Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nympa Nickli Üyeden Alıntı Bu gün son 10 günlük süremin ikinci günü. çok zorlanmış hissediyorum kendimi eskiden geliştirdiğim savunma mekanizmalarına dönmek için büyük bir istek var içimde eskisi gibi olma daha rahatlatıcı gelecek gibi. çok tuhaf değil mi halbuki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-02-2012, 12:35 PM   #141 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu gün son 10 günlük süremin ikinci günü. çok zorlanmış hissediyorum kendimi eskiden geliştirdiğim savunma mekanizmalarına dönmek için büyük bir istek var içimde eskisi gibi olma daha rahatlatıcı gelecek gibi. çok tuhaf değil mi halbuki değişmeye çabalıyorum. nedir bu durum anlamadım. bilinçaltım mı direniyor? lütfen yorum bekliyorum.
nympa neler yazışsın öyle canım. çok üzüldüm yakışmıyor ssana pes etmek. bak bu herkesin yaşadığı bir dönem.bilinçaltın değişim için hazırlandı herşey tamam son dakika vazgeçmek bu kadar emeği yazık etmek demek. düşün çok güzel bir akşam ve günler öncedenbelirlenmiş bir randevu. son derece şık ve eğlenceli nezih bir akşam yemeği bekliyor seni. sen bu akşamı sabırsızlıkla bekliyordun. ve günler öncesinden ne giyeceğine saçını nasıl yapacağına dair bir çok düşünce ve hazırlık aşaması yaşadın. karşında seni bekleyen seni seven ve seninde sevdiğin bir insan var.aşağıda seni bekliyor ve sen herşeyinle göz kamaştıran prenses gibi olmuşsun. tam kapıdan çıkarken vazgeçtim gitmek istemiyorum diyorsun. neden ne ? içindeki nympa ve karşındaki prens hayal kırıklığı içinde o kadar hazırlık bunun için miydi. peki nympa mutlu olcak mı böyle hayırrr. ve kocaman bir boşluk günlerce bunu araştıracak neen gitmedim o akşam neden kapıdan çıkmadım. CANIM LÜTFEN İYİ DÜŞÜN. BUNU DEFALARCA OKU. SENİN YAPTIĞIN ŞU ANDA BU. SEN BUNA YENİLECEK BİRİ OLSAN.21 GÜNÜ ATLATAMAZDIN. ÇÖZÜM SENSİN NYMPA.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2012, 01:21 PM   #142 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu gün son 10 günlük süremin ikinci günü. çok zorlanmış hissediyorum kendimi eskiden geliştirdiğim savunma mekanizmalarına dönmek için büyük bir istek var içimde eskisi gibi olma daha rahatlatıcı gelecek gibi. çok tuhaf değil mi halbuki değişmeye çabalıyorum. nedir bu durum anlamadım. bilinçaltım mı direniyor? lütfen yorum bekliyorum.
Bunun nedeni egonun seni koruma isteği. İyiliğini düşündüğüne inandırır bazen seni o tatlı sözleri ile o kadar harika bahaneler bulur ki değişime engelk olmak için. Değiştiğin zaman o eski o olamayacaktır. Aslında seni korumak ister gibi görünüp değişmeni engelleyerek kendini güvene almak istemektedir. Sen değişmek istiyorsan zayıf olduğun anlarda bunu sıkça hatırlat kendine. Değişme ve gelişme isteğinin egodan bağımsız insana öz bir düşünce olduğuna inanıyorum. Bunun yanı sıra sana göre değişimini destekleyecek olumlamalar yardımcı olacaktır.

Savunma mekanizmaları egonun kontrolündedir ve bilinçli olarak onları kullanmayız. Egosu güçlü olan kişi -ki bu bence ego ile kendi düşüncelerini ve isteklerini ayırabilen kişidir- savunma mekanizmalarına en az başvuran kişilermiş. Bu cümleyi okuduktan sonra ego güçlendiricinin anlamını birkez daha bilimsel bir kaynaktan öğrenmiş olmuştum. O cümleyi(egosu güçlü olan kişiler savunma mekanizmalarını en az kullanan kişilerdir) okyana kadar biraz bildiklerim, biraz yaşadıklarım biraz da sezgilerimin bana yol gösteriyordu.

Aslında savunma mekanizmalarını kullanma ihtimalini düşünmen bile farkındalık belirtisi sayılabilir. Bunu sen istemiyorsun farkına var.

Vazgeçilmemesi gereken ilerlemen gereken bir noktadasın. İyi olmanızı her gün daha iyiye gitmenizi bekleyen ve destekleyen insanlar var burada. Bundan şüpheniz olmasın. İnsan olduğu birbirine destek olduğu anlarda en güçlüdür. Biz biriz. Sevgiler.

