Benim Hayatım :)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim Hayatım :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Her sorunun bı cozumu oldugunu unutmamayı secıyorum.
Ve suanda ıcınde bulundugum durumlada basa cıkabılecegımı bılıyorum. Cunku suankı sorunum yalnızca gecıcı bırsey.
Ve suanda onun uzerınde calısıyorum. Ben ıyı bı ınsanım.
Kendıme acımayı reddedıyorum. Alman gereken derslerı almaya ve evrenın bana ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
01-12-2012, 11:26 AM
|
#101 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) Her sorunun bı cozumu oldugunu unutmamayı secıyorum.
Ve suanda ıcınde bulundugum durumlada basa cıkabılecegımı bılıyorum. Cunku suankı sorunum yalnızca gecıcı bırsey.
Ve suanda onun uzerınde calısıyorum. Ben ıyı bı ınsanım.
Kendıme acımayı reddedıyorum. Alman gereken derslerı almaya ve evrenın bana sundugu seylere kucak acmaya hazırım.
Degısmeyı secıyorum. Guvendıgım muddetce bılebılırım. Her ıste bır hayır vardır. Her sey yolunda :)
Alıntı Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. | Offline
| |
01-12-2012, 11:56 AM
|
#102 (permalink)
| Üsteğmen
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) Bu bi önceki sayfada kaldı oyuzden bunu görmeniz için alıntı yaptım kusura bakmayın :D
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
| |
04-12-2012, 12:49 PM
|
#103 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Benim Hayatım :) Sevgili günlüğüüüm bu sabah gözümü kendi evimde açtım ailemin yanında nasıl mutluyum nasıl
Yeni kalktım evde keyif yapıyorum. Başka şehirde okuuyunca insan evinin kıymetini anlıyor. Ara ara yazıcam sana günlüğüm çünkü annemle konuşmamız gereken çok konu var yeni kitaplar almış yine onları okuyup incelememiz laazııım konuşmamıız laazım. Annemle konuşmayı okadar özledimki. Beni çok iyi anlıyo çünkü. Çok şanslıyım
Herkese sevdiklerinin hep yanında olduğu bi hafta olur inşallah
Mutlu kalın güzel kalın ve hep kabulde kalın
| |
23-12-2012, 09:30 AM
|
#104 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Benim Hayatım :) Herşeyde olduğu gibi birşeyi devam ettirmek, devamlılık huyundan yoksun olmam burdada kendini gösterdi. Ah senem ah.
Bayadır yokum günlüğüm farkındayım. Nedense hiç içimden gelmedi yazmak belkide paylaşmak zor geldi bilemiyorum.
Bahanelerede girmicem yoğundum diye ah neyse pazar pazar ne dertlendim :D
Pazarı pek sevmemde ondan sanırım :D
Yaptığım o güzel şeylerden uzaklaşıp kendimi dünyevi hayata kaptırmışım gibi hissediyorum çünkü pek yalnız kaldığım söylenemez okul dışarda takılmak spor apartta arkadaşlarınla yaşamak, kendimi dinlediğim bi alan kalmamaya başladı. E kalmayınca azcıkta olsa kopuyo insan normal insanlar gibi yaşamaya başladım yani bi sürecik :P yani herkes gibi dertlenip kendi çözümlerime bakmamaya başladım. Sürü psikolojisi bu ortamda ayakta kalmak istiyosan onlar dertlendiğinde sende dertlenip onlar eğlendiiğinde sende eğlenmelisin bu tamamen egonun oyunu doğru olan bu değil. Kabul görme ihtiyacı tamamen. Kendime gelmeliyim hemen :D
Ve günlerimi boş geçirdiğimi düşünmeye başladım kendim için bişeyler yapmak istiyorum bi klube üye olmak yada başka bişey ama ruhumu mutlu edicek bişey. Ne çok planım vardı 2012 bitmeden neler yapıcaktım. Ah ben ah. Neyse çok seviyorum ben kendimi biyandan aynaya bakıp kendimi seviyorum bunu yazarken ahahahah
Sizlerle konuşmayı özlemişim oh rahatladım
Alllahım bolluk bereket istiyorum
Huzur istiyorum
Güzellikler istiyorum
Aşk istiyorum çok güzel bi aşk
Çok hareketli tam yaşına uygun bi senem istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim
Seni ççok seviyorum
Sizide çok seviyoruum
İyi pazarlar
| |
23-12-2012, 02:35 PM
|
#105 (permalink)
| Banned
