11-02-2012, 10:04 AM
|
#147 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı: kontes su Nickli Üyeden Alıntı
nympa benim telkinlerde son günümdü bugün. 3. turun 10. günündeyim. bugün bende bir direniş hissediyorum ve eski duygularım alevlendi,korkularım endişelerim,olumsuz düşünceler elevlendi tekrar. kendime izin verdim üzülebildiğin kadar üzül,cabını sıkabildiğin kadar sık diyorum bugün,pes et, isyan et ama bugün bitecek bu duygular vedalaşma yaşıyorum onlarla sanırım. bunları yaptıktan sonra ne var sırada, nasıl hissediyorsun kendini, ne kattı bu kadar kederli düşünceler sana diye sordum ve derin bir nefes aldıktan sonra kocaman hiçbişey diye cevap verdim kendime. o zaman son durakta geerimi döneceğiz yoksa burada inip yeni bir benle mi buluşacağız. işte en ince çizgi son durakta iniyor ve yeni beni kabul ediyoruz. bunu onaylıyor ve yürekten çaba sarfetmeyi kabul ediyoruz. o halde değişimi kabul ediyor ve onaylıyoruz. | selam kontesim. evet aynen öyleydi benim de yaşadıklarım. nasıl bir dirençtir bu kendi kendimizi mutlu etmeye karşı şaşırıyorum bazen.ama telkinlerle birlikte olası durumlar bunlar. ama keşke diyorum kendime forumu daha bir dikkatle inceleseydim bu dirençlerle ve dalgalanmalarla karşılaşmadan önce hazırlklı olurdum. biliyormusun ben dalgalanmalarımı yaşadıktan sonra öğrendim bu durumun olacağını:) ama tabi sen varsın ve diğer arkadaşlar sağolsunlar atlatıyoruz bu durumları. ben başaramamaktan korktum evet ama bırakmadım yine de dinlemeyi hatta daha bile fazla dinliyorum. bu kararlılık mı inat mı bilemiyorum:) ben son turdayım biliyorsun Abdullah bey 4 tur tamamla demişti bana.son turun beşinci günü bu gün. dünden beri hissettiğim şey beni üzen ve dalgalanmalar yaşatan durumlara eskisi gibi azap çekerek üzülmemek. yani evet ruhumu kurcalıyor ama dinliyorum kendimi bakıyorum eskisi kadar üzmüyor. daha bir kaç gün önce durum çok farklıydı. biliyorsun çok büyük bir dalgaydı en son beni saran. bu arada şu bir gerçek ki kişisel gelişim denilen şey tam bir derya. yani sasdece bu telkinlerle bitmiyor iş bir arkadaşımın dediği gibi bilinçli zihnimizi de eğitmeliyiz bu arada. yani önümüzd almamız gereken çok yol var. telkinlerin dinleme süresi bittikten sonra herşey bitecek diye bakmamalıyız.devam etmeliyiz gelişime ve dönüşüme çabalamaya. seni seviyorum:) |
| |