![]() |
Evet, Yeni Günlüğüm :) Herkese Merhaba, Ben de bir günlük açmaya karar verdim. Ne zamandır istiyordum ancak henüz zamanı değildi... Normal yaşantımda her gün yazıyorum deftere kalemle :) Ancak burada herkesle etkileşim halinde olup birbirimize fayda sağlamak da çok hoş olacak. İyi ki varsınız Dostlar... Sevgi ve saygı ile Neptün |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Herkesi tanımaya çalışıyorum. Şimdiden sizi merak ettim. wink77 2007 yılından bu yana sizinle tanışmadığım için de üzüldüm. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Yeni günlüğünün hayırlara vesile olması dileğiyle :) |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Alıntı:
Alıntı:
Sevgi ve dostlukla... |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Canııım,çok sevindim.Hayırlı olsun.Sıkı takipçin olacağım:))) |
|
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Yeni günlüğün hayırlı olsun. Senden öğreneceğimiz daha çok şey var eminim. Çok mutlu oldum bu başlığı gönrünce. Sen de hep mutlu kal. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Günlüğün hayırlı uğurlu ve istediğin dileklerinin gerçekleştiği haberleriyle dolsun.Eski üyelerin günlüklerini okumayı çok istiyorum. |
|
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Ben de bu anı bekliyordum. :zpzp: Nihayet ayol. girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:05 AM. |