yokmu? Dertlerini paylaştıgın? Yada sevgiline nasıl olduda şimdiye kadar açılmadın yada açıldın mı?
Senle bir süre msjlaşalım, en azından çözüm yöntemlerinde birbirimize yardımcı oluruz.. Denediklerimizi paylaşırsak tekrarlamayız. | evet bence de telkinlerden vazgeçilmemeli,hatta ben iyileşmeye başladım bile kaldığım yerden :)) başkalarının düşüncelerini önemsememe,topluluk içinde konuşma ve koruma kalkanı telkinleri dinlemeye başladım. Ve sanada önerdikleri blogtaki yazıları okudum,30 gnlük arınma programını uyguluyrum şu anda,sana da tavsiye ederim ?
bugün çok kendime güvenliydim,ama farklıydı biraz,telkinleri ilk dinlediğimdeki durumu istiyodum ben hep, ama bu ondan daha iyi bile oldu. Anlattığım arkadşaım bana bugün seni ilk defa böle ciddi görüyorum fln dedi,sevgilisiyle sorunlarını bana anlattı fikir aldı benden :)) gene arada 2-3 tane küçük düştüğüm durum oldu ama daha az.
Çevremde bu sorunumu anlattığım biri yok. Burda anlattım sadece. Sevgilime de açılmadım evet.Daha da küçük düşmemek için:D
istediğin vakit mesalaşabilirz tabiki, sende kendinden ve sorunlarından daha ayrıntılı söz edebilirsin arkadaşm :) | Offline
| |
05-11-2011, 11:38 AM
|
#45 (permalink)
| Teğmen
76 Mesajinıza toplam 176 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı
evet bence de telkinlerden vazgeçilmemeli,hatta ben iyileşmeye başladım bile kaldığım yerden :)) başkalarının düşüncelerini önemsememe,topluluk içinde konuşma ve koruma kalkanı telkinleri dinlemeye başladım. Ve sanada önerdikleri blogtaki yazıları okudum,30 gnlük arınma programını uyguluyrum şu anda,sana da tavsiye ederim ?
bugün çok kendime güvenliydim,ama farklıydı biraz,telkinleri ilk dinlediğimdeki durumu istiyodum ben hep, ama bu ondan daha iyi bile oldu. Anlattığım arkadşaım bana bugün seni ilk defa böle ciddi görüyorum fln dedi,sevgilisiyle sorunlarını bana anlattı fikir aldı benden :)) gene arada 2-3 tane küçük düştüğüm durum oldu ama daha az.
Çevremde bu sorunumu anlattığım biri yok. Burda anlattım sadece. Sevgilime de açılmadım evet.Daha da küçük düşmemek için:D
istediğin vakit mesalaşabilirz tabiki, sende kendinden ve sorunlarından daha ayrıntılı söz edebilirsin arkadaşm :) | 30 günlük arınma programı da hangisi? Bende onu denemeliyim.. Ben sürekli ego güçlenirici ve sosyallik artırıcı telkinlerini dinledim bazen listeye kendine güvenide ekliyordum.. Acaba sürekli aynı şeyleri dinlemektenmi kaynaklanıyor bir süre sonra etkisini kaybetmek, anlamadım gitti.. Dediğin gibi keşke ilk dinlediğimizdeki etkiyi her an koruyabilsek..
Benim sorunlarımın çok özel olduğunu düşünüyordum, birkaç böyle site gezdikten sonra herkeste aynı sorunlar oldugunu gördüm:)
Dün burda bir kaç kişi çok şartlandırma yaptıgımı söyledi, dogruda söylediler.. Bunun hakkında araştırma içine koyuldum şimdi..
Ne olursa olsun bu negatifliği üzerimden atacağım, gerekirse hayatımdaki herkesi değiştiririm.. Ama ömür boyu böyle yaşamak istemiyorum..
__________________ Desteklerinizi bekliyorum..! | Offline
| |
05-11-2011, 11:46 AM
|
#46 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Bu arada profil resmin çok iyi bir seçim olmuş. Bulundugun durumu daha iyi anlatan bir resim olamaz sanırım:)
__________________ Desteklerinizi bekliyorum..! | Offline
| |
06-11-2011, 01:18 AM
|
#47 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı
30 günlük arınma programı da hangisi? Bende onu denemeliyim.. Ben sürekli ego güçlenirici ve sosyallik artırıcı telkinlerini dinledim bazen listeye kendine güvenide ekliyordum.. Acaba sürekli aynı şeyleri dinlemektenmi kaynaklanıyor bir süre sonra etkisini kaybetmek, anlamadım gitti.. Dediğin gibi keşke ilk dinlediğimizdeki etkiyi her an koruyabilsek..
Benim sorunlarımın çok özel olduğunu düşünüyordum, birkaç böyle site gezdikten sonra herkeste aynı sorunlar oldugunu gördüm:)
Dün burda bir kaç kişi çok şartlandırma yaptıgımı söyledi, dogruda söylediler.. Bunun hakkında araştırma içine koyuldum şimdi..
Ne olursa olsun bu negatifliği üzerimden atacağım, gerekirse hayatımdaki herkesi değiştiririm.. Ama ömür boyu böyle yaşamak istemiyorum.. | 30 günlük arınma programı burda :)
http://www.bernaozcandemir.com/30-gunluk-arinma-programi/30-gunluk-arinma-programi-bolum-1
bende telkinleri azaltmaya karar verdim, ego-kendine güven ağırlıklı olmak üzere yanına ne eklesem diye düşünüyorum,3 yada 4 telkin dinliycem 10 gün boyunca.
Ne konuda şartlandırma yapıosun acaba merak ettim?
O negatifliği de üzerinden atıp,çok mutlu bi insan olmaya adım adım yaklaşıyorsun zaten :)) Alıntı: kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada profil resmin çok iyi bir seçim olmuş. Bulundugun durumu daha iyi anlatan bir resim olamaz sanırım:) | tam anlayamadım neyi anlatıyoki profil resmim :D | Offline
| |
08-11-2011, 11:59 PM
|
#48 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) evet sevgili günlüğüm :))
dün kendime yeni bir program hazırladım.
Telkinleri şöle sıraladım,ego+suçlulk+kendine güven ve bnlara ek olarak başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini ekledim,gece-gündüz karışık dinliyorm 1 aya yakın dinliycem.
Berna Özcan Demir'in 30 günlük arınma programını uyglyorm 'Geçmişi sevgiyle arkamda bırakıyorm,kendimi affediyorm,huzur içindeyim' olmlamasını 9000 tekrara ulaşıncaya kadar
hergün yapıcam :) Ama hergün tekrarlamaktan dudaklarım kurudu ya :D başka yolu varmı acaba ?
1 ay böle devam edicem,etkileri paylaşırım :)) | Offline
| |
09-11-2011, 12:08 AM
|
#49 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) başka yolu var olumlamaları içinden söyleyebilirsin :D | Offline
| |
09-11-2011, 12:14 AM
|
#50 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: juger Nickli Üyeden Alıntı
başka yolu var olumlamaları içinden söyleyebilirsin :D | başta öle yapıyodum ama sonra ya etkisi olmazsa diye sesli sölemeye başlamıştım,içimden sölemeye devam o zaman | Offline
| | | |