![]() |
-E Hali'nin Şükür Günlüğü Herkese Selamlar, Bendeniz bir süredir forumun sessiz sakin takipçilerindenim.. Psikolojik yardım aldığım uzmanın tavsiyesi üzerine siteyi ziyaret ettiğimde hem referansının iyi olması hem de forum katılımcılarının olumlu geri bildirimleri bende güven telkin etti açıkçası, ve ücretsiz mp3 leri tavsiye edildiği üzere dinlemeye başladım. Benim, çok ağır olmamakla birlikte 3 aya yakın bir süredir, bu süre öncesinde yaşadığım 2 farklı olay sonucu ortaya çıkan nur topu gibi bir depresyon ve obsesyonum vardı.. :( Siteyi inceledikten bir süre sonra lokomotif denilen "Ego Güçlendirici" ve "Suçluluk" telkinlerini indirip dinlemeye başladım. İlk gün hem gündüz hem de gece dinledim uyurken ve gündüz ofiste dinlerken çok sarsıldım ve 1 saat kadar süren bir ağlama krizine tutuldum. Bir takım yan etkilerinin olacağını okumuştum ancak bu kadarını beklemiyordum. İlk birkaç gün boyunca, uyuyamama, hafif mide bulantısı, bir gecede birden fazla anlamlı rüya görme gibi etkileri de oldu. Ancak devam ettim ve şükürler olsun Allah'a ciddi faydasını gördüm. Bir kere artık ayna kkafamda sürekli yer eden ve beni inanılmaz üzen (hatta inleyerek ağladığım, ciğerimin dağlandığını hissettiğim zamanlar olurdu :( Allah kimseye yaşatmasın) takıntım artık aklıma gelince beynim ister istemez durumu olumlu algılama eğiliminde şimdi. Ama bunu bilinçli olarak yapmıyorum inanın. Beynim buna programlanmış ve kendisi yapıyor gibi. Olayı hatırlıyorum ancak beni üzecek şekilde algılayamıyorum :)) Devamında "Mutluluk", "Depresyon Dünde Kaldı" ve "Kendine Güven" telkinlerini yavaş yavaş, sindirerek dinlemeyi deneyeceğim. Bugün akşam da "Çekirdek İnanç" randevum olacak Abdullah beylerle. Umarım hayırlı sonuçlar alırım. Sitenin ve bu tedavi yönteminin kurucuları Abdullah ve Atakan beylere ve siteye katkısı olan herkese Rabbim en ihtiyaç duydukları zamanda kendi yardım elini göndersin, bizzat aracısız yardım etsin. Onları hep aziz kılsın. Maddi manevi yüksek makamlar ve afiyet diliyorum hepiniz için.. Hem bu dünya hem diğer alemde güzellik namına ne varsa hepsini lütfuyla nasip etsin. Amin. Zaten "İnsanların en hayırlısı, onlara en faydalı olandır" der ve Allah kendisi över bu kullarını.. Benim duama ne hacet.. :) Sevgi, hürmet ve saygılarımla.. |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Çok güzel bir yazı. Pozitif enerji akıyor :D İşte çözülmeyecek sorun yok aslında, yeter ki insan istesin. Öyle ya da böyle geliyor. Bu kainatın kuralı bu efendim: "İsteyen alır, arayan bulur. Kapı çalınana açılır." |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü çok etkilendim yazıdan ve uslubünüzden .. yolunuzda güvenle ve sabırla ilerlemenizi temenni ediyorum ve aslında zaten öyle olduğunu görüyorum.. ve devamını diliyorum bu güzel gelişmelerinizin.. daha yürünecek çok yolumuz var.. sevgi, ışık, azim, kararlılık, mutluluk, huzur sizinle olsun inşallah... |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Hoşgeldin :) Çok güzel gelişmeler bunlar.. |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Tekrar merhabalar, Dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) Aslında ben sizi tanıyor gibiyim site yorumlarınızdan, benim için dizi kahramanı gibi bişeysiniz :))))) Siz bunları yazarken ben de Özlem hanım ile Çekirdek İnanç çalışması yaptım. Son derece olumlu, nazik ve samimi biri. Yorumlarını da ilginç buldum aslında. Bazılarını hiç öyle düşünmemiştim. Sonuçlarını 1 haftaya kadar, kendime ait cd'm geldiğinde sizlerle paylaşmayı umuyorum. Selamların en güzeli ile hoşçakalın.. |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Alıntı:
gerisi gelir inşallah. ben Özlem Hanımla tanışamadım ama meditasyonlarını dinliyorum. Maşallah kadife gibi sesi var.. en yüksek hayrınıza inşallah... |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Selam, Bir süredir unuttuğum bir histi huzur, genel olarak canlı ve mutlu biri olmama rağmen.. :(( Telkinler ve yardımlar sayesinde neşem ve huzurum yerine geldi.. Çok şükür Rabbime.. Kendime olan güvenimi geri kazandım.. İşime odaklanma problemimi yendim.. Çalışmanın coşkusunu keşfetmek muhteşem bir ilahi lütuf. Başarının sırrı burda zaten ama bunu idrak edecek akıl ve ruh sağlığı gerekiyor önce insana.. Bu sitenin kurucularına bu sebeple teşekkür ve dua etmediğim bir günüm bile yok.. Şifa Allah'tan ancak, sizlerin varlığının insanlara rahmet olduğunu ve vesileniz ile çok sayıda insanın ıstırabının dindiğini görüyorum.. Allah size kendi nezdinde gizli ilimlerinin kapılarını sonuna kadar açar ve gayretlerinizin karşılığını kat kat verir umarım.. Şükranlarımı ifade etmeye kelimelerim kafi değil.. Selam ve dua ile.. |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Bütün bunlar çok güzel sevgili -E Hali, sürekli bir şeyler öğreniyoruz. Değişmeye, gelişmeye devam, sağlıcakla :=) |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü cok guzel seyler, umarim herkesin hayati istedigi gibidir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:37 PM. |