Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız nympacım ilk önce sana eski vatandaşa hakkında denyimimi anlatayım. bundan önceki eski vatandaşla aynı işeyerinde çalışıyoruz ve ortak arkadaşlarımız var. ondan bişeyler anlatıkklarında ben çok etkileniyordum bir zamanlar çünkü üstünden zaman geçmemişti çok yeniydi ve onlar anlatırken hiç susturmadım hep ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-01-2012, 05:58 PM   #91 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

nympacım ilk önce sana eski vatandaşa hakkında denyimimi anlatayım. bundan önceki eski vatandaşla aynı işeyerinde çalışıyoruz ve ortak arkadaşlarımız var. ondan bişeyler anlatıkklarında ben çok etkileniyordum bir zamanlar çünkü üstünden zaman geçmemişti çok yeniydi ve onlar anlatırken hiç susturmadım hep anlatılanları dinledim ama yorumda yapmadım. ona cvp hakkı doğmaması için. sen sussturmakla bence yanlış yapıyorsun.sus çünkü canım acıyor onu duymak istemiyorum bilinçaltıma göndermeye çalışıyorum düşünceni beden dilinle uyguluyorsun. o konuşmasa başkasından duyacaksın. bırak konuşsun sana onu anlatsınlar ki sen ne kadar güçlü olduğunu gör. yüzleş ona olan duygularınla inan çok iyi geliyor,anlatmaları sende bıraktığı izi tespit emene çok iyi kaynak oluyor. sendeki ne ?ayrılık acısı?boşluk? zamanını ona bağlamak? .... bunun gibi birşeyler ortaya çıkıyor ve diyosun ki ona olan duygum buymuş canımı acıtan buymuş,ve ben eski vatandaşı günde hiç olmasa 3 kere görüdyorum. önceleri çok kötü oluyordum. nedenmiş biliyormusun boşluğumu doldurmuş,birilerinden güzel söz duyma ihtiyacıma karşılık vermiş peki bana bu kadar yetermiydi ? HAYIR. işte bunu anlamamı sağladı.kaçma yüzleş canın acıyor ama sonra hiçbirşey hissetmiyorsun. şimdi yanımda diğer arkadaşla sohbet ettiği zamanlar oluyor. hiç tınnımıyorum. ben değiş o kaybetti. ben doğru seçim yaptım ve bu seçimimden mutluyum. bunu görmem kolay olmadı tabi. şimdi sende bunu yap,bırak izin ver konuşsunlar,hem sen daha rahat olacaksın hemde karşındaki ay onla konuştuk biliyorum duymak istemiyorsun ama.... gibi safsatalarla sinirini bozamayacak.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-01-2012, 06:06 PM   #92 (permalink)
Teğmen

48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam kontes. bir şey itiraf etmeliyim. daha önce söylemedim çünkü motivasyonunu kırmak istememiştim çünkü bu türden şeyler duymak beni rahatsız ediyordu. ama sonra senden hiç bir şey saklamadığımı ve saklamam gerektiğini düşündüğüm için söylermeye karar verdim. zaman zaman bu çalışmayla ilgili şüpheye düştüğüm zamanlar olmuştu hatta daha dün bile. sanırm dalgalanmalarımla ilgili bir durum. ama bu gün öyle düşünmyorum çünkü her gün bunun aksini deneyimleme durumum oluyor aslında. herşey yavaş bir ritm de ama güçlü ve sağlam bir şekilde ilerliyor. sadece benim gören gözlerimi her gün biraz daha açmam gerekiyor. kontes biliyor musun, biz ikimiz sen ve ben çok ama çok iyi oluyoruz:)) iyi ki varsın.

bu tür şeyleri bende duydum nympa ama şöyle düşündüm herkesin beklentisi farklıdır. her kişi farklıdır. sen odunum parası diye inat edip halen niye bana etki etmedi diye beklersen bu telkin değil hiçbir şey işe yaramaz. bu telkinler bizdeki eksiklikleri açığa çıkardı. şimdi bunları nasıl telafi edip,değiştirebilirize odaklanmak lazım. kişilik değişmez elbet ama kötü huylar törpülenebilir. şimdi bu telkinlere odaklı değilim ben. beklentilerle dinlemiyorum.relaks akışa bıraktım kendimi, ne yapacaksa zaten yapar,yapmasa bile bendeki sinir duygusunu aldı,kolay sinirlenen biri değilim zaten ama kızdığım şylere kızmadığımı söylüyorlar bu ara. birşey bekleme öylesine dinle. elbet etkisi olacaktır.birde deneme bazen bişeyler düşünüyorum basit şeyler. mesela geçengün hamurişi olsa evde diye hayal ettim. akşam yemeğinde dedim çayla felan. annem eve gittiğimde hamurişi yapmıştı. imgeleme gibi birşey yani.e bunu yapabilen insan diğer istekleri içinde güzel şeyler düşünürse olabilir demek.
Alt 21-01-2012, 11:21 PM   #93 (permalink)
Teğmen

Hint felsefesinin 4 kuralı...

