Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Nuray'ın Değişim Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nuray'ın Değişim Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar ben yenı geldım ve acıkcası tam olarak ne yapmam gerektgnı nerden baslamam gerektıgını bılmıyorm.. tek bıldıgım.. kafamda okadar soru varkı hayatmla ılgılı.. burda anlatmammı gerekıyo yoksa bu telkınlerı dınleyıp mı baslamam gerekıyo bılmıyorm bana yardım edebılırmısınız?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Nuray'ın Değişim Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-08-2012, 09:27 AM   #1 (permalink)
Teğmen

nurrayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 18
30 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurrayy is an unknown quantity at this point
Standart Nuray'ın Değişim Günlüğü

merhabalar ben yenı geldım ve acıkcası tam olarak ne yapmam gerektgnı nerden baslamam gerektıgını bılmıyorm.. tek bıldıgım.. kafamda okadar soru varkı hayatmla ılgılı.. burda anlatmammı gerekıyo yoksa bu telkınlerı dınleyıp mı baslamam gerekıyo bılmıyorm bana yardım edebılırmısınız?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nurrayy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2012, 03:53 PM   #2 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: yeni geldım..

Telkinleri dinlemek güzel bir başlangıç olabilir. Diğer taraftan hayatınızla ilgili soruları bir kağıda yazıp sonra da kendinize yapmanız gerekenlerle ilgili bir yol haritası oluşturmanızı tavsiye ederim. Sizin için öncelikli olan ne ise onu liste başı yapın. Bir yerden başlarsanız gerisi gelir. Ve tabi ki arzu ederseniz bizimle de paylaşabilirsiniz. Birlikte düşünüp kafa yorarız benzer şeyler yaşamış ya da o konuyla ilgili bilgisi olan kişiler eminim ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaklardır. Forumda bir sürü yazı var. Forumumuz koca bir bilgi okyanusudur. Buradaki yazılar da hem kendinizi geliştirmenize hem de hayatınızı değiştirmeye yardımcı olabilir. Kafanızdaki sorulara cevapları bulmak için bile o yazılardan faydalanabilirsiniz. Aklınıza gelen sorularla ilgili her sayfanın üst kısmında yer alan arama fonskiyonu da yardımcı olacaktır.

Telkinler ile ilgili daha fazla bilgiyi rehber bölümünden bulabilirsiniz:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/

Hayatınızı değiştirmeye hoş geldiniz. Yanımıza hoş geldiniz. Her şey beklediğinizden daha güzel olsun.

Mutlu ve huzurlu günler.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2012, 07:29 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

SOLAK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 772
119 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SOLAK_ is on a distinguished road

Hoş geldiniz sorunlarla yüzleşme Swett'in dediği gibi yazarak çalışarak halledilebilir. Telkinleri dinledikten sonra bir çok şey değişecektir hayatında buna hazır ol
Mutluluk ve sevgi ile
SOLAK_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2012, 12:50 AM   #4 (permalink)
Teğmen

30 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

hepinize tesekkur ederım.gercekten.. aslında anlatmakta ıstıyorum.bu sorular hayatımdakı ınsanla ve benım hayallerımle ılgılı.onun ıcın herseyı feda edebılırdım.okulumu arkadaslarımı hatta ailemden cok uzak kalmayı bıle goze alabılırdım.fakat sonra hersey degıstı.onun gıtgıde artan tuhaf ılgısızlıklerı asırı kıskanclıkları benı askın o pembe uykusundan uyandırdı.hıc olmak ıstemedıgım bı karaktere donusmeye basladıgımı farkettım.bundan 3sene once kımseye boyun eymeyen gururunu ezdırmeyen kendıne guvenen o guclu kız gıtmıs yerıne sevdıgı ınsanın kölesı halıne gelmeye baslamıs bırı gelmıstı.sımdı sorularımda burdan baslıyo ıste bole bı durumda o ınsanla evlılıkte mutlu olabılecekmıyım kı ben kendımden bu kadar ödün vermısken bu kadar eksılmısken tukenmeye devammı edıcem yoksa asıl mutlulugu onun yanındamı bulucam.ve en onemlısıde ondakının asktan cok saplantı ve alıskanlıga döndüğünü dusunuyorm ve bu dusunce benı yıyıp bıtırıyo.her konuda gucluyumdur gercekten ama aska gelınce cok zayıf dusuyorm kaybetme korkusu bırden oturuyo ıcıme ve ben ben olmaktan cıkıyorm.ve ben bunu ıstemıyorm bu kadar gucsuz olmak ıstemıyorm. en buyuk destegıde sızlerden alacagımı dusunerek geldım buraya.bu telkınler ve sızler bana gercekten ıyı gelebılırsnz dıye dusundum.kafam o kadar dolukı cogu zaman hıc olmadk bırseye aglıyorm yada hıc olmadık seylerı sık sık unutuyorm ne yaptıgımı ne ara yaptıgımı farkedemez oldum.acıkcası eskısı gıbı guclu kendıne guvenen o kız olmak ıstıyorm..
Alt 13-08-2012, 01:02 AM   #5 (permalink)
Teğmen