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) bi işe girişirken (kendim için diyorum belki sanada mantıklı gelir) işe irede göstermek çok çok zordur dayansan bile 15 sene o alan için irade göstermek zordu o alanı katagoriyi kendine sevdirmen lazım faydalandıgın bölümleri kendine tekrar edip irade yerine sevgini arttırmak lazımbi alan seç ve o nu sev | Offline
| |
23-12-2012, 09:58 PM
|
#106 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) Ceko_25 yanlış anlama lütfen ama yazdıklarını okumakta gerçekten çok zorlanıorum bu günlüğün bi takipçisi olarak, kelimeler arasında bıraktığın boşluklara eksik harflerine vs biraz daha özen gösterirmisin lütfen hiç anlaşılmıyor ne demek istediğin :)) | Offline
| |
24-12-2012, 09:52 AM
|
#107 (permalink)
| Banned
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) peki dikkat edicem haklısın tekrar geri dönüp bi okumam lazım zaten | Offline
| |
24-12-2012, 04:01 PM
|
#108 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) Alıntı: ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı
peki dikkat edicem haklısın tekrar geri dönüp bi okumam lazım zaten | hepimizin dikkatsizlikleri olabiliyor bazen yanlış anlama olur mu :))
teşekkürler , sevgiler.. | Offline
| |
04-01-2013, 11:31 PM
|
#109 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Benim Hayatım :) BU
Hayat akıp giderken unutuyoruz belkide yaşamayı. Sizede oldumu hiç? O ''Ben burda napıyorum?'' duygusu. Belki de ''Bu insanlar ne yapıyo?'' düşüncesi. Bu sıralar sık sık bu halde buluyorum kendimi. Sorgulamak istiyorum, sonra yorulup bırakıyorum. Sanırım ben bazen düşünmekten de yoruluyorum.
Hayat dedikleri akıp gidiyor, seneler geçiyor, mevsimler değişiyor, çocuklar büyüyor ve kuşlar; onlar sadece uçuyor.
Büyüyoruz, çiçekler büyüyor, bazen de o çok sevdiğimiz egolarımız..
Yaşıyoruz, çoğu zaman kaçırsakta an'ı, belki affedemesekte geçmişi, kendimizi veya bunu bize yapano-yapanları..
Yaşıyoruz, çok şükür.
| |
12-01-2013, 10:29 AM
|
#110 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Benim Hayatım :) Merhaabalaar Dün yeniaydı aparttaki arkadaşlarımı aşağı indirip toprağa dokunucaz elimize alıcaz ve aynı zamanda gözlerimizi kapatıp dileklerimiz olmuş gibi düşüncez dedim. Yaptık ve inaanılmaz rahatladık toprak enerjisi rahatlattı sanırım. Sonrada eve çıktıktan sonra kapattık lambaları mum yaktım bi tane. Yaz kağıda bitmesini istediğin şeyleri duyguları herşeyi dedim. Yazdık sonra yaktık yolladık. Üstünede yeniay da dilekler yazılır dileklerimizi yazdık normalde saklanır ama yakınca daha çok rahatladığımız için yine yakalım dedik :D
Güzel bi geceydi yoğunlaştık mumun başında söhbette ettik bizi rahatsız eden konuları. Güzel oldu
Neyse tam 10 gün önce yazı yazma olayımı geliştirmeye karar vermiştim anneminde önerisiyle. Bişeyler düşündül ve bu kanıya vardık. İşte en son yazdığım BU yazısıyla başladım. Sık sık illa güzel olması önemli değil sürekli deneme yazıcaktım. BU yazısını yazdım burayada paylaşiyim dedim ama sonrası gelmedi. Bişeye karar verince daha çok direnç oluyo diye düşünüyorum çünkü şu masanın başına oturupta bi türlü yazamadım. Bilemiyorum yani durumlar bende böyle.
Ama 2013'ün enerjisini sevdim aynı frekansta gidiyoruz bi an kim aklıma gelse ya o yazıyo yada görüyorum. Sevdim bu işi. Öncedende olurdu bunlar tabiki ama geç oluyordu artık çok hızlandı korkuyorum resmen :D
Ah bide ingilizcede zorlanmaya başladım kur atlayınca.
Imm başka anlatmam gereken neler var diye düşünüyorum :D
Sanırım yok olursa tekrar gelirim. Yeniay enerjisii hepimiziin üstünde olsun bu 5 gün kötü şeylere değil iyi şeylere odaklanın olumsuz insanlarla konuşmayın bu sürelerde :D
Sizleri seviyorum. Kendi için emek veren herkes emeline ulaşır inşallah.
Hepimiz çok mutlu olalım hepimiz hakediyoruz çünkü :) Müthiş bi gün olsun bugün
| | | |