Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Burası benim günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Burası benim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hava mükammel fakat dışarıya çıkacak kimseyi bulamadığımdan zorla evde duruyorum ve bu olay çok kanıma dokundu.şuansa canım feci derecede sıkılıyor.bunlar dışında rahatım ve düşünüyorum. arayabileceğim kimsenin olmaması benim suçum mu onların suçumu diye. en başından eri yanlış yerde yanlış insanlarla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Burası benim günlüğüm

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-05-2012, 06:45 PM   #41 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulley is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Burası benim günlüğüm

hava mükammel fakat dışarıya çıkacak kimseyi bulamadığımdan zorla evde duruyorum ve bu olay çok kanıma dokundu.şuansa canım feci derecede sıkılıyor.bunlar dışında rahatım ve düşünüyorum. arayabileceğim kimsenin olmaması benim suçum mu onların suçumu diye. en başından eri yanlış yerde yanlış insanlarla konuştuğumu biliyordum zaten.olsun bunlarla yaşamaya alışmam lazım :). şimdi diyorum tek dışarıya çıksam mı ama napıcam ki, sahil şeridinde yürümek mi yoksa meydanda tur atmak mı. alışkın değişim tek dolaşmaya en iyisi vicdan azabıyla evde oturmak galiba. en azından dışarda sıkılmam.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tulley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2012, 12:01 AM   #42 (permalink)
Teğmen

79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

artık tatildeyim kendimi 2 3 ay öncesine göre çok daha iyi hissediyorum. nedense yerleşmiş özgüvensizlik var başkalarının düşünlerinide gereğinden fazla önemsiyorum sanırım o yüzden "başkalarının düşünlerini önemsememe" telkinine başlamış bulunmaktayım, fakat henüz etki etmedi sanırım.artık telkinleri dinlemeye sürem düzensizleşti ama 4 ay düzenli dinledikten sonra bilinç altım unutmasın kafi hatırlatma amaçlı dinliyorum bir nevi :) herkesin yanında içten davrandığımdan olucak rahatsız olduklarını sanıyorum belkide ben kuruntu yapıyorumdur bu yüzden kendine güven ve başkalarının düşüncelerine önem vermeme telinlerine biraz ağırlık vericem. şu yolda yürüme işini kavradımda önüme güzel bir yol çıkmadı henüz kendimle yüzleşcek bir olayla karşılaşmadım oda yakınad inşallah.
Alt 18-06-2012, 11:01 PM   #43 (permalink)
Teğmen

günüm kötü geçsede dert etmiyorum yatağa kafam boş giriyorum ocaktaki ben ile şimdiki ben arasında dağlar var :). bu biliç altı işi gerçekten ilgimi çekmeye başladı telkinlerle sınırlandırmayı düşünmüyorum, biyokinezi ile göz reni değiştirme işiyle uğraşıyorum birazda :D. boy uzaması telkininide dinlemeye başladım yazın sonuna kadar iki iştende iyi bir sonuç alırsam siyasete atılırım artık bu özgüvenle :). kafam rahat meşgale arıyorum, herkese sevgilerle =)
Alt 24-06-2012, 11:37 PM   #44 (permalink)
Teğmen

içimde bir öfke var bilinçaltımda birine çok kızgınım, ilk başarısızlığımda sinir harbi oluyor sonrasında geçiyor bu benmiyim diyorum.onun haricinde sosyallik,sosyalfobi,topluluk karşısında konuşma,kendine güven sayesinde daha rahat konuşabiliyorum 7 ay oldu sanki etkileri 5.aydan sonra durmuş gibi.koruma kalkanı cidden işe yaradı istemediğim düşünceyi ertesi gün unutuyorum. başkalarının düşüncelerini malesef hala çok önemsiyorum 2 3 ay a kadar etki ederse kendimi daha rahat ifade edebilirim sanırım. ama şunu söyleyeyim 1 yıl önce şu zamanlarda tabiri caizse sümsüktüm :D herşeyden korkar belli etmez, en büyük savaşımı kendimle yapardım, şükürler olsun ki geçti. amacım özendiğimiz kişi olmak slogan tanıdık ama idare edin :) hayaldi gerçek oldu :D
Alt 03-08-2012, 12:42 AM   #45 (permalink)
Teğmen