KURAL 1: "Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.

KURAL 2: "Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile
değiştiremeyiz. 'Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı' gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir."

KURAL 3: " İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.

KURAL 4: "Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun
bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir."
Alt 22-01-2012, 10:56 AM   #94 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point

günaydın kontes. iyi olduğunu hissediyorum sanki daha güçlüsün ve kararlı. yazdıklarında her zamanki gibi çok haklısın. seni okurken farkına vardım ki bu kadar beklenti içinde oluşum mükemmelliyetçi tavrımdan kaynaklanıyor anladığım kadarıyla. bu inanç da varmış bende. illaki herşey tam ve eksiksiz olacak. önceden olsa bunun için stres yapardım üzülür ve yarım bırakırdım nasl olsa işe yaramayacak mükemmel olmayacak gibi. ve geçmiş hayatımda da bu şekilde tavır gösterdiğim bir çok durum olmuştu. bu gün ikinci 3 günlük aradayım ve şimdiye kadar olan durum bir çok farkındalıklar yaşıyor olmam. mesela hiç bir şeyi unutmamak gibi. bana acıda verse üzse de unutmamaya çalışıyrum. geçmişte yaptığım en iyi şey buydu unutmak. ama bu unutma değil sadece bilinç altıma gömmek. ve öyle derin gömmek ki çok iyi ve çok güçlü olduğumu sanmak. ama artık öyle değil, yemezler artık yani:)
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2012, 10:58 AM   #95 (permalink)
Teğmen

78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

akışına bırakmayı ve beklenti içinde olmamayı öğreniyorum. sen yazdıktan sonra, tesadüf değil eminim bununla ilgili bir iki yorum daha okudum burda ve cevaplarımı aldım. kesinlikle sorduğum soruların cevapları geliyor bana öyle yada böyle.
Alt 23-01-2012, 11:52 AM   #96 (permalink)
Teğmen

günaydın nympa en büyük sorunu keşfedip çözmeye başlamışsın. "bilinçaltına atma" çok sevindim bu durma. ben daha iyiyim ikinci yarının 5. günündeyim. dediğim gibi artık takip etmiyorum birşeyleri. iyiyim sanki daha umursamaz ve rahat olduğumu hissediyorum
Alt 24-01-2012, 10:02 AM   #97 (permalink)
Teğmen

günaydın kontes. dün yazamadım hiç yoğundum biraz. ikinmci aranın son günü bu gün. tuhaf bir ihtiyaçla dün haytına sevgi doldur ve kendini sev telkinlerini dinlemek istedim tuhf bir istekle ve bu itek bu gün de var dün dayanamadım dinledim ve bu gün de zor tutuyorum kendimi. dalga geçmeye başladım kendimle bende de tuhaf bir umursamazlık var ve çok az da olsa gerginlik. çabuk sinirleniyorum ama geçiyor hemen. sen nasılsn?
Alt 24-01-2012, 02:05 PM   #98 (permalink)
Teğmen

