![]() |
Cevap: milattan sonra ben *Beni rahatlatma, besleme ve ayakta tutma gücüne ancak Tanrı sahiptir. Krallık, güç, zafer senindir Tanrım. *Bir problemi Tanrı'nın ellerine bıraktığında problemin temsil ettiği durum yeniden yaratılacaktır. Bu, bir tür İlahi aracılıktır. *Sevgi, kendinden farklı her şeyi kusar. |
Cevap: milattan sonra ben Gördüğüm dünyanın kurbanı değilim. Özür dilerim Tanrım. Beni affet. Seni seviyorum. Teşşekür ederim. |
Cevap: milattan sonra ben 99 gün kaldı O0 |
Cevap: milattan sonra ben Hayırlı bi şekilde doğar inşallah :) Yazdıklarının hepsini okudum çok önemli notlar var içlerinde. Ve ''Düşünceler haricinde hiçbir şey sana saldıramaz.'' bu sözü çok sevdim. Teşekkürler paylaşımlar için. İyi günleer :) |
Cevap: milattan sonra ben Alıntı:
Bu arada güzel dileğin için çok teşekkür ederim, inşallah. Gerçekten çok farklı ve özel bir duygu. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah |
Cevap: milattan sonra ben Zayıf insanlar intikam alır, güçlü insanlar affeder, zeki insanlar umursamaz(mış). En azından anlamsız intikam alma isteklerimden kurtuldum ama yine de (bu sınıflamaya göre) hala tam olarak güçlü sayılmam. yaklaşıyorum... "Başarısızlık da sürecin parçasıdır.En büyük başarılara genellikle iki adım ileri, bir geri yaparak ulaşılır.Umutsuzluğa kapılma,pes etme" |
Cevap: milattan sonra ben bugün hayatta en büyük korkumun şu olduğunu fark ettim: Başka insanların güzel, başarılı, kültürlü vs. (fark etmez herhangi bir oluumlu özelliğim) olduğum için benden nefret etmelerinden, beni kıskanıp sevmemelerinden ya da öyle olmadığımı söyleyip ima edip yüzüme vurmalarından çok korkuyorum. O yüzden de kendimi olduğumdan aşağı gösterip bir şekilde onaylarını alıp beni sevmemelerini ya da bozmalarını engellemye çalışıyorum. özellikle ergenlik yıllarında ve yirmili yaşlarda bu çok belirgindi. Şu anda azalmış olsa da hala var. Ve en büyük korkumun bu olduğunu 32 yıl sonra daha yeni fark ettim... |
Cevap: milattan sonra ben Sevgili Tanrım, Lütfen etrafıma ördüğüm duvarı kaldır. O kadar güçlü ördüm ki onu, yıkamayacağım kadar. Sana teslim ediyorum; her ayrılık düşüncesini, her korku hissini, her bağışlamasız düşünceyi. Bana yardım et, tek başıma Senin yardımın olmmadan egomla kazanamam bu savaşı. Lütfen sevgili Tanrım bu yükü al benden sonsuza kadar. AMİN |
Cevap: milattan sonra ben Sanırım zero limit kitabını okumuşsun :) Seni seviyorum Özür dilerim, lütfen beni affet Teşekkür ederim , bunları çok sık paylaşıyosun ondan söyledim :D |
Cevap: milattan sonra ben evet zero limiti okudum ve ho'oponoponoyu çok sık uyguluyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 AM. |