| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tatil istiyorum :)) bir daha zamanımın olacağını sanmam.. ama kendimi listelerken buldum.. asla çok yıldızlı otel tatilleri istremiyorum.. asla havuz istemiyorum.. asla gürültü kalabalık saatli etkinlik bangır bangır müzik işstemiyorum.ve böylece uzarken listem bir anda aklım başıma geldi.. hep bilirdim ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #81 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() tatil istiyorum :)) bir daha zamanımın olacağını sanmam.. ama kendimi listelerken buldum.. asla çok yıldızlı otel tatilleri istremiyorum.. asla havuz istemiyorum.. asla gürültü kalabalık saatli etkinlik bangır bangır müzik işstemiyorum.ve böylece uzarken listem bir anda aklım başıma geldi.. hep bilirdim bunu istemediğimi ve geçen yaz da listem böyleydi.. ve evet kendime çektim.. hiç planlamadığım istemediğim hatta sponsor olmadığım aynen böyle bir tatilde buldum kendimi.. dişlerim sıkılı.. bırakın hazzı nefes alamaz geçirdim tatili.. ne yakalayabiliyordum kendi ritmimi ne susturabiliyordum.. yağma yok.. şimdi isteklerimi listeliyor ve sadece kendi özlediğim güzellikleri yaşamayı seçiyorum :))
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |
![]() | ![]() |
![]() | #82 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 30
236 Mesajinıza toplam 590 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kendim için Allahtan Akıl ve fikir istiyorum...
__________________ Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye?? Rahmatli hep geçerdi. |
![]() | ![]() |
![]() | #83 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2012
Tesekkür: 663
125 Mesajinıza toplam 261 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aklımı karıştıran bütün endişelerimi bırakmayı istiyorum. geleceğim hakkında emin fikirlere sahip olmak istiyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #84 (permalink) |
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() telassız bı yagmur sesı doluyor geceye bı yagmur damlası olsam mevsımsız ya da her mevsım mevsımsızlık her mevsımden ote bı mevsım mı kı oylece akıp gecsem ve kovalanmadan kacsam topragıma topragım hep bana hasret acıp bagrını beklese tum dususler varıs olsa bı yagmur damlası olsam arınsam hıcbı yagmur damlası degmezmıs dıgerıne bı damlacıgın kocaman yagmuru olsam cansuyu
![]() | ![]() |
![]() | #85 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 30
236 Mesajinıza toplam 590 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye?? Rahmatli hep geçerdi. | |
![]() | ![]() |
![]() | #86 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Bugun ve hergun kendım ıcın ıc huzuru,mutluluk,pozıtıf dusunen bır beyın,sosyallık ıstıyorum...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #87 (permalink) |
125 Mesajinıza toplam 261 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() matematikte daha pratik olmak istiyorum artık . |
![]() | ![]() |
![]() | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ben çok şeye teğet geçmek istiyorum artık bu hayatta. ama bunun için hani meşhur söz var o savaşa girişmem gerekti en sonunda O bir tuhaftır dediklerinde ) savaşı kazanmıştım söz şöyle bişeydi başkalarının seni vargücüyle kendine benzetmeye çalıştıkları bir dünyada kendin olarak kalabilmek dünyanın en zor savaşı..bu savaş başladı mı hiç bitmez Bazı şeyler vardır teğet geçmeniz imkansız. Önünüzü keser ve ona çarpıp başka bir tarafa yönelirsiniz. olaya teğet geçemezsiniz doğrudur ama size değmesini engelleyebilirsiniz size dokunmasını uzun zamandır bu savaşın içindeyim. çocukluğumdan beri herşeyin farkında olarak büyüdüm. ve bugüne kadar bu savaşta sapasağlam durabildiğme inanıyorum farkın farkındayım yine de bazı şeylerin ya da kişilerin dokunmadan geçmesini sağlayamıyorsunuz bu doğru.. onlar bizi şekillendiren zaten ben yapanlar geçmişi yadsımak değil ben olmak ama dünü taşımamak ama dünden bugüne değişime uğrayarak taşındığımızı bilerek yaşananları taşımayız yaşananların etkisiyle yenileşen bir ben taşırız depremler gibi değ,işir yeryüzü şekillerimiz her seferinde yaşananları taşıyorsak yeni ben i de göremeyiz safra taşırız bedel ödemeyen hesaplarını göremeyen insanlar tanıdım onlardan tek farkım hesaplaşmaya gücüm olmasıydı ..aynı ailede aynı şeyleri yaşayan iki kişiden biri kadar yakın insanlar yaşananlar yaşanmasa BEN olmazdım.. bunu kabul etmek önemli genelde bahanelere sığınır kendimize acır ve atalete gireriz çok kişinin açmazıdır bu..kanatlarını açmama sebebi.. artık tren kaçtı diye bakan bir insana tüm trenleri hediye etseniz uçakla yetişme şansı verseniz hala arkadaki ilk istasyona bakmaktan önündeki havaalanına iniş yapamaz istasyonları severim ben ama kaçan trenlerde kırk katıra vurulmuşçasına parçalarımı bırakmayı değil ...ve yine işte.. ıcım doluyor derken ruhemıcıler yıne ıs basında TÜKENİYORUM avaz avaz kacmak ıstıyorum herkes sankı magazın basını gıbı sadece olanları konusuyor kendıne degenlerı ve kendınde olanları degıl herkes hayatımda olanları soruyor ıcımdekılerı degıl kımsenın aynı acıdan bakmasını beklemıyorum ve artık anlamasıno da beklemıyorum anlamak ıstemeyenlere anlatacak degılım ama hala sasıyorım benı anlamak ıstemeyenlerın benle guclu bır ıletısımde kalma cabalarını avaz avaz kacmak ıstıyorum eskı yerlı fılmlerdekı dansederken ılaclı gazoz nedenıyle bası donıp dunyanın etrafında uguldaması gıbı beynım ugulduyor ah sukunet ah huzur ah munzevı bı hayat ah kalabalıklardan arınmıs kucucuk dunyam benım baskaları sosyal hayatım yok sanırken korumaya deger yasamım taksıt taksıt yasamımı calıyorlar zamanımı alanlar ve kar ortusu kalkınca hersey vıcık vıcık sevmıyorum ıste vıcık vıcık olan hıcbıseyı o yok sanılan yasamım baskalarının ısteklerıne gore yasamayacak kadar degerlı benım ıcın ve sınırlarıma saygı bekliyorum.. yoruldum elimde SINIR İHLALİNE HAYIR yazılı bir pankartla dolaşırcasına yaşamaktan.. sınırlarımı istiyorum..... duvarcı ustası olmak zorunda kalmadan.. anlaşılmayı bekliyorum..
![]() | ![]() |
![]() | #89 (permalink) |
![]() | ![]() dün farettim ki; insanlarla muhabbet etmeye çalışırken önüne kocaman bir set koyan benim ,kendi kendimi konuaşmaz hale getiriyorum galiba. bir an önce insanlarla aramdaki bu seti aşabilmeyi istiyorum.benim için çok önemli. |
![]() | ![]() |
![]() | #90 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Mutluluk,huzur.en buyuk saadet budur...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tatil istiyorum :)) bir daha zamanımın olacağını sanmam.. ama kendimi listelerken buldum.. asla çok yıldızlı otel tatilleri istremiyorum.. asla havuz istemiyorum.. asla gürültü kalabalık saatli etkinlik bangır bangır müzik işstemiyorum.ve böylece uzarken listem bir anda aklım başıma geldi.. hep bilirdim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi