22-02-2012, 11:30 AM
|
#166 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı: nympa Nickli Üyeden Alıntı
:) canım benim belki önemsiz gelir okuyan başka kimselere ama ben senin çok iyi anlayacağını biliyorum. bizm beyfendi ile ilgili:) bna aşık değilmiş hemde ağzını doldura doldura öyle bir söyleyişi var ki görmeliydin) neyse işte şekerim bil bakalım ben ne yaptım:) sarsıldım evet, üzüldüm evet ama bil bakalım artık ne HİSSETMEDİM bu kez.:) anladın değil mi? asla değersiz hissetmedim kendimi. işte sana yeni nympa dan yeni bir davranış biçimi:) Seni seviyorum. yorumunu bekliyoum canımın içi. | şöyle hissettim canım. bunu söylediğinde bir yıkım yaşamadın ve içinde garip bir rahatlama oldu. oh be hayırlı değilmiş iyiki burda bitmiş diye geçirdiğini düşünüyorum. ve değersizlik aklına bile gelmemiştir. bunları düşünmeni sağlayan yeni kimliğin oturmuş oluyor ve değişimin kanıtı cuk diye oturmuş oluyor:) seninde ona aşık olduğunu sanmıyorum. hep değersizlik hissimiz vardıya birileri bunu yıkmalıydı eski nympa düşüncesine göre. bu birliktelik ile değerli olduğunu hissetemeye çalışıyordun. ama biz öğrendik başkası değil biz değerli olduğumuzu kendimize hissetirebilirz ve bunu karşıya yaşatabiliriz. sen değersizlik düşüncenden arındığın için sana gelip bunu söyledi buda somut kanıttır. atrıca önemsiz değil çok önemli bir yarıntı. herkesin yaşamında önemlilik dereceleri farklıdır. bizim önemllik drecemizde değersizlik 1. sırasında idi ve aşıyoruz. ben bugün güzel bir haber aldım doğru yada yanlış hiç önemli değil. iş yerinde yükselme gibi bir durumum olabilirmiş. bunun olması şart değil bana layık görülmesi ve adımın geçmesi çok güel bir duygu. demekki bu ne demek oluyor nympacım. bende gelişmediğimi düşünürken ufak ufak aşmaya başlamışım değersizlik duygumu li böyle bir durumda adım geçiyor,ben farkındalığımı biliyorum ki benim farkıma vardılar. ben kendimi kabul ettim demekki varolduğumu kabul ettim. yanlış mı düşünüyorum ki acaba birde sen yorumla. bir günde iki güzel haber. diğer arkadaşların yorumlarınıda bekliyorum. senin gelişmenede çok çok çok sevindim. sen beyefendi söylediğinde üzülmedin aslında eski nympa acı kendine üzül dedi yeni nympa hiçbirşey hissetmedi arada ufak bir kayış yaptın. buda insansın duyguların var onun yansıması bence. hiç üzülmemen mümkün değil tabiki. ama ben bunu söylemesine çok sevindim. seni seninle yüzleştirdi hadi bu sınavıda ver dedi sana. vatandaşa teşkkürlerimizi sunalım lütfen :) |
| |