06-02-2012, 07:08 PM
|
#132 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı: nympa Nickli Üyeden Alıntı
sevgili kontesim uzun zaman olduk konuşamadık nasılsın ve nasıl gidiyor meraktayım. bu gün üçüncü aramın ikinci günündeyim ben. ne hissettiğimi nasıl olduğumu inan ki bilmiyorum. dışardakilerin izlenimleri gayet olumlu yönde ama içim hiç öyle değil. nedir beklediğim nedir olanlar ya da olacak olanlar mucize mi bilemiyorum. şu ana kadar olanlar bilemiyorum sanırım çok daha fazlasını istiyorum. bir haftadır yine aynı sorunlarla boğuşuyorm yine bana kendimi değersiz hissettirecek şeyler yapıyor eskisi gibi değilim evet dirençliyim ama neden böyle oluyor niye yine aynı şeyleri yaşatıyor bana? vardır cevapları ve ben alırım en kısa zamanda umarım. bu son arada bu kez de sosyallik artırıcı dinlemek istedim ve dünden beri de dinliyrum içimden geldi. lütfen yaz bana.seni seviyorum. |
nympacım yoğun bir döneme girdiğim için uzun süredir yazamıyorum.bende üçüncü dönemin 6. günümdeyim. bahsettiğin şeyler bende de mevcut ve çözebilmiş değilim galiba buda bir süreç. bekleyip göreceğiz. gripal enfeksiyonda geçiriyorum, boşluk yorgunluk ve biraz çabuk sinirlenme durumu mevcut bende. ama etrafındakiler yüzümde bir dinginlik oldğununu daha sakin ve huzurlu göründüğümü söylüyorlar.üç günlük aralarda telkin hiç dinlemedim ben. dinlemeninde pek doğru olamadığını düşünüyoru. bende seni seviyorum nympacım. |
| |