09-11-2011, 02:02 PM
|
#43 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: güzel günlere ... Alıntı: yeşşil Nickli Üyeden Alıntı
al işte yine herşeyi berbat ettim . kendimi geliştirmek içimdeki gücü ortaya çıkarmak daha mutlu bi birey olmak için bu kadar çabalarken neden olumsuz durumlar yaratmaya bayılıyorum. sonucunun böyle olacağını bilmiyo muyum emindim hatta neden peki neden? neden sürekli kendimi -kararlarımı böyle ayaklar altına alıyorum. neden aradın onu allahın cezası! hakediyorum ben herşeyi bu kadar şeyden sonra peşinde koşmaya devam et aptal! sevgiymiş al sana sevgi işte ne kadar umrunda gör! | Alıntı: yeşşil Nickli Üyeden Alıntı
pes etmek yok iyi güzel de insanın bunun için önce kendine inanması gerekir . çook çook çok fazla kızıyorum kendime hep aynı hataları yapıyorum hiç ders almıyorum beceremiyorum işte usanmadım kendimi bu durumlara düşürmekten | ne kadar çok allahın cezası belası lanetler vs gibi kelimeler kullandığının farkındamısın :( bence kullanma artık bu kelimeleri,illaki olumsuz bi etkisi vardır...
kimi niye aradın bilmiyorum ama bu senin cesaretli biri olduğunu gösterir sonuçta.. Noldu sonucunda,en kötü senle dalga mı geçti,aşağıladı mı,umursamadı mı ? ee noldu ,öle bişey yaptıysa,bu onun hatası,senin değil ki:) |
| |