ben çok zor bir gece geçirdim. resmen kilitlendim.sıcak su torbalarıyla sabahı ettim. bugün onun yorgunluğu var. dün gece çok ilginç bir şey yaşadım. hayatımın ters gitmeye başlaması on sene önce yaşadığım bir ilişkiden sonra başladı. ve evrenin yasalarını okurken bir şey kalmıştı aklımda dün şimşek gibi çaktı beynimde bu söz.sen ya kurbansın ya katil. kimin katili oldun ki şimdi aynı durumda kurban durumuna geçtin ve bunu kabullendin diye birşey vardı.yani geri dönüşüm sen kime bu duyguyu yaşatıp gönderdin de şimdi o sana geri döndü. işte bu sorunun cevabını buldum. bu ilişkide ben katildim. aldatılmıştım ve bunu öğrendiğimde terk ettim. fakat şunuda çok iyi biliyordum karşımdaki beni deliler gibi seviyordu. ben bunu umursamadım. aldatmadan önce bana sürekli söylediği birşey vardı. biz evlenecekmiyiz.beni terketmeyeceksin dimi. hep bu soruyu soruyordu.bende ona karşı sevgi besliyordum. ve hep gözlerinde bu sevgiyi görüyordum. ama aldatmıştım ve karşı taraf hamileydi. başka şansım yoktu. çok üzülmüştüm. ama farkettim ki ben ona bu duyguyu yaşattıktan sonra ilişkilerimde aynı şeyi yaşamaya başladım. şimdi ben kendime soruyordum her ilişkide acaba evlenecekmiyiz,terkedilirmiyim. dün facede birden aklıma geldi o napıyor acaba bir aratayım facede dedim ve buldum evlenmiş çocuğu vardı. sayfada beni şoka sokan bir parçayı gördüm. bizim şarkımızı koymuştu. ve her paylaştığı şarkı yüreğime sor,unutamıyorum,atamıyorum,aklımdan çıkmıyorsunlarla doluydu.seni kalbimde yaşatıyorum gibi sözler. bu bende şok etkisi yaptı. halen beni unutamamış ve yaşıyordu. işte geride bıraktığım bu duygu çöküntüsü bana dönüyor diye düşündüm. ondan ayrıldıktan sonra hep bu duyguları yaşadım ilişkilerimde. gözlerim doldu çok kötü oldum. ben bunu yapacak kalpsiz bir insan değilim. ama farkında olmadan yapmışım. 10 sene sonra anladım. ne düşüneceğimi bilemedim.şaşkın şokta ve boşluktayım nympacım. sen ne dersin bu duruma. yorumunu merakla bekliyorum canım.
Alt 25-01-2012, 04:08 PM   #99 (permalink)
Teğmen

Tatlı kontes, açkçası yazdıklarını dün okudum ama yazmadım. iyice düşünmek istedim, tartmak istedim, kendi deneyimlerimi düşünmek istedim ki sana en doğru şeyi söyleyebileyim diye çünkü bunun senin ve benim için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. düşündüm evet ama ben sanırım seni haklı buldum kontes. sonuçta ortada bir aldatılmışlk söz konusu. ha şarkıda dediği gibi aşk herşeyi affeder mi? belki ilişki biter ama o kişiyi affederek. ama tatlı kontes biz bunu şimdi biliyoruz ama o zamanlar değil. yni affetmenin ne kadar özgürleştirici bir duygu olduğunu.yani nasıl desem bana göre o vakitler verdiğin tepki doğru bir tepkiymiş ama çok kızmış ve affetmemişsin onu ki, evrenin yasalarıyla ilgili yazlanalr doğruysa bu sana geri dönmüş. ama sana bir şey söyleyeyim mi kontes artık bitti:) evet artık senin için de benim içinde bu türden duygusal travmalar bitti. neden biliyor musun? çünkü farkına vardık, anladık ve bitti. inan bana.artık geçmişte yaşadğımız duygusal travmaları yaşamayacağız. sana bir şey anlatmak istiyorum neden böyle konuştuğuma dair.umarım burdasındır ve yazdıklarmı görürsün.
Alt 25-01-2012, 04:26 PM   #100 (permalink)
Teğmen

geçen hafta son giden beyfendi geri döndü. bunu sana yazmadım çünkü ne kadar iyi bir şey bu ne kadar değil bilemiyorum, ya da belki seni bu durumla ilgili sıkmak istememişimdir bilemiyorum ama özellikle yazmadım. tabi içimden senden hiç bir şey saklamamam gerektiğine dair baskıcı bir durum var ama zamanını beklemem gerektiğini düşündüm ve zamanı da senin yazdıklarının akabinde gelen zamanmış şimdi anlıyove anladrum. herşey oması gerektiği zamandan ve olması gerktiği gibi oluyor.
beni aramasından bir gün önce evdeydim ve iyi hissetmiyordum onunla ilgili olarak. sonra düşünmeye başladm. madem karşımızdaki insan bizim aynamız, madem biz karşımızdaki insanlara bu rolleri veriyoruz ve onlarda oynuyorlar ve başımıza gelen herşeyi biz yaratıyoruz nedir dedim benim yaptığım ve düşündüm.onun tarafından sürekli değersz hissediyordum. yani o ne kadar reddetser de içimden bu hissi atamıyordum ve kendimi değersiz hissettiriyordu bana. ve birden anladım ki aslında bezi, n değer vermiyormuşum ona. cidden sanki bir şimşek çaktı kafamda evet aslında ben değer vermedim ona. eğitim seviyemiz, farklılığımız ve benim çevrem ile onun çevresi benim yaşanmışlklarım ondan daha fazlaydı ve ben farkında olmadığım bir kibirle, içten içe hak ettiği değeri vermedim ona. ve bu bana yansıdı.bunları düşündüm. çok büyük bir içtenlikle özür diledim ondan ve kendimi affettim. ve ertesi gün aradı beni.

Bookmarks