![]() |
Cevap: Uykuda Öğrenme Deneyim - 88 Gün - umarım sınav iyi geçmiştir.. |
Cevap: Uykuda Öğrenme Deneyim - 88 Gün - Coğrafya 6 Doğru 7 Boş 1 Yanlış Soru bankasındaki testlerin yarısını çözdüm. Hepsini çözseydim bu kadar boş soru bırakmazdım. Ama uykuda öğrenme işe yarıyor gibi, çözdüğünüz sorular çok yabancı gelmiyor. 88 gün kala değil bir yıl önceden bu deneye başlasaydım hepsini doğru yapardım. 88 günlük uykuda dinlemeyle bu kadar arkadaşlar y789 |
Cevap: Uykuda Öğrenme Deneyim - 88 Gün - uykuda öğrenme değilde uykuda öğrenmeyi kolaylaştırma gibi. işe yarıyor fakat çalışmakta lazım, armut piş azıma düş yaradılışımızda yok herşey emek istiyor bu dünyada. |
Cevap: Uykuda Öğrenme Deneyim - 88 Gün - 3 aylık süre ile daha etkili yöntemlerle görülür sonuçlar alınabilrdi.süreki tekrar etmemize rağmen yani bilinç ile bilinçaltı arasında haberleşme olmasına rağmen çoğu bilgileri unutuyoruz,hatırlamıyoruz.Yani sadece bilinçaltı ile çok geniş konuları öğrenmek çok zer geliyor.En iyisi kodlama çapa atma benzetme ile bilgileri hafızaya atmak |
Cevap: Uykuda Öğrenme Deneyim - 88 Gün - Ben bu şekilde ingiliz gibi ingilizce konuşan birisiyle bir otobüs yolculuğunda tanışmıştım...ingilizcenin i"si yokken..kendini ingilterede doğan biri kadar rahat ingilizce öğrendiğini anlatmıştı..ayrıca sigarayıda bırakmış..hala var öyle kurslar..eskiden korkuluyordu aman bişey olur falan diye..transandantal meditasyon deniyor buna...ama bilinçaltına yerleşen her bilgi düşününce hatırlanmasa o an bile aslında var ve en gerekli yerde hatırlama sağlanıyor... ben isim ezberleyemiyordum hiç..ayıp oluyordu birisiyle tekrar karşılaşınca..bu metodu kendimde denedim...1 yıl görmediğim ve bir kez konuştuğum bir öğretmen arkadaşı geçen gün bir toplantıda gördüm ve "salih hocam nasılsın" dedim..sonra buna kendim bile inanamadım..4 telkinle kızım sınav stresinden kurtuldu..kitap açmadan gidip 100 alıp geliyor son zamanlarda..bu gerçek...özel okulda olduğundan müfredata göre 2 yıl ilerde olmalarına rağmen hiç zorlanma yok..bale yapıyor gitar kursuna gidiyor...süper bir şey bunlar.. |
Cevap: Uykuda Öğrenme Deneyim - 88 Gün - Üniversite son sınıftayken tek dersten okulu uzatmıştım.Sınav yaklaştıkça stresten uyuyamıyordum geceleri.Bende derste zorlandığım konuları kaydedip gece dinlemeye karar verdim uyuyamıyorum bari dinleyeyim diye.Sınav akşamıda dinledim.Dersi geçtim ama bu uygulama ne kadar etkili oldu bilmiyorum. |
Cevap: Uykuda Öğrenme Deneyim - 88 Gün - bu yolların farklı yöntemleri vardır,örneğin herhangi bir ingilizce tv kanalını (CNN,BLOOMBERG,CNBCE,BBC WORLD vs) gece açıp,kulaklığımızı tv ye takalım ve normal bir ses düzeyiyle gece sabaha kadar bu kanalları 3 ay veya 6 ay gibi kafayı takmadan sadece dinleyin ve bu arada ingilizce kitapları doğru yanlış demeden serbest bir şekilde okuyalım ve altyazı desteksiz filmleri kafaya takmadan dinleyelim bakalım ne gibi değişiklikler olacak!... bunu amerika'ya tek kelime ingilizce bilmeden greencard la giden birinin uyguladığı deneyimdir ve müthiş bir şekilde kendi bile FARKINA VARMADAN ingilizceyi nasıl öğrendiğine şaşırmıştır...şimdiden bu kadar,saygılar.... |
Cevap: Uykuda Öğrenme Deneyim - 88 Gün - Alıntı:
|
Cevap: Uykuda Öğrenme Deneyim - 88 Gün - herkese coğrafyadan 6 soru yapar.... bir de bir yıl boyunca dinlemek bana çok ilginç geliyor... zatne otursan... 1 ayda tüm coğrafyayı bitirirsin... bütün soruları çözersin... benim düşüncem bu |
Cevap: Uykuda Öğrenme Deneyim - 88 Gün - Sevgili Lusid, deneyinin sonucunu merak ediyordum hep. kendine olan güvenin ve deneyine olan bagligindan dolayi seni tebrik ediyorum. hic birsey kolay degil ve sen farkli olani denemeyi sectin ve hicte yanlis etmedin. her zaman kendini dinlemen ve iyi kararlar vermen dilegi ile.. bolca basari ve bolca bilgi senin olsun O0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 AM. |