bıde bu arada telkınlerden mutluluk telkini piyano olanını cok sık dınlıyorm bıde kendıne guven klasık muzık tarzda olanını.bunlardan basladım olurmukı.mutluluk telkını benı rahatlatıyo butun ofkemı alıyo daha olumsu sakın bı ınsan yapıyo muzıgı kapattıgımda o dusuncelerım yok oluyo yıne eskıye donuyorm daha yolun basında oldugumdan mı bole
Alt 13-08-2012, 01:18 AM   #6 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Ego + suçluluk telkini dinlendiniz mi? Dinlemediyseniz 10 gün boyunca günde 7-8 saat olmak üzere dinledikten sonra ego + mutluluk dinlemeyi deneyin. Ego ve suçluluk temel oluşturan telkinlerdir. Eşinizi seviyorsanız durumu düzeltmek için ilk önce bakış açınızı değiştirmeniz gerekir. Düşüncelerinizi olumlu yönde değiştirmeyi öğrenmelisiniz. Onun olumlu yanlarına odaklanmaya çalışın.

Forumdaki yazıları da özellikle size uygun olancları bol bol okuyun. Eminim faydası olacaktır.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2012, 01:35 AM   #7 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice

kendi başına var olan her kadın.. yaşamında bir ilşkide bile olsa kendini kaybeden bir kadına dönüşebiliyor.. tecrübeyle sabittir :(

önemli olan sanırım.. kurban rolünü bırakmaya karar vermekle beraber yeniden kendi başına varolan kadın olma yolculuğu..

ben azrailimi seviyorum diye tanımlamıştım kendi ilşkimi..

boş yere egomu yere seren kişi ancak onarabilir umuduyla gitgide kendimden uzaklaşmış.. ben olmaktan çıkmıştım..

şu an hala yeniden
kendi başına varolan kadın kimliğini bulma yolculuğundayım..

telkinlerden ve formdaki paylaşımlardan yararlanacağınıza inanıyor ve umuyorum..

ben de ilk başta ego + suçluluk tan uzun vadede yararlanma ümidiyle.. içimdeki acıya da mutluluk telkinini yarabantı gibi kullanarak başladım..ilk haftada uzun vadeli sonuç beklediklerimin hızı kısa vadeli mutluluk telkininin gereksinimini azalttı..

günlük tutmaya başlamanızı öneririm..

içinizdeki ışıkla kalın..
Alt 13-08-2012, 01:48 AM   #8 (permalink)
Teğmen

anladım.acıkcası ılk once mutluluk telkınınden baslama sebebım piyano dınlemenın cok hosuma gıtmesıydı.ego ve sucluluk telkınlerıne hemen baslaayacagım telkınlerı duzenlı bı sırada dınlemek bana daha olumlu bı etkı verecektr haklısınız.

Ve evet Kendı Basına Var Olan O Kadınlardan bırı olmaya kararlıyım.
gecmısı gecmıste bırakıp gelecegıme daha umutla bakmak hayallerımi gerceklestrmek ıstıyorm

keske ben bunları yaparken o sevdıgm Adamda bana destek olabılse benı anlayabılse benı dınlese..fakat bu mumkun degıl yapmıcanı cok ıyı bılıyor onunla bır yol ayrılımının basına geldıgımızı dusundum ve benı ayakta tutacak bıseyler bulmaya calısırden denk geldım buraya.

Cok tesekkurler..

sevgıler
Alt 13-08-2012, 02:22 AM   #9 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice

bir konuda bir yanlış anlaşılma olabileceğini farkettim..kendi başına varolan kadın tanımıyla hayatındaki insanı hayatından çıkartma adına bir ima öneri v.s yoktur..
bu tamamen saplantılı halden çıkmakla ilgilidir.. sevgiyle duyurulur :)
Alt 13-08-2012, 09:14 AM   #10 (permalink)
Teğmen

yok hayır aslında dedıgınızden bunu anladıgım ıcın degıl su an hayatımda olan ınsanla o noktaya gelmıs olmamızdan dolayı bahsettım ayrılıktan.zaten onu hayatımdan cıkararak herseyın duzelecegını dusunmuyorm benım ıcın bı yıkım olacak ve bu durumu aşmam gerek guclu olmam gerek onsuzda dunyanın dondugunu hıssetmem gerek

Bookmarks