NOT: Sevgili kontes su verdiğin örneğe bayıldım. İkinizi de istediğiniz değişimleri başarmış kişiler olarak görmek istiyorum. İyi ki varsınız.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2012, 05:09 PM   #143 (permalink)
Teğmen

48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

sweeet çok teşekkürler. senin varlığında bize güç katıyor.
Alt 09-02-2012, 02:37 PM   #144 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point

Alıntı:
kontes su Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nympa neler yazışsın öyle canım. çok üzüldüm yakışmıyor ssana pes etmek. bak bu herkesin yaşadığı bir dönem.bilinçaltın değişim için hazırlandı herşey tamam son dakika vazgeçmek bu kadar emeği yazık etmek demek. düşün çok güzel bir akşam ve günler öncedenbelirlenmiş bir randevu. son derece şık ve eğlenceli nezih bir akşam yemeği bekliyor seni. sen bu akşamı sabırsızlıkla bekliyordun. ve günler öncesinden ne giyeceğine saçını nasıl yapacağına dair bir çok düşünce ve hazırlık aşaması yaşadın. karşında seni bekleyen seni seven ve seninde sevdiğin bir insan var.aşağıda seni bekliyor ve sen herşeyinle göz kamaştıran prenses gibi olmuşsun. tam kapıdan çıkarken vazgeçtim gitmek istemiyorum diyorsun. neden ne ? içindeki nympa ve karşındaki prens hayal kırıklığı içinde o kadar hazırlık bunun için miydi. peki nympa mutlu olcak mı böyle hayırrr. ve kocaman bir boşluk günlerce bunu araştıracak neen gitmedim o akşam neden kapıdan çıkmadım. CANIM LÜTFEN İYİ DÜŞÜN. BUNU DEFALARCA OKU. SENİN YAPTIĞIN ŞU ANDA BU. SEN BUNA YENİLECEK BİRİ OLSAN.21 GÜNÜ ATLATAMAZDIN. ÇÖZÜM SENSİN NYMPA.
merhaba kontes. çok üzdüm seni değil mi? çok özür dilerim ben böyle olmasını hiç istemezdim neden bu kadar vurdu beni bu kez anlayamadım.tam bir geri dönüştü ben de çok şaşırdım. baz durumlarda eskiden hissettiğim ve verdiğim tepkileri verdim çok şaşırıdm kendime ve dedim ki ne yaptn sen bir arpa boyu bile yol alamadın mı.tam bir hayalkırıklığı idi. ama merak etme o halde bile bırakmadım telkinleri dinlemeyi, kestirip atmadım hiç belki son bir umut bilemiyorum belki de sana nasıl açklayacağmı bilemedim bişmiyorum nedenini ama bırakmadım dinlemeyi merak etme. bu gün daha sakinim ama bir daha böyle bir dalgayı nasıl kaldırırm bilemiyorum. ama düşündüm de sizin varlığınzla tabi ki. ben sana ve diğer arkadaşlara minnettarım gerçekten. peki sen sen nasılsın tatlı kontesim nasıl gidiyor herşey iyisin değil mi? benim umudumsun sen.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 03:11 PM   #145 (permalink)
Teğmen

78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bunun nedeni egonun seni koruma isteği. İyiliğini düşündüğüne inandırır bazen seni o tatlı sözleri ile o kadar harika bahaneler bulur ki değişime engelk olmak için. Değiştiğin zaman o eski o olamayacaktır. Aslında seni korumak ister gibi görünüp değişmeni engelleyerek kendini güvene almak istemektedir. Sen değişmek istiyorsan zayıf olduğun anlarda bunu sıkça hatırlat kendine. Değişme ve gelişme isteğinin egodan bağımsız insana öz bir düşünce olduğuna inanıyorum. Bunun yanı sıra sana göre değişimini destekleyecek olumlamalar yardımcı olacaktır.

Savunma mekanizmaları egonun kontrolündedir ve bilinçli olarak onları kullanmayız. Egosu güçlü olan kişi -ki bu bence ego ile kendi düşüncelerini ve isteklerini ayırabilen kişidir- savunma mekanizmalarına en az başvuran kişilermiş. Bu cümleyi okuduktan sonra ego güçlendiricinin anlamını birkez daha bilimsel bir kaynaktan öğrenmiş olmuştum. O cümleyi(egosu güçlü olan kişiler savunma mekanizmalarını en az kullanan kişilerdir) okyana kadar biraz bildiklerim, biraz yaşadıklarım biraz da sezgilerimin bana yol gösteriyordu.

