![]() |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı:
bir de insanlarının içsel dünyalarının ruhlarının fiziki görüntülerine yansıdığını fln duymuştum bi ara ama ne derece doğru bilemiyorum :)) bu arada tabi ki ruha da önem veriyorum,daha önemli olduğunu biliyorum . Ama bu fiziği takıntı halime getirmiş olmamı engellemiyor maalesef |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) evren boşluk kabul etmez. ruha önem verdikçe fizik takıntın azalacak. farkındalığının artmasını istiyorsan, maddeyi bırakıp manayı keşfetmelisin. yoksa olduğun yerde sayarsın demedi deme |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) peki bunun için napmalıyım ben ? |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Sevgili Lavinya, Bu arada acaba telkinleri dinlemeye devam ediyor musun, su an listende hangi telkinler mevcut paylasir misin? |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) ruhani deneyimlerini artırmalısın. sessiz meditasyonlar yap. bu maddeye olan düşkünlüğünü alır. kısacası basit insanlar ne yapıyorsa sen onu yapma. hamburger yeme, kola içme, alışveriş delisi olma, makyaj yapma, markalı elbiseler giyme, gösteriş delisi olma. televizyon izleme. internetin ve telefonun faydalı kısımlarından yararlan. genelde müzik klipleri ya da hollywood filmleriyle insanları özendirirler. bir manken koyarlar ki herkes onun gibi olsun ona benzemeye çalışsın. sen kendin ol. kendi içindeki benliğini ara. sonra fizik görünüşü, mankenlik, gezmeler tozmalar, şu bu ilgini pek çekmeyecek. dünyaya neden geldiğini anlayacaksın. her türlü ihtiyacının evrenden karşılandığını, onun dışında hiçbir şeye ihtiyacın olmadığını anlayacaksın |
Gece sabaha kadar dinliyorum ama, ego-suçluluk-kendine güven-başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini dinliyorum yaklaşık 10 gündür. Sınavlar dolayısıyla pek olumlama fln da yapamıyorum,açıkçası pek bişeye vaktim kalmıyo vizelerim bi bitseydi:) Alıntı:
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) 10 gun cok kisa bir sure tatlim, bir 10 gun daha duzenli dinle ve sonra kendindeki pozitif degisimleri farkeder farketmez burada tekrar konusalim... Iyi ki varsin, kalbini sakin olumsuz duygularla doldurma , unutla IPTAL demek cok zor bisi degil, yolda yururken sana tuhaf bakislar mi goruyorsun, birinin mutlulugunu mu kiskaniyorsun sadece ``IPTAL`` ve yoluna devam:) Inan bana muhtesem bir etki yapiyor, sen bunu farkedince ben yine burada olacagim.... ve seni dinleyecegim tatlim....krzm67 |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) kendine güvenmen için, kendime güveniyorum demelisin. başkalarını kıskanmak yerine, onların kendine duyduğu güveni güzel gör. ardından bende kendime güveniyorum de. kıskançlık, olmaması gereken bir duygu. kıskançlığın yerine paylaşımcı olmayı koy, güvensizliğin yerine de güveni koy. evren boşluk kabul etmiyor. boşalttığın yeri mutlaka doldurmalısın. ama iyi doldurmak da senin elinde kötü doldurmak da. |
teşekkür ederim sen de iyi ki varsıngirlhaha bundan sonra iptal dicem, uzun süredie bu sitede takılmama rağmen,bazen hala olumsuz düşünmekten sanki hoşlandığımı düşünüyorum biliyo musun? gitmemek için benimle savaşıyolar sanırım :D mesela gece yatağıma yattığımda sevgilimin beni terkettiğini ya da başka herhangi bişi olduğunu düşünüp gerçekmiş gibi acı çekmek hoşuma gidiyo gibi oluyo... istesem iptal diyebilirim ama içimden bişey dedirtmiyor. Alıntı:
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) [quote=lavinya10;810922]baya uzun bi süre dinliycem zaten o 4 telkini...vizelerim bitsin,olumlamalara da ağırlık vericem.. teşekkür ederim sen de iyi ki varsıngirlhaha bundan sonra iptal dicem, uzun süredie bu sitede takılmama rağmen,bazen hala olumsuz düşünmekten sanki hoşlandığımı düşünüyorum biliyo musun? gitmemek için benimle savaşıyolar sanırım :D mesela gece yatağıma yattığımda sevgilimin beni terkettiğini ya da başka herhangi bişi olduğunu düşünüp gerçekmiş gibi acı çekmek hoşuma gidiyo gibi oluyo... istesem iptal diyebilirim ama içimden bişey dedirtmiyor. Canim benim, Inan seni cok iyi anliyorum, su anda olumsuz dusunceler icin verdigin mucadeleni tahmin ediyorum, bir an ilk dinledigim zamanlar geldi aklimaactionsmile Insan olumsuz dusunceye daha kolay alisiyor ve inaniyor... Bilinc ise olumsuz dusunceye daha kolay inaniyor ve olumlu dusunmeye basladigin anlar da sana oyunlar oynuyor, seni cok iyi anliyorum ama iyiye gidiyorsun ve inan bana vizelerinden de mukemmel notlar alacaksin... Guzel haberlerini bekliyorum.hpm2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:07 PM. |