![]() |
Cevap: milattan sonra ben FARKINDALIK nötr olup AN'a odaklanabilmek |
Cevap: milattan sonra ben çok heyecanlıyım |
Cevap: milattan sonra ben yaşasın beklenen küçük misafir geliyor. o kadar mutluyum ki. daha yedi haftalık çok yeni, çok fazla da duygusal bağ kurmak istemiyorum. Ama biliyorum Tanrım korur onu |
Cevap: milattan sonra ben tam 25 haftalık oldu bebeğim, şimdilik her şey yolunda. ocak sonunda aramıza katılıyor. onun için artık eskisinden daha da güçlü olmalıyım. bu arada mucizeler kursu gerçekten mucize. herkese tavsiye ederim... |
Cevap: milattan sonra ben *Kendini bir bedenden ibaret olmadığın konusunda eğittiğinde güçsüzlüğü ardında bırakacaksın. *Mucizelerde şüpheye ve güvensizliğe yer yok. *Düşünceler haricinde hiçbir şey sana saldıramaz. ACIM |
Cevap: milattan sonra ben zamandan başka kayıp yoktur ve zaman da aslında mevcut değildir. her şeyde başarının, mutluluğun anahtarı Tanrı hakkında bilinçli farkındalıktır. sevgi egonun ölümü demektir. |
Cevap: milattan sonra ben bugün bolluk ve bereket hakkındaki bilinçli farkındalığın ve şükretmenin ne kadar faydalı olduğunu anladım. Tanrım sana şükürler olsun, rızık veren sensin |
Cevap: milattan sonra ben bayram temizliği zamanı; hem evime, hem de kalbime... |
Cevap: milattan sonra ben *Sen her zaman Tanrı'nın çok memnun olduğu sevgili kulusun.Egonun buna karşı çıkmasına, sana unutturmasına izin verme |
Cevap: milattan sonra ben en çok bu saatlerde tekmeliyo canım oğlummm :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 PM. |