Lightbulb Cevap: Burası benim günlüğüm

Yazmayalı hayli olmuş hemen kendimden özet geçeyim, farklı düşüncelere yoğunlaşıyorum, benim için imkansız olan şeyleri yapmaya çalışıyorum. sizin için basit gelebilir ama aya atılan adımın tam tersi gibi artık duygu ve düşüncelerimi kontrol edebiliyorum, hoşlanmadığım bir düşünceyi aklımdan çıkartabiliyorum veya o anki korkumu kendime telkin vererek sonlandırıyorum.gerçekten de çook değiştim, iki o yu belirtmek için yaptım klavye hatası değil
Telkinlerin yanında kişisel gelişim makaleleri okumaya başladım, içimdeki tüm duyguyu öfke mutluluk vs vs adsız yeni metin belgesine yazıyorum . Özgüven hakkında derin araştırmalar yapmayada başladım, böyle yaptıkca kendimi daha huzurlu daha rahat hissetmeye başladım.o bahsettikleri iç huzur 8. ayda olmuş oluyor hissedebiliyorsunuz. Fark ettimde bir avukat gibi konuşmaya başladım, cümleleri özenle seçiyorum ve labalilikten tamamen uzakta en azından böyle sanıyorum. Değiştiğimin farkındayım zor olan değişmek değil onu kabul etmek ve ben bunu başardım.9.ayın sonunda kişisel gelişim telkinlerini azaltarak bırakıcam haftada bir falan dinlemeye başlarım.neden bilmem ama nokta ve virgüllere imla hatalarına dikkat eder oldum devamlı aklınıza gelebilecek herşeyi araştırmaya başladım her konu hakkında az buz bilgim var.Arkadaşlar söylediğinde farkına vardım

Okuyorlar mı bilmem ama yeni başlıyacak arkadaşlar kesinlikle yılmadan dinlemeli, içimizdeki değişimi istemeyen cüce devamlı dinlemeye karşı çıkacak ama takmayın onu. 8 ay boyunca günde en az 6 saat telkinleri dinledim ve iyiki dinlemişim diyorum. Allah Atakan beyden razı olsun, bugün bu haldeysem Atakan beyin sayesinde. Artık yolda yürüme vakti geldi bilinç altım hazır ben hazırım herkese iyi akşamlar diliyorum, yazdıkca yazasım geliyor ama noktayı koyuyorum

Kendinize iyi bakın arkadşlar resmen mezun oluyorum
Alt 13-08-2012, 05:15 PM   #46 (permalink)
Teğmen

vay be, ilk günkü halimden eser yok şimdi :) şimdi telkinlerin etkinliğini daha da arttırmak için bazı telkinleri eledim tabi elediklerim görevini tamamlamış olan telkinler.

koruma kalkanı
başkalarının düşüncelerini önemsememe
sosyal fobi
kendine güven

işte yeni listem, koruma kalkanı etkisini hat safada göstersede onu asla bırakmayacam, çünkü eski halimi hatırladıkca korkuyorum :) sosyal fobiyi 12. ayın sonunda bırakmayı düşünüyorum kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememeyide kendimi hazır hissettiğimde bırakıcam. telkinleri bıraksam bile bu siteyi hiçbir zaman bırakmayacam, yeni başlayanlara az çok yol göstermeye çalışacam.

bunuda belirteyim ben değiştimi yazdığım günlükten anladım, misal ilk yazdıklarımı ben nasıl yazdım diyorum okudukc afarkları anlayabiliyorum. giderek görme alanım açıldı inanınca herşey oluyor bunu anladım.

iyi ki varsınız hayatindegisti ailesi.......
Alt 13-08-2012, 05:38 PM   #47 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Sen de iyi ki varsın sevgili tulley. Gelişmelerini okumak bizleri mutlu ediyor emin ol. Buralarda ol. Yeni hayatının güzelliklerini de paylaş bizimle lütfen. Ve kutlamaya değer bütün bu yazdıkların. Değerlisin. Seviliyorsun.

Sevgiler.

