Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Eğlenceli Bir Günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620758-eglenceli-bir-gunluk.html)

Eğlenceli 15-02-2012 11:22 AM

Eğlenceli Bir Günlük

Bugünün güzel bir gün olması dileğiyle, Güzel bir güne Merhaba diyorumuy897

Artık erken kalkıyorum ve dinç kalkıyorum çünkü yediğim yiyeceklerin sağlıklı olmasına özen gösteriyorum ki bünye zorlanmasın yorulmasın diye.

Canımı sıkan gereksiz detaylarla ilgili kafamı yormuyorum eskisi gibi, aklıma olumsuz düşünce geldiğinde içimdeki 2. bir ses bana "boşver" diyor ve beni yatıştırıyor neseli56

Vaktimi çalan beni oyalayan şeylere gereksiz alışkanlıklarıma artık hayır diyebiliyorum. Israr etmiyorum ve esneklik gösteriyorum

Sevgiyi hakettiğimi düşünüyorum. Sevgiyi dışarıda aramıyorum. başkalarının sevgisini gözümde büyütüp abartmıyorum.

Karşımdaki sevgi gösterdi iyilik yaptı diye kendimi baskı altına alıp manevi yüklerin altına girmek zorunda hissetmiyorum. herkes herkesi aynı ölçüde sevemez. Aynı ölçüde karşılık vermek zorunda hissetmiyorum. Aynı oranda karşılık versem de bunu kendimi borçlu hissettiğim için değil, içimden geliyorsa içimden geldiği için yapmalıyım

Kendimi Allah' a daha yakın hissediyorum ve O'nunla olan yakınlığımı iletişimimi geliştirmeye istek duymaya başladım.

Zihin dinginliğim arttı. Zihnimdeki düşüncelere olan hakimiyetim arttı. Sanki beynimin girişinde bir bekçi var ve içeri girip oyalanmak isteyeni seçiyor ve öyle içeri alıyor.Düşüncelerimi seçerek düşünmeye başladım
Bugünlük benden haberler bu kadar sapkal89

Eğlenceli 17-02-2012 09:40 AM

Cevap: Eğlenceli Bir Günlük

Günaydın, Günaydın. Günayyyydıııııınn gulensmileyblissy

Dün akşamdan itibaren aklıma hep kendimle ilgili iyi yönlerim ve geçmişteki başarılarım geldi. Bunlar eskiden aklıma geldiğinde reddederdim . " Şansım iyi gitmiştir de ondan" diye düşünürdüm. Ama şimdi iyi yönlerimi ve özelliklerimi kabullendiğimi hissediyorum. Kendime güvenim sevgim arttı. cat3500

Bir de son birkaç gün içinde hiç beklemediğim konularda insanların bana karşılıksız olarak iyi şeyler sunduğunu farkediyorum. Atıyorum ; bir hediye gibi veya bir konuda kıyak yapmak gibi. Böyle fırsatlar karşıma çıkmaya başladı. Bazen heyecanlandığım ve alışık olmadığım için bunları iyi değerlendirip değerlendirememe konusunda şüphelerim var. Alışınca daha iyi değerlendirp kaçırmayacağımı sanıyorum. Evrenin bana sunduğu hediyeleri kabul etmeye daha açık olduğumu hissediyorum. Ve bunları kabul ediyorum.

Hatta dün gece gördüğüm rüyalarda bile çok mutluydum. Geziyordum, eğleniyordum. Ve insanlar yine beni mutlu eden şeyler sunuyorlardı bana. happy6

Kendimi daha soğukkanlı hissediyorum. Daha dingin, daha erdemli, daha donanımlı ve daha olgun hissediyorum. Bazı konulardaki durumlardaki olumsuz fikirlerimi kendime saklamak yerine, birazcık da olsa bunu dile getirmeye başladım.

Yarın yeni bir güzel günde görüşmek üzere smil56

Eğlenceli 21-02-2012 06:31 PM

işte geldim burdayım gulensmileygulensmileygulensmileygulensmiley
hava son günlerde mükemmel gidiyor güneş pırıl pırıl insanın içini açıyor. ağaçlarda tomurcuklar patlamış bile.gördüm dallarında O0
Bu havada dayanamadım kendimi dışarıya attım tabi.bi güzel giyindim süslendim gezdim.sonra kendimi kuaföre attım ve imajımı yeniledim y789

insanların bana sevgiyle baktıklarını hissediyorum.ve güzel sözleri güzel davranışları sonuna kadar hakettiğimi düşünüyorum. eskiden beklemediğim bir güzel davranışla karşılaşınca utanır ezilir büzülürdüm. artık böyle şeylere kendimi kapatmıyorum ve hakkım olduğunu bilerek kabul ediyorum. şu günlerde herşey tıkırında çok şükür. kendimi hiç olmadığım kadar güzel hissediyorum. guitarguitar

ufak tefek aksilikler de olmadı değil. ama canımı sıkmam için yeterli şeyler değillerdi. daha doğrusu canımı sıkamadılar. bilinçaltım arındığı ve daha esnek düşündüğü için ufak aksiliklere boşver diyip yeni çözüm yolları bulabildiğimi farkettim. Üzerine düşüp yoğunlaştığım ve elde etmek istediğim bazı şeyleri de elde etmeyi başardım. Bazı konularda geçmişteki çabalarımın meyvesini aldım. 956k

