Yazmayalı hayli olmuş
hemen kendimden özet geçeyim, farklı düşüncelere yoğunlaşıyorum, benim için imkansız olan şeyleri yapmaya çalışıyorum. sizin için basit gelebilir ama aya atılan adımın tam tersi gibi
artık duygu ve düşüncelerimi kontrol edebiliyorum, hoşlanmadığım bir düşünceyi aklımdan çıkartabiliyorum veya o anki korkumu kendime telkin vererek sonlandırıyorum.gerçekten de çook değiştim, iki o yu belirtmek için yaptım klavye hatası değil
Telkinlerin yanında kişisel gelişim makaleleri okumaya başladım, içimdeki tüm duyguyu öfke mutluluk vs vs adsız yeni metin belgesine yazıyorum
. Özgüven hakkında derin araştırmalar yapmayada başladım, böyle yaptıkca kendimi daha huzurlu daha rahat hissetmeye başladım.o bahsettikleri iç huzur 8. ayda olmuş oluyor hissedebiliyorsunuz. Fark ettimde bir avukat gibi konuşmaya başladım, cümleleri özenle seçiyorum ve labalilikten tamamen uzakta en azından böyle sanıyorum
. Değiştiğimin farkındayım zor olan değişmek değil onu kabul etmek ve ben bunu başardım.9.ayın sonunda kişisel gelişim telkinlerini azaltarak bırakıcam haftada bir falan dinlemeye başlarım.neden bilmem ama nokta ve virgüllere imla hatalarına dikkat eder oldum devamlı aklınıza gelebilecek herşeyi araştırmaya başladım her konu hakkında az buz bilgim var.Arkadaşlar söylediğinde farkına vardım
Okuyorlar mı bilmem ama yeni başlıyacak arkadaşlar kesinlikle yılmadan dinlemeli, içimizdeki değişimi istemeyen cüce devamlı dinlemeye karşı çıkacak ama takmayın onu. 8 ay boyunca günde en az 6 saat telkinleri dinledim ve iyiki dinlemişim diyorum. Allah Atakan beyden razı olsun, bugün bu haldeysem Atakan beyin sayesinde. Artık yolda yürüme vakti geldi bilinç altım hazır ben hazırım
herkese iyi akşamlar diliyorum, yazdıkca yazasım geliyor ama noktayı koyuyorum
Kendinize iyi bakın arkadşlar resmen mezun oluyorum