13-08-2012, 05:06 PM
|
#13 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yeni geldım.. Secreti ilk okuduğumda bende kalan tek şey :))
pembe fili düşünmemek istiyorum diye her düşündüğümüzde pembe fili düşüneceğimiz..
eğer pembe fili düşünmek istemiyorsak... beyaz fili düşünmemiz gerektiğiydi :))
Sevgili Nurrayy..
bazen düşünce ve duygularımızı paylaşmaya.. bazen analiz etmeye.. bazen ötelemeye.. bazen üstünü örtmeye gereksinimimiz var..
paylaşmak istediğiniz her an.. yargılamadan.. anlamaya çalışarak dinleriz..
kendi adıma konuşayım.. en azından benle rahatça paylaşabilirsiniz.
her oluşum sadece kendi içinde değerlendirebilse de.. yaşadıklarım çok uzak değil..
aylardır forumdayım.. sanırım ben yeni yeni bu kadar net konuşuyorum.. karşılıklı paylaşımlarımızdan vardığım bazı noktalar oldukça..
oysa foruma ilk girdiğimde sessiz sedasız KKKK ( kimliğini kaybedeb kadınlar kulübünü kurdum ama oraya yazdıklarım silinip gitmiş :( )
sanırım siz de çok iyi biliyorsunuz ki. ilşkinizin gidişatının yaşattığı kadar değil kendi değeriniz..
ben eşruhemicim dediğim kişiyle bir sivil toplum örgütünde tanışmıştım ve çok aktif alıyordum ve ışıl ışıldım..
yani BEN ortadaydı :)bu halimle sevdim sevildim ama daha önemlisi.
ya sonra..
hikayemi anlatmıyorum elbet :) yakaladığım bir noktaya gelmeye çalışıyorum..
sonra.. ne yazık ki.. yürütebilmek için kendimi sıfırlamak zorunda kaldım.. ancak böyle yürütebilecekmişiz..yada onaylanacakmışım gibi görünüyordu.ç.. ve aynı şekilde geri çekilişler de yaşadım buna rağmen her seferinde..
artık neredeyse yaşamım onu onsuz sıfır olduğuma inandırmaya çalışmakla geçiyordu.. tümüyle yalıttım kendimi.. herşeyden..
sizin yazdıklarınızı okurken.. bunun nedenini keşfettim...ya da bunu nasıl yaptığımı.. ya da benden ne beklendiğini..
BEN TÜMÜYLE O NUN BEKLENTİSİ GİBİ DAVRANMAK DEĞİL.. ONUN ÇEKİRDEK KALIPLARINI BENİMSEMEL.. KENDİ KALIPLARIM YAPMAK ZORUNDA KALMIŞTIM..
(kendi kalıplarım az geliyormuş gibi :)) )
sonra zaten ayrışma.. çözülme.. köklerinden eden parçalanma duygusu.. yokoluşa gidiş..
peki işe yaradı mı :) elbette ki hayır..
her zaman sağlıklı bir BİZ oluşumunun sağlıklı bireylerle oluşturulabileceğini düşünürdüm.. oysa gitgide diğer tarafın hastalıklı hallerine yaklaştım.. kendi iç dengemi korumak için tüm enerjimi tükettikten sonra onu bile solladım :)
ve herkes gibi içimde birşeyler de onu bırakmam gerektiğini söylerken.. bir yandan da o zaman tüm yaşam enerjimin biteceğine inandım..
gidişatı anlatmayacağım etkilenmemeniz için.
ama anlamlandırmaya çalışmakla öyle çok yoruldum ki..
sonunda kendi anlamımı yitirdim..
kendi ritmimi armonimi ışığımı yitirdim...
sürekli ikna ve izah etmeye çalışırken artık yalanlara da saptım.. içim bi yerlerde nefes almak istedi.. bir süre sonra kabuğumun dışına gözatmaya da başladım..
her ne koşulda olursa olsun..kendi başıma var olmalıydım..
o beni bıraksa da
ben onu bıraksam da
birbirimize yapışsak da
onla beraber saplantılı dünyaya kaymak yerine.. ben gerçeklikte kalmalı ve kendimi korumalıydım..
kurban rolümü terketmek zorundaydım..
ve ne kadar değerli olduğumu hatırlamak..
aslında kendi günlüğüme yazacaktım bunları ama bence okumanız önemli..
bugün spora giderken düşünüyordum.. Tanrım ben kendime ne yaptım...
hemen pembe fil güle güle sana dedim ve düşündüm.. kendim için ne yapabilirim..
ben eskiden şöyleydim diye düşündüğümde.. :) güle güle pembe fil..
ben daha da gelişmiş olacağım..
-ki herşeye rağmen bir şekilde onla olduğum yıllarda da gelişimimi için için sürdürmeyi başarmıştım.. ancak yanımda gelişimime paralel gelişim göstermeyen biriyle o gelişimi ilşkime de yansıtamayarak..
elbette ki değerliyim.. elbette ki değerlisiniz...
ben gerçek sevginin.. başkasının değerlerinden vazgeçeye zorlayan değil.. değerleriyle kabul eden sevgi olduğunu kabul ettim hep..
ama saplantılı bir beraberlikte açtım gözümü :)
ancak o kişiyi çekmemin. içimde bir nedeni olmalı..ya da o birliktelik boyunca egomu besleyen ne?
bunları bulmak zorunda olduğumu biliyorum..
şimdi zorla da olsa.. hem pembe fili sürekli düşünmemi engelleyecek.. hem de kendi BEN imin gerçekten hoşlanacağı eylemlere geçmeye başladım nihayet :)
forumda çok yararlı paylaşımlar ipuçları bulacaksınız. anlık farkındalıklarla kendi yolunuzu da.
ve okuduğumuz kitap ları da paylaşıyoruz.. şu an bile aklımda kendimin çok yararlanığı birkaç kitap ismi var size söyleyebilecek ama :)
herkes kendi özüyle dolarak yürür :)
iyi ki varsınız..
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |
| |