Daha nice güzel Günlere. Herkesi öptüm kiss3kiss3kiss3

Bir_Tutam_CENNET 21-02-2012 06:57 PM

Alıntı:

Eğlenceli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820495)
Bugünün güzel bir gün olması dileğiyle, Güzel bir güne Merhaba diyorumuy897

Artık erken kalkıyorum ve dinç kalkıyorum çünkü yediğim yiyeceklerin sağlıklı olmasına özen gösteriyorum ki bünye zorlanmasın yorulmasın diye.

Canımı sıkan gereksiz detaylarla ilgili kafamı yormuyorum eskisi gibi, aklıma olumsuz düşünce geldiğinde içimdeki 2. bir ses bana "boşver" diyor ve beni yatıştırıyor neseli56

Vaktimi çalan beni oyalayan şeylere gereksiz alışkanlıklarıma artık hayır diyebiliyorum. Israr etmiyorum ve esneklik gösteriyorum

Sevgiyi hakettiğimi düşünüyorum. Sevgiyi dışarıda aramıyorum. başkalarının sevgisini gözümde büyütüp abartmıyorum.

Karşımdaki sevgi gösterdi iyilik yaptı diye kendimi baskı altına alıp manevi yüklerin altına girmek zorunda hissetmiyorum. herkes herkesi aynı ölçüde sevemez. Aynı ölçüde karşılık vermek zorunda hissetmiyorum. Aynı oranda karşılık versem de bunu kendimi borçlu hissettiğim için değil, içimden geliyorsa içimden geldiği için yapmalıyım

Kendimi Allah' a daha yakın hissediyorum ve O'nunla olan yakınlığımı iletişimimi geliştirmeye istek duymaya başladım.

Zihin dinginliğim arttı. Zihnimdeki düşüncelere olan hakimiyetim arttı. Sanki beynimin girişinde bir bekçi var ve içeri girip oyalanmak isteyeni seçiyor ve öyle içeri alıyor.Düşüncelerimi seçerek düşünmeye başladım
Bugünlük benden haberler bu kadar sapkal89

çokk seindim senn adına ve de çok öznedi nasıl yapabiliyosun tüm bunları biraz anlatabılır mısın ? bu aralarr o kadr doluyum kii böylee bişeye kesinlikle ihtiyacım varr.:(((

Eğlenceli 21-02-2012 09:38 PM

Alıntı:

kayıpp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820823)
çokk seindim senn adına ve de çok öznedi nasıl yapabiliyosun tüm bunları biraz anlatabılır mısın ? bu aralarr o kadr doluyum kii böylee bişeye kesinlikle ihtiyacım varr.:(((

teşekkür ederim. fazla birşey yapmıyorum aslında. telkin dinliyorum. sesli meditasyonlardan dinliyorum gece yatarken. bir de gün içinde günlük işlerimde hayatımı kolaylaştırmak için çaba gösteriyorum. kendimi mutlu eden şeylere yöneliyorum. mesela diyelim birşeye canım sıkıldı hemen sevdiğim bir müzik açar dinlerim. hatta müzik eşliğinde dans ederim. başka da birşey gelmiyor aklıma. smil56

Berilce 22-02-2012 10:54 AM

Alıntı:

Eğlenceli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820843)
teşekkür ederim. fazla birşey yapmıyorum aslında. telkin dinliyorum. sesli meditasyonlardan dinliyorum gece yatarken. bir de gün içinde günlük işlerimde hayatımı kolaylaştırmak için çaba gösteriyorum. kendimi mutlu eden şeylere yöneliyorum. mesela diyelim birşeye canım sıkıldı hemen sevdiğim bir müzik açar dinlerim. hatta müzik eşliğinde dans ederim. başka da birşey gelmiyor aklıma. smil56

Avatar resminize bayıldım, çok güzel956k.