Bu da hepimiz için gelsin tüm hayatım değişti ailesi için :))

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2012, 07:45 PM   #48 (permalink)
Teğmen

ne yalan söyleyeyim artık değiştim, eski ben değilim, tamamen farklılaştım karakterimde gerçekten büyük değişimler oldu. insanları artık alttan almıyorum, karşımdakine istediğim cevapları verebiliyorum. davranışlarımı istediğim gibi yönetebiliyorum rahatca konuşabiliyorum ve anksiyete vardı sanırım bende o işte artık yok :D valla eski luzumsuz korkular saçma geliyor o çocukluktan çıkmış gibiyim. değişim sadece içten olunca fiziksel değişimde az buz istiyorum kendime baktıkca eski halim aklıma geliyor, menfaaci insanlara tepki göstermediğim egosunu tatmin etmek için beni ezdiklerinde ses çıkarmadığım vs şeyler. tabi bundan utanmıyorum o zaman telkinleri dinlemediğim içinde fazla üzülmüyorum bana küçük hayat dersi oldu diyebilirim. tek sorun içimde ara sırada olsa sıkıntı nöbetleri oluyor yaz bitimine bağlıyorum ama ben, hayat güzel yaşanıcak çok şey var bunun içinde çalışmak gerek, bide giderek felsefeye yöneliyim bir etkisi oldu mu bu işte telkinlerin :D

ama varya o soğuk karlı ayda karamsar tulley bu kararı vermeseydi şuanda çok farklı vaziyette olurdum bunu adım gibi iyi biliyorum, bunuda kaderin cilvesine bağlıyorum, bu günlük ibret olsun başlarda inanmıyordum ne yalan söyleyeyim hele ki böyle olucağımı söyleselerde sadece gülerdim. bilinç altı varya o bilinç altı insanı padişahta yapıyor maskarada :D
Alt 21-10-2012, 01:45 PM   #49 (permalink)
Teğmen

şuan kendimi harika hissediyorum bu hissi sık sık yaşamaya başladım, kendime yeteceğime inanıyorum her konuda, farklıyım bu aralar :D artık telkinleri günde 7 saat dinleyemiyorum taş çatlasa 2 saat falan, ama bu 10 11 aylık süreçte istediğim değişimi yaşadım bundan sonra iş pratiğe kalıyor. bu olayı ders çalışmaya başlıyorum biraz da konu anlatıma ne kadar çalışırsan çalış iş illa test çözmeyle kavranılıyor. bu yılın ocak ayında aynada sadece kendimi görüyordum şimdi bakıyorumda o zeki karizmatik kişiyide görüyorum :D
Alt 11-06-2013, 05:31 PM   #50 (permalink)
Teğmen

uzun zamandır yazmamışım son yazımıda yazayım günlüğü kapatayım. 1 yıl kadar telkinleri günde en az 5 saat dinledim, yavaş yavaş değişimler oluyordu artık sıkılmaya başladığımda dinlemeyi bıraktım. sanki işe yaramamış gibiydi ama insanlara karşı daha iyi iletişim kurabiliyordum kendime olan güvenim artmıştı gözümde büyüttüğüm putlaştırdığım çoğu şeyi yıkmıştım ama hala olayın farkında değildim. gel zaman git zaman çevremde tekrar eskisi gibi tutulmaya başlamıştım ve biraz daha bilmişliğim artmıştı o zaman anlamıştım işe yaradığını tabi anladığımda sanki tekrar dinliyormuşum gibi etkileri arttı baya baya eski ben kaybolmuştu herşey mükemmeldi taa ki üniversite sınavında kötü yapana kadar taa ki iş yerinde müdürün bana takmasına kadar taa ki aile baskısı olana kadar. eskisi kadar olmasamda stres yaptığımda tekrar uçuk çıkmaya başladı anksiteye hortladı dışarı çıkmak ne kelime uyanmak yeni güne başlamak zor gelmeye başladı. tekrar dinleyecek kadarda enerjim yok sanmıyorum depresyon olsun pesimist bir insanım. ama en azından güneşi gördüm tekrarda görebilirim bu başarmıştım...

Bookmarks