| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Benim gunlukk:)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim gunlukk:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugun telkinleri dinlemeye baslayali 6 gun oldu.Ego-sucluluk ve zinde uyanmayi dinliyorum.18 inde kilo vermeyi kesin olarak ekliycem ama onun yaninda bir telkin daha eklmek istiyorum.Baskalarinin dusuncelerini onemsemeyi eklerim buyuk ihtimalle.O sekilde bir iki ay dinliycem sonra da kendine guven ve ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2012
Tesekkür: 17
22 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bugun telkinleri dinlemeye baslayali 6 gun oldu.Ego-sucluluk ve zinde uyanmayi dinliyorum.18 inde kilo vermeyi kesin olarak ekliycem ama onun yaninda bir telkin daha eklmek istiyorum.Baskalarinin dusuncelerini onemsemeyi eklerim buyuk ihtimalle.O sekilde bir iki ay dinliycem sonra da kendine guven ve sosyallik arttiriciyi eklemeyi dusunuyorum.Telkinleri dinlemeye basladigimdan beri kendimi pozitif hissediyorum,4.gun iki gun suren bi aglama istegi olusmustu,gecti.Sitedeki uye arkadaslar da cok yardimci oluyorlar,onlarin da fikirlerini aldim.Normalmis. ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
22 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Siteden telkin içeriklerini biraz inceledim,iki hafta dolduktan sonra listeme sosyallik arttırıcı ve kendine güven'i eklemeye karar verdim.Kilo verme de var tabii.. ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() | ![]() Böyle düşündüm,umarım iyi düşünmüşümdür.İyi geceler...! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() | ![]() Veee 9.günn ![]() ![]() Kendimi pozitif hissediyorum,uykumda azalma var sanki(zinde uyanma).Ama emin değilim,çünkü yoldan geldim fln ondan yanılıyo olabilirim.Listeye diğer telkinleri daha yavaş eklemeye karar verdim(her an değişebilir).5 gün sonra kilo verme güveni ekliycem. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2012 Bulunduğu yer: eskisehir
Tesekkür: 3
5 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kendini sevmekle iligli bişi bulabilirsin belki o zaman daha az eleştirirsin kendini =) bir de ertelemeyi bırak gibi bişi olabilir, ertelediğin şeyler yüzünden harekete geçmede zorluk yaşadığın için de eleştiriyo olablrsn kendine, bu arada kendini yargılanıyomuşsun gibi hissetme bu söledklerim hepimz için geçerli =) |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() Özel telkinlerden almayı düşünmüyorum şimdilik.Sitedeki telkinlerden dinliyorum.Umarım faydası olur ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() Bugün 12.gün,2 gün sonra listeme kilo verme telkinini ekliycem.Şimdilik bişey demek için erken zaten,sosyallik arttırıcı ve kendine güveni ekledikten sonra daha net yorum yapabilicem.Zinde uyanma da işe yarıyor,ama çok yavaş.Telkinlerden verim almak için zaman gerektiği kesin. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() 2 gün daha bekleyemiycem ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() Dün sf telkinini eklemeye karar verdim.Kilo verme,sf ve zinde uyanma var listemde.Sadece sf olsun isterdim ama diğerleri de benim için önemli mevzular,çıkartamam.Bi süre böyle dinliycem,hiç bozmadan. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Telkinleri dinlerken başka işlerle de uğraşabileceğinizi hatırlatmak isterim. Sevgiler.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim gunlukk:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugun telkinleri dinlemeye baslayali 6 gun oldu.Ego-sucluluk ve zinde uyanmayi dinliyorum.18 inde kilo vermeyi kesin olarak ekliycem ama onun yaninda bir telkin daha eklmek istiyorum.Baskalarinin dusuncelerini onemsemeyi eklerim buyuk ihtimalle.O sekilde bir iki ay dinliycem sonra da kendine guven ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi