14-01-2012, 12:04 AM
|
#56 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı: nympa Nickli Üyeden Alıntı
Canım ben yatıyorum artık kalbim seninle. sana sormak istediğim bir şey var rüyalarla ilgili. önceden beridir kesinlikle rüyalarımı hatırlamıyorum. Yani bilimsel gerçekliğine inanmasam hiç rüya görmüyorum diyeceğim. Sen de nasıl durum. öyle bir uyuyorum ki sanki dipsiz bir kuyuya düşer gibi ve kesinlikle hatırlamıyorum. Gerçi son zamanlarda hatırl gibiyim ama net değil. sence bu normal mi. Rüyalar bildiğim kadarıyla bilinçaltının bilince tezahürü bir takım imgeler aracılığıyla. acaba diyorum bilinçaltına çok sağlam bir şekilde mi bastırıyorum ben herşeyi be böyle olunca bu telkinler ben de çok geç mi işe yarar. abak şimdi gece gece bu aklıma geldi. |
rüya mutlaka görüyorsun ama bilinçaltınla yüzleşmeyi tam olarak yapmadığın ve dediğin gibi bastırdığın için hatırlamamayı seçiyorsun hatırlarsan anlamına bakacak araştıracak sorun bulacak başkalarını suçlayacak ama yinede gergin olacaksın. rüyalarında bilinçaltınla yüzleşmeyi kabul et rüyalarını hayal meyal hatırlaman bilinçaltınla barışmaya başladığının belirtisi bence tamamen hissi olarak bilgisizce söylüyorum bunları. ben çok net rüyalar görürüm ogün neyi attıysam bilinçaltına rüyamda hep onla uğraşır o kişiyle konuşurum iyimi kötümü bilmiyorum oldum olası öyledir. sen uyu canım tatlı rüyalar |
| |