Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619693-rimanin-pozitif-egilim-gunlugu.html)

DiL_RU_BA 12-09-2011 11:42 PM

Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806842)
hadi neclaaa tey teyy tey.. lololooooooo... s456

hadi bakalım bir ki üç mardin kapısından atlayamadım :Dwave44

RimA Vita Perfetto 12-09-2011 11:44 PM

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806916)
hadi bakalım bir ki üç mardin kapısından atlayamadım :Dwave44

wuuuuuuuuu....coştukkkkkkkk8908
süperizzzzzzzgirlhaha

DiL_RU_BA 12-09-2011 11:45 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806842)
hadi neclaaa tey teyy tey.. lololooooooo... s456

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806845)
birde 100 puan değerinde bir soru sormama müsade varmı :) bilene fallı kurabiye !!!

hımmm acaba nedir nedir :D

cevap veriyorum 100 puanında soru soracaksınız y789

RimA Vita Perfetto 13-09-2011 01:53 PM

Dün güzel bir gün geçirdim... tabi ki hayatımdeğişti'deki ailem sayesinde..
ahh bir de şu içimdeki yaş problemini ortadan kaldırsam.. bunu da sanırım sizin yardımınızla atlatmam gerekiyor.
übniversiteye gittiğimde 18 yaşında da arkadaşlarım oldu 35-40 yaşında da.. ve ortam icabı hepsine isimleriyle hitap ettik. ve ettimm. çünkü arkadaştık.. okul bittiğinden bu yana(15 ay oldu) pek bi tuhafım.. o 35-40 yaşındaki insanlara arkadaşlarım bebeğim diye hitap ediyorlardı.!!!
ee samimiyet güzel ama bana pek bi ters yahu..:))
neyse ben sadece samimi olduklarımla en fazla canım diye konuştum...
şimdi bu forumda o kadar çok güzel insan var ki. veee çoğu da benden büyük.. şimdii canım dicem olmıcak..blook
yaşını sorcam abla ya da abi dmeek için yanlış anlıcakkyu89
kii soruyorum da yaşını bazılarının.. sonra abla dıyorum yahut abi..
ee bi de benden 4 yaş büyük üç arkadaş var burada çok çok sevdiğim.. hatta bağrıma basmak istediğimgirlhaha o kadar çok seviyorum yani.. neysee işte . onlarla ismen hitap kullanıyorum..çünkü onlar istediğin şekil hitap et dediler. rahat olmam gerek değil midusun2
ama ben tedirginim.. abla mı desem acaba diye...4897
yani saygısızlık yapıyormuşum gibi geldi. insanlar bana hep kimle nasıl konuşacağını biliosun diolar.
evet herkese karşı saygılıyım ve bu saygı benim için çok önemli. asla bana karşı istemediğim bi hareketi ya da sözü başkasına sarfetmem. çok dikkatli olmaya çalışırım.. kurduğum her cümleyi üzerinde düşünür öyle kurarım..
maalesef ki artık bu kuruntulardan bıktım.. ya herkesle arama bir mesafe koyup samimiyeti bırakıp resmi olmalıyım ya da herkesle canımlı cicimli konuşabilmeliyim.. yoruldum çünkü kime nasıl davranacağımı belirlerken düşünmekten.!!sad456b456
bu konuda sizlerden de görüş almak istiyorum günlüğüme göz gezdiren sevgili arkadaşlarım... çünkü stres yapıo bu bende... utananadam

MarEspEraNZa 13-09-2011 06:18 PM

Çok düşünüp senaryolar hazırlamak,evet bu dusun2 olasılıkları hep düşünmek idea3
stress bizden uzak dur .kış kışşşş

ihtimaller, ihtimaller denizindee...............music45

RimA Vita Perfetto 13-09-2011 06:20 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806957)
Çok düşünüp senaryolar hazırlamak,evet bu dusun2 olasılıkları hep düşünmek idea3
stress bizden uzak dur .kış kışşşş

ihtimaller, ihtimaller denizindee...............music45

y789y789ismimin DENİZ olduğunu bilerek mi yazdın :))
ee şimdi ne öneriyorsun.?? insanlara nasıl davranayım.??blissy

MarEspEraNZa 13-09-2011 06:32 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806958)
y789y789ismimin DENİZ olduğunu bilerek mi yazdın :))
ee şimdi ne öneriyorsun.?? insanlara nasıl davranayım.??blissy

ihtimaller deniz de desek 12389daha yorumu yazmadan önce offline değilmiydin blook ismini yazıp çağırdım seni y789

hadi bazen işini görür faydalıda olabilir ihtimalleri düşünmek olasılıkları hesaplamak
suyunu çıkartınca stress,bana bak 'stress' seni hiç sevmiyorum be yu89bunuda dememek lazım aslında sevmediğin ot başında bitermiş 12389

Ümit dolu dünyada bırak akışınaaaaa,bir nehir misali hayat sapkal89

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer Ve bilirsin, o nehir asla durmaz...

RimA Vita Perfetto 13-09-2011 06:36 PM

girlhahagirlhaha
Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806959)

ihtimaller deniz de desek 12389daha yorumu yazmadan önce offline değilmiydin blook ismini yazıp çağırdım seni y789

hadi bazen işini görür faydalıda olabilir ihtimalleri düşünmek olasılıkları hesaplamak
suyunu çıkartınca stress,bana bak 'stress' seni hiç sevmiyorum be yu89bunuda dememek lazım aslında sevmediğin ot başında bitermiş 12389

Ümit dolu dünyada bırak akışınaaaaa,bir nehir misali hayat sapkal89

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer Ve bilirsin, o nehir asla durmaz...

girlhahasaolasınnnn canımcımm.. o zaman karar verdim herkese istediğim gibi davranıyorum :)))y789

MarEspEraNZa 13-09-2011 06:46 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806961)
girlhahagirlhaha
girlhahasaolasınnnn canımcımm.. o zaman karar verdim herkese istediğim gibi davranıyorum :)))y789

bu zamanla "hakettikleri gibi" ye dönüşüyor bence
bi zamandır arada dalgalanmalarda olsa tepkilerim, karşılıklarım değişti( telkinler 12389)iletişimde mimikte bakışta çok etkili oluyormuş anladım art56 gülümseyerek yada surat asarak konuşmak birde bakış blook

http://img26.resimup.net/di/3IJC.gif

RimA Vita Perfetto 13-09-2011 06:49 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806964)
bu zamanla "hakettikleri gibi" ye dönüşüyor bence
bi zamandır arada dalgalanmalarda olsa tepkilerim, karşılıklarım değişti( telkinler 12389)iletişimde mimikte bakışta çok etkili oluyormuş anladım art56 gülümseyerek yada surat asarak konuşmak birde bakış blook

http://img26.resimup.net/di/3IJC.gif

ayy bayıldmmm yastıkla kavga eden veletlereee girlhaha
teşekkür ederim güzel yorumun için. hayatıma renk kattığın için teşekkürlerrrrrrrrrrrrr956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM.