![]() |
''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Korkuya geri çekilmesini; Kıskançlığa varlığınızı terk etmesini; Nefrete gözünüzün önünden kaybolmasını; Kızgınlığa kendi benliğini saklamasını; Kaygıya beni rahatsız etmeyi kesmesini; Kontrol edilmeyen isteğe ve tutkuya hizaya gelme konusunda boyun eğmelerini ve efendi yerine önemli köleler olmalarını söyleyerek Kendinizi cesaret, sevgi ve kişisel kontrolün şahane eşliğiyle çevreleyerek kendi benliğimi bulmaya niyet ederek Değişim günlüğümü yazmaya başlıyorum arkadaşlar hepimizin hayrına olsun... 12389değişim günlüğümü yazmama vesile olan haticeye teşekkür ederim....:) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Günlüğünün senin ve bütünün hayrına olmasını diliyorum.Çok sevindim günlük tutmana:)))Takipçinim unutma:))) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Hayırlı olsun günlüğün :) Gelişmeleri takip ediyorum. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Teşekkürler... ilk günden takipçilerimin olmasına sevindim...:)) Şimdi çok mutluyum ve minnettarım... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü günlüğünüz hayırlı uğurlu olsun,musmutlu gelişmelerle dolsun heromaster. ben de takipçinizim :p |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü O zaman "oley" demek istiyorum ve ben de yazacaklarını ilgiyle ve merakla bekliyorum. Mutlu günler. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Dün yüzme dersim vardı...(ben yüzmeyi bilmiyorum) havuzda sırt üstü ayak çırpma hareketine geçti hoca ben tedirgin oluyorum tabi kendimi pek suya brakamıyorum -hocam dedim -hoca yaparsın dedi -ben kendimi serbest bıraktım attım kendimi arkaya doğru ve oldu....:) Nasıl karanlık bir odanın aydınlanması ışığa ihtiyacı varsa; korkunun da gitmesi için cesarete ihtiyacı var Bundan sonra düşüncelerimi değiştirdim artık yapabilirim, cesaret doluyum... Korkunun benim zihnimde kendine yer olmadığını anlayana dek cesaretli duruşumu sergileyeceğim...:) Unutmayın korkulacak tek şey korkudur ve hatta korkudan bile korkmayın, çünkü o en iyi değerlendirmeyle cesur bir duruş sergilerseniz kaçacak korkak bir çocuktur.. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Çok iyi gidiyorsun :)) değişim sürecinde başarılar dilerim. Umarım istediğin her şey olur;) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Teşekkürler Sende istediğin güzel şeyleri bulursun inşallah.. Sevgi ve huzurla |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Çok mu sıkıldınız... canınız bir şey yapmak istemiyormu.. enerjinizi düşük mü hissediyorsunuz İçinizi pozitif enerjiyle dolduracak ''chill out music''leri çok işe yarıyor Ben kendi beğendiklerimi dinliyorum ve çok seviyorum farklı duygulara kapılıyorum Örnek bir tane paylaşim...:))) (Youtube'den chil out music farklı versiyonlarını bulabilirsiniz) wonderful chill out music - YouTube |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:48 AM. |