Eğlenceli 22-02-2012 07:03 PM

Alıntı:

Berilce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820860)
Avatar resminize bayıldım, çok güzel956k.

teşekkür ederim. sizinki de çok güzel. yatıştırıcı ve sakinlik verici ^-^

Eğlenceli 22-02-2012 07:12 PM

Bugün yazıcak pek birşey bulamıyorum. actionsmile
farklı birşey yapmadığım ve yeni birşeye adım atmadığım alelade bir gündü.
Ama hala iyi ne neşeli ruh halim devam ediyor. Gün içinde zaman zaman geçmişimdeki güzel anılar birden aklıma geliveriyor. Gülümsememe yol açıyorlar smil56
Mesela okul hayatımla ilgili eskiden aklıma hep kötü olaylarım ve anılarım gelirdi. Ama bugünlerde zamanında farkına varamadığım bana karşı yapılan iyi davranışlar, başarılarım ve söylenmiş olan iltifatlar geliveriyor aklıma. Diyorum ki aslında o kadar da kötü geçmemiş herşey. Tamamen kötüye odaklandığım için öyleymiş. y789
Her geçen gün kendimi geçmişimle ilgili biraz daha barışık hissediyorum 12389
insanları da oldukları gibi kabul etmeye başladım. Onların bana uymayan tarzda hareketlerini davranışlarını kafama takmıyorum, ve bu şeyler onlardan soğumama sebep olamıyor artık. Eskiden hoşuma gitmeyen birşey göreyim hemen soğurdum bu da insan ilişkileri açısından olumsuzluklar yaratıyordu. Şimdi daha iyiyim çok şükür blissy

Eğlenceli 23-02-2012 12:35 PM

işte yeni bir gün daha 956k956k956k

Bakalım bugün bana ne gibi güzellikler getirecek f678h. Sabah biraz yorgun kalkmıştım. Nezle olmuşum. ama bu yorgunluğa kendimi odaklamadığım için şimdi kendimi canlı neşeli hissediyorum. yorgunum yorgunum deseydim böyle olmayacaktı çünkü.
Onun yerine hayatımda şükran duymam gereken şeyleri aklıma getirdim. Havanın güzelliği, yaşadığım evin rahatlığı, sağlığım gibi konular.idea3

Dün mp3 çalarlarımdan birisi bozuldu. hem de en gözdem olanı. mp3 dışında video ve resim de gösterebiliyordu ama buna dahi ciddi şekilde sıkılmıyorum. aynı şeyleri bilgisayar da yapıyor nasıl olsa dedim içimden. iyiki başka mp3 çalarım da varmış o da aynı işi görür diye düşündüm. Tıkanıp kalmadım yani. napıyım her aksiliğe kafayı takarsak olmaz yani dimi ? smil56

Kendimde yeni birşey daha farkettim. Gün içinde herşeyi gereğinden uzun süre kafaya takan, mevcut sorunlardan ve sonradan çıkabilecek yeni sorunlardan korkan birisiydim. cat56 ama şimdi içimdeki 2. bir ses bana "korkma, bugüne kadar her korktuğun başına geldi mi sanki ?" diyor ve beni teselli ediyor. Sanki yanımda bir dostum varmış gibi. korkum orada sönüyor.
Bir de olumsuzlukların üstüne sünger çekip hayatıma kaldığım yerden devam etme süresi yani toparlanma sürem kısaldı. Üzülmemek bir insan için mümkün değil. tabi ki üzülüyorum. ama bu durumun süresi oldukça kısaldı. "hayat devam ediyor" diyip önüme daha kısa sürede bakabiliyorum. Veya varsa yeni seçenekleri görmeye çalışıyorum. art56art56

Bir sonraki günde görüşmek dileğiyle hpm2

Eğlenceli 25-02-2012 09:25 AM

Tekrardan Günaydın. Yeni bir güne krzm67

Bugün bazı gereksiz alışkanlıklarımı 2 haftadır gündür arkamda bıraktığımı farkettim. Eskiden canım sıkıldıkça oyalanacak birşey bulamadıkça sürekli yiyecek birşeyler atıştırırdım. Aç veya tok olduğumun önemi yoktu.Tabi ki fazla kilolar olarak da bedelini öderdim.
Ama son 2 haftadır dikkatimi çekti. yemek yerken doymuşsam , tabakta ne kadar artarsa artsın yemeği bırakabiliyorum. Yani tabaktaki miktar bana onu bitirmem için psikolojik baskı yapamıyor. Midemi dinliyorum ve o artık istemiyorsa bırakıyorum. Artık canım sıkıldıkça aklıma her geleni de atıştırmıyorum. Midemde boş yer varsa bunu yapıyorum ama abartmadan. Yani yarı aç yarı tok kalıcak şekilde. Tıkabasa doldurmuyorum kendimi smil56 Bunun sonucunda da kilo vermeye başlamışım. insanlar da farkediyor inceldiğimi smil56
Ayrıca yediğim şeyler konusunda daha seçici olduğumu farkettim. Eskisi kadar abur cubur, hamurişi ve şekerli şeylere düşkünlüğüm kalmadı. Sebze ve tavuk yemeğe başladım ağırlıklı olarak. Bir de daha fazla su içmeye özen göstermeye başladım. Eskisi gibi kronik sindirim problemleri de çekmiyorum sevinclisevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:26 AM.