22-11-2012, 12:55 AM
|
#68 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) :)) ceko_25 ben liseye giderken yapardım senin dediğini bir günüm iyiyse diğer günüm normal geçecek derdim. Hatta 2 gün üst üste sınavım olsa panik olurdum iyi dediğim günkü sınav iyi geçecek diğeri en iyi ihtimalle orta diye :))) Bu sefer pek onla ilgili değil de sanırım dalgalanma dediğimiz olay; son msjlarıma bakıyorum bir gün iyiyim, ertesi gün kötü...Bugün de iyiyim mesela :)))
Bugün çok pozitif bir gündü:) Eskiden statülere çok önem verirdim benden üstte olan bir insanla asla konuşamazdım. Şimdi ki müdürümle çok rahatım. Gerçi onunla da ilgisi var, otoriter ama çok da sıcak birisi...Dalga bile geçebiliyorum bazen:))) Ama hala hata yapmakla ilgili takıntılarım var. Yanlış birşey yapınca tüm moralim bozuluyor. Tamamen yaptığım işten kopuyorum. Eskisine göre daha iyiyim ama bu konuda çoook yol almam lazım...Bu da mükemmelliyetçilikle ilgili sanırım ve gerçekten bitmesini diliyorum...Bir de onun denetiminde olduğum için yani değerlendirmeyi o yaptığı için onun yanında işleri yapmakta zorluk çekiyorum. Yanlış yapmaktan korkuyorum...Genel anlamda da kuralcılığımda ciddi anlamda azalma görüyorum. Çoook rahatım. Eskiden şu işi yap gel dese illa o işi sonlandırıp hemen yanına gitmek isterdim; şimdi onu yaparken başka bişey çıkıyor ona bakıyorum, onu yaparken başkası çıkıyor ona bakıyorum oyalana oyalana :)))Kaygım azaldı:))) |
| |