11-01-2012, 10:34 PM
|
#30 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı: nympa Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada değer görme ya da görmemeyle ilgili bir şeyler düşündüm senin de fiikrini almak isterim bununla ilgili. Hani söyleriz ya hep değerli olduğumu bana hissettirecek birini istiyorum hayatımda. Bana sorarsan bu düşünce kalıbı başlı başına yanlış zaten. Çünkü böyle olunca kendi değerimizi başkasının ya da başkalarının insiyatifine bırakmış oluyoruz, düşünsene hayatımızdayken değerli hissediyoruz ama gidince değersiz.Bana değerli olduğumu hissettirecek değil benim ne kadar değerli olduğumu görebilen birini istiyorum şeklinde düşünmeli aslında insan aksi halde karşı tarafın hegemonyasına girmiş oluyoruz ister istemez ve akabinde kaybetme korkusu, tedirginlikler, mutsuzluklar, tatminsizlikler ve sonuç kocaman bir gidiş ve ardından kendini değersiz,çirkin ve korkmuş hisseden biri kalıyor bize. Yani birinin gidişi ya da kalışı olmamalı bizi değerli kılan biz hissetmeliyiz bunu önce bence biizm hatamız bu yani hata olmasa bile en azından bilinçaltımızın bize oynadığı bu. Ben ce biliçltımızla artık dost olmanın zamanı geldi. Merak etme herşek düzeliyor senin için de benim için de. Huzurlu ol ve oluyorsun zaten ve her geçen gün her geçen dakika sevgili kontes. | nympa okuduklarımla hayran bıraktın kendine bu akşam beni. nerden başlayım bilemedim. yazdığın anda burda olabilseydim keşke.her iki yazındada düşünce tespitlerin ve çözümleri o kadar güzel yorumlamışsın ki bir daha okuyorum. bugün sendeki gelişme tavan yapmış,ben bugün mutsuzluk yoğunlukta yaşadım kafamı tam toparlayamıyorum onun için tam anlamıyla düşüncelerimi aktarmıyorum ifade edemiyorum yorgun hissediyorum vücudumuda kendimide. biraz toparlarsam yarın daga net birşeyler yazmak istiyorum düşümcelerimi aktaramıyorum şuan. tek bildiğim düşümcem şu an için seni çok çok çok tebrik ediyor yürekten kutluyorum kalbim duam seninle.çok mutlu oldum bunları okuduğuma. geri döenen vatandaş içinse çekim ve tştreşim asası diye düşünüyorum sen frekansını düzelttin ki o sana döndü ve gayet sakindin çünkü alevli dönem geçti külü bile kalmadı. sakin olman onu daha çok mahcup etmiştir. süpersin :) |
| |