Aslında savunma mekanizmalarını kullanma ihtimalini düşünmen bile farkındalık belirtisi sayılabilir. Bunu sen istemiyorsun farkına var.

Vazgeçilmemesi gereken ilerlemen gereken bir noktadasın. İyi olmanızı her gün daha iyiye gitmenizi bekleyen ve destekleyen insanlar var burada. Bundan şüpheniz olmasın. İnsan olduğu birbirine destek olduğu anlarda en güçlüdür. Biz biriz. Sevgiler.

NOT: Sevgili kontes su verdiğin örneğe bayıldım. İkinizi de istediğiniz değişimleri başarmış kişiler olarak görmek istiyorum. İyi ki varsınız.
bewn teşekkür ederim cidden yalnız bırakmıyorsunuz bizi. meşakkatli bir yol bu yol bn sadece bir ayın sonunda ve bitmesine çok az kalmışken eskisi gibi hissiyatların içine girince üzüldüm ve hiç yol alamadığımı düşündüm. evet söylediklerinizde haklısınız kendimi korumaya almaya çalıştım eskisi gibi ama bu yol doğru bir yol değildi biliyorum. bu gün sakinim ve akışa bırakmak ve önemlisi akışa güvenmek gerektiğini düşünüyorum. başka yolu yok sanırım zaten. tekrar teşekkürler bizi yalnız bırakmadığnız için. sevgiler.
Alt 10-02-2012, 10:27 PM   #146 (permalink)
Teğmen

nympa benim telkinlerde son günümdü bugün. 3. turun 10. günündeyim. bugün bende bir direniş hissediyorum ve eski duygularım alevlendi,korkularım endişelerim,olumsuz düşünceler elevlendi tekrar. kendime izin verdim üzülebildiğin kadar üzül,cabını sıkabildiğin kadar sık diyorum bugün,pes et, isyan et ama bugün bitecek bu duygular vedalaşma yaşıyorum onlarla sanırım. bunları yaptıktan sonra ne var sırada, nasıl hissediyorsun kendini, ne kattı bu kadar kederli düşünceler sana diye sordum ve derin bir nefes aldıktan sonra kocaman hiçbişey diye cevap verdim kendime. o zaman son durakta geerimi döneceğiz yoksa burada inip yeni bir benle mi buluşacağız. işte en ince çizgi son durakta iniyor ve yeni beni kabul ediyoruz. bunu onaylıyor ve yürekten çaba sarfetmeyi kabul ediyoruz. o halde değişimi kabul ediyor ve onaylıyoruz.
Alt 11-02-2012, 10:04 AM   #147 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
kontes su Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nympa benim telkinlerde son günümdü bugün. 3. turun 10. günündeyim. bugün bende bir direniş hissediyorum ve eski duygularım alevlendi,korkularım endişelerim,olumsuz düşünceler elevlendi tekrar. kendime izin verdim üzülebildiğin kadar üzül,cabını sıkabildiğin kadar sık diyorum bugün,pes et, isyan et ama bugün bitecek bu duygular vedalaşma yaşıyorum onlarla sanırım. bunları yaptıktan sonra ne var sırada, nasıl hissediyorsun kendini, ne kattı bu kadar kederli düşünceler sana diye sordum ve derin bir nefes aldıktan sonra kocaman hiçbişey diye cevap verdim kendime. o zaman son durakta geerimi döneceğiz yoksa burada inip yeni bir benle mi buluşacağız. işte en ince çizgi son durakta iniyor ve yeni beni kabul ediyoruz. bunu onaylıyor ve yürekten çaba sarfetmeyi kabul ediyoruz. o halde değişimi kabul ediyor ve onaylıyoruz.
selam kontesim. evet aynen öyleydi benim de yaşadıklarım. nasıl bir dirençtir bu kendi kendimizi mutlu etmeye karşı şaşırıyorum bazen.ama telkinlerle birlikte olası durumlar bunlar. ama keşke diyorum kendime forumu daha bir dikkatle inceleseydim bu dirençlerle ve dalgalanmalarla karşılaşmadan önce hazırlklı olurdum. biliyormusun ben dalgalanmalarımı yaşadıktan sonra öğrendim bu durumun olacağını:) ama tabi sen varsın ve diğer arkadaşlar sağolsunlar atlatıyoruz bu durumları. ben başaramamaktan korktum evet ama bırakmadım yine de dinlemeyi hatta daha bile fazla dinliyorum. bu kararlılık mı inat mı bilemiyorum:) ben son turdayım biliyorsun Abdullah bey 4 tur tamamla demişti bana.son turun beşinci günü bu gün. dünden beri hissettiğim şey beni üzen ve dalgalanmalar yaşatan durumlara eskisi gibi azap çekerek üzülmemek. yani evet ruhumu kurcalıyor ama dinliyorum kendimi bakıyorum eskisi kadar üzmüyor. daha bir kaç gün önce durum çok farklıydı. biliyorsun çok büyük bir dalgaydı en son beni saran. bu arada şu bir gerçek ki kişisel gelişim denilen şey tam bir derya. yani sasdece bu telkinlerle bitmiyor iş bir arkadaşımın dediği gibi bilinçli zihnimizi de eğitmeliyiz bu arada. yani önümüzd almamız gereken çok yol var. telkinlerin dinleme süresi bittikten sonra herşey bitecek diye bakmamalıyız.devam etmeliyiz gelişime ve dönüşüme çabalamaya. seni seviyorum:)
Alt 12-02-2012, 02:08 PM   #148 (permalink)
Teğmen

