Kendime güvenimde belirgin bir artış var;daha birkaç günde hem de.Bugün yine ''bağıra bağıra'' konuştum desem yeridir.
Kilo konusunda bir gelişme yok,ama bişeyler yapmam lazımdı o yüzden aytaşından bir kolye aldım.
Doktoruma gittim,psikoz için kullandığım bir ilaç vardı düşük dozda kullanıyordum.Onu bırakmamı söyledi.Sosyalleşmek için de bi süredir bi ilaç kullanıyodum ama bu yeni bıraktığım ilaç onun etkisini bastırıyomuş.Şimdi etkisi belirginleşicekmiş.Yeterli gelmezse de yine beni sosyalleştirecek daha etkili bi ilaç varmış,onu da kullanabilirmişim belki.
Onun dışında,yoga yapmaya başlıyorum sanırım.Teyzem bi süredir yapıyo ve en son gördüğümde çöp gibiydi.Bedenindeki blokajları da açtığını söyledi.İlk hareketlere başlıycam ve bir ay yapıcam sonra bir ileri seriye geçicem.
Kilo verme telkininin yerine de erken kalkmayı koyabilirim,çünkü baya bi uykucuyum.Ama sadece kendine güven telkinini dinleyip iyice coşadabilirim.
Sanırım öyle yapıcam...
Onun dışında film izlerken sürekli reiki yapıyorum,çakra temizleme ve dengeleme yapıyorum sürekli.Sonra da ihtiyacım olduğu çakralara fazladan enerji veriyorum.
Bu ilaç halsizlik de yapıyodu,baya bi kendime gelirim diye düşünüyorum yarından itibaren.Yapmak istediğim şeyleri uygulamaya koyarım.Hatta başladım bile,şimdi yoga yapıcam.
Ama kafama takılan bişey var.Bende bi kişisel gelişim kitabı var,doğum tarihindeki rakamların toplamı hayat amacını veriyo fln.Ona göre sana tavsiyelerde bulunuyo.Ben yazan ilk tavsiyeyi yapmıştım.Çünkü çok açık ve net bişey;''herşeyin üzerinde alçakgönüllü ve kibar olun.'' ama ikinci yazan ''...becerilerinizi zaman içinde adım adım geliştirin.'' iyi resim çizerim mesela hergün resim mi çizicem,ayrıca ne işime yarıycak.O yüzden o kitapla ilgili daha fazla bişey yapamıycam.Bi kenara kooydumm.
Yapabileceğim yoga,reiki ve bunun dışında en azından yarım bıraktığım bir kitabı tatilde bitirmeyi hedeflesem bana yeter gibi geliyo.Başka ne yapabilirim acaba,sonuçta doktorum beni öyle ya da böyle sosyalleştiricek o yüzden sf telkinlerine başlamıyorum.Mutluluk telkinini dinliyim diyodum ama bir link çalışmıyo,biri de rar olarak iniyo mp3 değil.
Kendine güven telkinini dinleyip volumü iyice yükseltmeyi düşünüyorum!!
Bugünlük bu kadar...