10-11-2012, 04:38 PM
|
#194 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Alıntı: acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
sevmek gibi.. özlemek gibi.. paylasmak gibi.. anlayis gibi.. hep derler sevdigin kadar sevilirsin.. özledigin kadar yaklasirsin.. paylastigin kadar cogalir sevgiler, azalir dertler.. dogrumudur??? bilmiyorum.. | Evet hep ' sevdiğin kadar sevilirsin' derler. İnanıyorum ve öylede zaten bir insan çok sevip sonra ayrıldığında bu söz gelir aklına ve şöyle düşünür. Hıh benim kadar sevmiyormuş eğer benim kadar sevseydi beni terketmezdi deyip, sevdiğin kadar sevilmezsin diye düşünmeye başlarlar.
Oysa bilmiyorki kendisini eski sevgilisinden daha çok sevicek birisinin olduğunu.. O daha çok sevicek olan insan ise hiç beklemediğin anda sevdiğin kadar sevilmezsin diye düşünenlerin karşısına çıkıyor ve hayatını sonsuza kadar değiştiriyor. :) Eskiler mi ? Onlar geçmişte yaşanmış güzel anılardı.
Şimdilerde ise geleceğin temellerini attığın o seni çok sevenle birliktesin.. Her ayrılık yeni bir başlangıçtır. Her zaman için en güzel şeyleri hakediyoruz.. Benn, senn,, o, onlar,, Kendimize layık gördüğümüz ve istediğimiz şeyleri bir başkaları içinde istemeyi alışkanlık edinelim.. Sevgiyle Kalın |
| |