selam kontes. sona geliyorum. ama tabi ki buralarda olacağım yine. bitmedi daha işim öyle hissediyorum. son turun 6. günü bu gün. dalgalanmalarımı saymazsak ilk başladığım zamanki gibi değilim evet. ya da daha doğrusu aldıklarımı yani bilinçaltıma işlenenleri deneyimleme zamanı sanırım bundan sonraki süre. sabır ve inanç arkadaşımın bana söylediği bu ve ben ona inanıyorum. mucize mi hayır yok, huzur mu kısmen var evet ve ben biliyorum ki ben izin verdiğim sürece alablileceğim olumlu ya da güzel her ne varsa. süreci tamamladıktan sonra bir süre ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum. sen ne dersin?
Alt 13-02-2012, 05:49 PM   #149 (permalink)
Teğmen

selam kontes. yoksun, umarım yoğunluğun sebebiyledir bu, iyisindir umuyorum ki. dünden beri deneyimlediğim şey daha önce kendimi değersiz hissetmeme neden olacak durumlara karşı kayıtsız oluşum. buna ben de şaşırıyorum:) ya alıştım eskiden yaptığım gibi unutuyorum ki inşallah böyle değildir çünkü geçmişte yaptığm buydu ve muhtemelen senin ve diğer herkesin yaptığı ama sonunda bir yerden patlak veriyor biliyorsun. didikliyorum kendimi, düşünüyorum irdeliyorum ama yok iyi hissediyorum kendimi. oluyorum sanırm:) yaz bana lütfen iyi olduğunu bilmek istiyorum.
Alt 13-02-2012, 09:46 PM   #150 (permalink)
Teğmen

nympacım iki haftadır grip ile savaşıyorum. çok güçsüz bıraktı beni. yazdıklarını okudum ama kafamı toparlayıp yazacak gücü bulamadım. ben benim telkin bitti sanıyordum. meğersem 4. tur varmış.3 günlük aram bitiyor ve yarın 4. tura başlıyorum. biraz ara vermekve sonra bunlarla birlikte diğer telkinleride dinlemek mantıkl bence. ben bitince 3 gün ara veip diğer telkinlere başlamayı düşünüyorum. 5 gün diğer telkinler haftasonu ara, diğer 5 gün özel telkinler böyle bir düzenle en az 3 ay dinlemeyi planlıyorum. değişime gelince alevlenme dönemi içine birde grip girdi ve yataktan kalkacak gücüm yok. yazdıklarından toparladığını görüyorum ve çok mutlu oluyorum.yanlız bir şey daha hissettim. sanki eski ile yeni arasında zor anlarda eski nympadan destek alıyor,düze çıkınca yeni nympaya sığınıyorsun gibi geldi. sakın kendini kandırma bu büyük hata bence. halen ince bir çizgide yalpalıyor gibi hissettim seni. yalpalamayı yeni nympadan tarafa geçerek atlatmanı diliyorum. eskiyi kapatmanı ve kaptmamı seçiyorum. bu düşüncelerimi canı gönülden onaylıyorum. sağlık,huzur,esenlik bizden yana olmayı seçiyor ve bizde bu seçimi kabul ediyoruz. ne mutlu bize. yazamadığım için özür diliyorum ve bende seni seviyorum nympacım. bu aralar aksayabilirim, çok güçsüz ve bitkin hissediyorum kendimi. ha birde cumartesi günü telkinlere başladığımdan beri ilk defa ağlama oldu. ben kolay ağlayamayan biri olarak iki damlada olsa ağladım.buda onun etkisimi ki bilemedim.

Bookmarks