![]() |
Cevap: milattan sonra ben mutlu yıllaaaaaaarr kiss3 |
Cevap: milattan sonra ben şafak 3 :) |
Cevap: milattan sonra ben Allah'ım beni melek yüzlü şeytanların şerrinden, vesvesinden koru |
Cevap: milattan sonra ben oğluşuma kavuştum. içeride mışıl mışıl uyuyor. annelik gerçekten de dünyanın en güzel duygusuymuş. bu arada insanın hayatta en iyi anlaştığı iki kişinin birbirinden nefret etmesi ne zor bir şeymiş... |
Cevap: milattan sonra ben Tanrım sana şükürler olsun. oğlumlayım, kocamlayım ve en az 10 günlüğüne de olsa özgürüm. biliyorum bu özgürlük hayırlısıyla temelli ya da çok daha kapsamlı olacak. bu arada oğlumu çok seviyorum ben. canım benimmm O0 |
Cevap: milattan sonra ben bebişimm bitanem bugün dört aşı birden oldu. annesinin bitanesi o kiss3 |
Cevap: milattan sonra ben Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 2588925889 |
Cevap: milattan sonra ben Dün hiç yoktan bir kıskançlık yapıp eşimin kalbini kırdım, sonra da o beni kırdı. kötü bir gün... |
Cevap: milattan sonra ben Önce kendini affet sonra da onu. Düzelecek, geçicek emin ol. Umutlu ol. |
Cevap: milattan sonra ben Alıntı:
gerçekten de düzeldi. gerçekten de içimden ona hep "seni seviyorum, beni affet " dedim ve çok geçmeden aradı ve şimdi bir sorun yok |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:28 AM. |