![]() |
vaveylaaanın günlüğü ben bilindiği üzere arkadaş sıkıntısı çeken birisiyim pazar günü kendime mektup yazdım pazartesi günün tarihini yazdım bugün bölümden birileriyle konuşacağım sınıftakilerle muhatap olacağım dedim ki ben onları pek önemsemiyordum neyse pazartesi oldu kiiii şansa bakın bizim ders iptal olmuş y789ama yılmadım tabi eski vaveylaa bunun üstüne koşarak yurda gideer ve akşama kadar uyurdu öyle yapmadım kantinde oturdum orda hazırlık sınıfından arkadaşımı gördüm onunla oturduk biraz sonra yeni bir kulübe yazılmıştım onun toplantısına katıldım yepyeni arkadaşlar edindim pazar günü tırmanma eğitimi var sonrada bir yerlere gidilecekmiş çok mutluyum neyse umarım devamı gelir buraya yazacağım girlhaha |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü işte bak kendin yazmışsın. ben onları önemsemiyordum. yansıttığının alırsın. kendimden biliyorum. |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü evet aynen öyle ben zamanında kendimi kapattığım için böyle oldu |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü ıhım ıhım ben geldim :) efendim söylediğim gbi telkinler benim iştahımı tavan yaptırmış durumda o kadar ki facede bir oyun var oyundaki animasyon şekerleri görünce yutkunuyorum resmen yutkunarak oynuyorum oyunu o şekrlerin kokusunu alıyorum nerdeyse yada delirdim :D başkaaa başka yürüyüşüm çok değişti dik yürüyorum aslında dik yüürüme değilde sokakta etrafta birilerini görünce otomatikmen dikleşiyorum e buda bişiy yani sonraa artık amfide (derslere gidiyorum artıkın :D) en önde oturuyorum eskiden çok göz önünde oluyormuş gbime gelirdi herkes beni inceliyor gibi hisseder oturamazdım valla artık hiiiiçççç umurum değil onlar arka sıralardan benm güzelliğimi seyretsinler ben hocayı diyorum :D bu şımarıklığın sebebi telkinler değil ama olumlamalardan sonra bu hale geldim ben neysee biraz notlarıma bakıyım yine yaazarım sevgili günlük :) |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü Alıntı:
Sevgi ve huzurla...:))) |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü çok teşekkür ederim :) |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü Şu bende de var insanlar sanki beni inceliyormuş kusurumu arıyormuş gibime geliyor senin bunu atlatmana sevindim ve gerçekten pozitif düşün, pozitif ol ilkesini uyguladığını düşünüyorum ben. :) Değişimlerin çok hoşuma gitti çok iyi gidiyorsun bence :)) Bu arada günlüğün hayırlı olsun.Gelişmelerinin takipçisiyim. |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü çok teşekkür ederim :) başkalarının ne düşündüğünü artık önemsemiyorum aklıma her geldiğinde benden önemlimi diyorum sonra geçiyor o duygum. eskiden yalan söylerdim başkaları küçümser korkusyla mesela bir örnek : yurtta üst katta yer kalmamış zemine geçtim bende mecburen ama ilk zamanlar zeminde olduğumu saklıyordum 3. kattayım diyor hatta 3. kata çıkıyordum göstermelik sonra mutfak kapısından dolanıp geri iniyordum. bi kaç ay önce kuzenim sordğunda üst kattayım diye yalan söyledim küçümser diye tabi tamamen saçmalık :D neyse dün merdivende karşılaştık dedimki zemine geçtim ben üst kattta sorun vardı falan dedim ne düşünürse düşünsün benden önemlimi ? değil tabiki :)) |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü bugün bişiy daha farkettimki artık başkalrını eskisi gibi eleştirmiyorum , kusur aramıyorum, daha az beklenti içindeyim eskiden nedense herkes beni kabul edip sevmek zorundaymış gibi hissederdim. kıskançlık huyum azaldı yine kıskanıyorumdaaaaa y789 işte biraz düşüncelerim netleşiyor günden güne bi durumla karşılaştığımda daha sorgulayıcı yaklaşıyorum, bu niye böyle, bu neden bu halde diyorum çok faydası oluyor hiçbişey sebebsiz değil ve okuduğum bir kitaptaki yazıya hergün daha çok inanıyorum etrafımdaki herkes, herşey bana bişiy öğretmek için buradalar ve ben bunları kabul ediyorum tabii sabrımın yettiği kadar girlhaha girlhaha girlhaha |
Cevap: vaveylaaanın günlüğü 2 gündür aklım başımda değil neden mi aşık oldum da ondan y789 tamda zamanıydı yani ben aşık olduğumda mantık koşarak uzaklaşıyor benden kiiiii öyle oldu zaten zaten uyku problemi çeken ben tamamen uykusuz kaldım sürekli hayaller kurmaya kendi kendime gülmeye başladım 98569 zor tutuyorum kendimi faceden eklememk için napyım ben nerelere gideyim, kimlere sorayım o kulübün başkanı olduğu için eklemem acayip kaçmaz herhalde ama bir yandanda o eklesin sen dur bakıyım diyorum sabrım tükeniyor yerimde duramıyorum aylar sonra kalbimin böyle çarpması çok güzel b456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 AM. |