06-11-2012, 09:08 PM
|
#23 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: arayışım.. Alıntı: ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı
bişey daha sölim karşındaki insanı beden hareketlerinide okumayı ören zaman içinde kendi beden dilinide düzeltir ve insanların ne hissettigini anladıgında ona göre yaklaşırsın bazı şeyleri önceden daha olmadan farkedersin öz güven verir | selam çeko... bizim işyerinde masalar aynı bir trenin vagonları gibi yan yana dizilmişlerdir, tam karşımızda da yönetmenimiz oturur, yani bizim masalar oradan görünür. bugün onun masasına oturmuştum. kafamı kaldırıp, arkadaşlarıma baktım, kendini net ifade edebilenlere, aramızdaki fark ne diye düşündüm, onlar öyle rahat duruyorlardı ki, kendilerinden emin.. sonra kendimi düşündüm.. sürekli endişeli göründüğümü, masamda çekingen duruşumu vb vb.. onları gözlemeye karar verdim.. neyse işte sonra yerime geçtim, bu siteye girdim, senin beden dili ile ilgili mesajını gördüm.. ne hoş tesadüf.. sanırım bunun üzerinde çalışmam gerekiyor.. işaret galiba.. sonrasında da akşama doğru kafamı kaldırıp karşıya baktım. krşı pencerede kendimi gördüm.. akşamları masamda nasıl durduğumu pencereden görebiliyorum.. bunu da yeni fark ettim.. ne hoş tesadüfler.. |
| |