Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bende öyle düşünüyorum benim kocaeli işini çözmem lazım düşünüp ortaya çıkarmalı ve onları temizlemeliyim. 10 yasa çabuk oturmuş nympa bravo valla. canım benim ben kocaeliye gelmek için çok ayaklandım ama kötü olurum diye korktum ama yüzleşmem lazım. o tarafa yolum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2012, 11:54 PM   #51 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

bende öyle düşünüyorum benim kocaeli işini çözmem lazım düşünüp ortaya çıkarmalı ve onları temizlemeliyim. 10 yasa çabuk oturmuş nympa bravo valla. canım benim ben kocaeliye gelmek için çok ayaklandım ama kötü olurum diye korktum ama yüzleşmem lazım. o tarafa yolum düşerse mutlaka haberdar ederim seni bu gidişle oraya gelecek gibiyim:) bir ilginç olay da neydi biliyrmusun şimdi parçalar birleşiyor bu ayrıldığım vatandaştan öncekide kocaelide okumuş :)kesin orada problem var nympa. sen çevbrimiçimisin diye baktım biraz önce günlük okuyordun bende merak ettim okudum çok haklısın bizim gibi somut yazan çok yok bir azraist somut duyguları yazmış onda gördüm birde bizde olsun önemli olan bunları yazmak ve bizden sonrakilere yol çizmek. dediğim kitap vardıya onu tam okuyamadım halen sen bitirdin mi süper bir bilgi ya müziğin sesini açmayı seçiyorum :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2012, 11:56 PM   #52 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point

Canım ben yatıyorum artık kalbim seninle. sana sormak istediğim bir şey var rüyalarla ilgili. önceden beridir kesinlikle rüyalarımı hatırlamıyorum. Yani bilimsel gerçekliğine inanmasam hiç rüya görmüyorum diyeceğim. Sen de nasıl durum. öyle bir uyuyorum ki sanki dipsiz bir kuyuya düşer gibi ve kesinlikle hatırlamıyorum. Gerçi son zamanlarda hatırl gibiyim ama net değil. sence bu normal mi. Rüyalar bildiğim kadarıyla bilinçaltının bilince tezahürü bir takım imgeler aracılığıyla. acaba diyorum bilinçaltına çok sağlam bir şekilde mi bastırıyorum ben herşeyi be böyle olunca bu telkinler ben de çok geç mi işe yarar. abak şimdi gece gece bu aklıma geldi.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2012, 11:59 PM   #53 (permalink)
Teğmen

48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

birde kafamı toparlayıp odaklanamama problemim devam ediyor sen yazıyosun okuyorum şunlarıda yazıcam derken unutuyorum dağılıyorum her yazdığından her cevabı veremeyebiliyorum canım ama bu düşünceyi yaratan benim bunu biliyorum ve şimdi bu düşünceme sevgi yolluyorum ve onun benden gitmesine izin veriyorum.
Alt 14-01-2012, 12:01 AM   #54 (permalink)
Teğmen

78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

İstersen önce bir düşün tek tek her ince ayrıntısına kadar seni en fazla inciten şeyleri bu gün senin yolladığın sitede sanırım böyle bir şey okumuştum diyor du ya olumsuz duygularınızdan kaçmayın onu sonuna kadar yaşayın diye. ama tabi sen ne zaman istersen hazır hissetmediğini düşünüyorsan erteleyebilirsin de. istersen ikinci on günlük süreyi bekle. bunun zamanını en iyi bilecek kişi sensin.devgiler ve iyi geceler. oğlum merak etti seni ve ben dedim ki çok çok değerli bir kişi.iyi geceler canım.
Alt 14-01-2012, 12:03 AM   #55 (permalink)
Teğmen

bu ben de de var aslında bu gün mesela benim için de bir takım şeyler oldu ama yarına bıraktım sana anlatmak için çünkü tam olarak ifade edemeyeceğimi düşündüm. yarın yazarım sana büyük bir coşku ve sevgiyle.
Alt 14-01-2012, 12:04 AM   #56 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım ben yatıyorum artık kalbim seninle. sana sormak istediğim bir şey var rüyalarla ilgili. önceden beridir kesinlikle rüyalarımı hatırlamıyorum. Yani bilimsel gerçekliğine inanmasam hiç rüya görmüyorum diyeceğim. Sen de nasıl durum. öyle bir uyuyorum ki sanki dipsiz bir kuyuya düşer gibi ve kesinlikle hatırlamıyorum. Gerçi son zamanlarda hatırl gibiyim ama net değil. sence bu normal mi. Rüyalar bildiğim kadarıyla bilinçaltının bilince tezahürü bir takım imgeler aracılığıyla. acaba diyorum bilinçaltına çok sağlam bir şekilde mi bastırıyorum ben herşeyi be böyle olunca bu telkinler ben de çok geç mi işe yarar. abak şimdi gece gece bu aklıma geldi.

rüya mutlaka görüyorsun ama bilinçaltınla yüzleşmeyi tam olarak yapmadığın ve dediğin gibi bastırdığın için hatırlamamayı seçiyorsun hatırlarsan anlamına bakacak araştıracak sorun bulacak başkalarını suçlayacak ama yinede gergin olacaksın. rüyalarında bilinçaltınla yüzleşmeyi kabul et rüyalarını hayal meyal hatırlaman bilinçaltınla barışmaya başladığının belirtisi bence tamamen hissi olarak bilgisizce söylüyorum bunları. ben çok net rüyalar görürüm ogün neyi attıysam bilinçaltına rüyamda hep onla uğraşır o kişiyle konuşurum iyimi kötümü bilmiyorum oldum olası öyledir. sen uyu canım tatlı rüyalar
Alt 14-01-2012, 09:40 AM   #57 (permalink)
Teğmen

Günaydın :) sanırım rüyalarla ilgili aynı fikirdeyiz seninle. yazdıklarını okuyunca düşündüm aklıma geldi ben zaten çok çok eskiyi bazı kötü anılar hariç ki o da hepsini değil hiç hatırlamıyoum. Mesela çocukluğum ya da ilk okul günlerim hatta şimdi büyüdüğüm yerdeyim insanları bile hatırlamıyorum. Sanırım çok fazla bastırmışım ben herşeyi bilinç altıma yani bu işi çok iyi yapıyorum ben. evet bunu çzömem gerek ama nasıl acaba hipnozla ilgili bir çalışmamı yaptırsam ama şu aşamada o da doğru değil galiba şimdi bu telkinleri dinlerken. Ama nasılsa zaman içinde çözüm gelir kendiliğinden değil mi? bazen cevaplar çok yakınımızda olabiliyor e biz de artık görebilme aşamasındayız artık gören gözlerimiz açılıyor. Mutlu huzurlu bir gün diliyoum. içine bak huzur kalbinde hissediyorum:)
Alt 14-01-2012, 11:40 AM   #58 (permalink)
Teğmen

başım ağrıyor midem bulanıyor ve hayır affedemiyorum, gitmesine izin veremiyoum kızgınım serbest kalamıyorum.geçsin artık lütfen. Kızdığım kim kendim mi hayat mı ne kim bilmiyorum.
Alt 14-01-2012, 01:17 PM   #59 (permalink)
Teğmen

merak ettim kontes iyi misin.yazmadın bu gün hiç.
Alt 14-01-2012, 06:57 PM   #60 (permalink)
Teğmen

ne oldu sana çok merak ediyorum.

Bookmarks