Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Senin hayatın, senin seçimlerin..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Senin hayatın, senin seçimlerin.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1 haftadır içsel çatışma telkinini dinliyorum ve etkilerini yeni yeni farketmeye başladım.. Düşüncelerim netlik kazanıyor. Yanlış bir seçim yaptığımda dahi yanlış seçimi farkedip doğru seçimi yapabiliyorum. İlk olarak bu telkini dinleyip dinlememkte kararsız kalanlar için, ilk önce bu telkinin avantajını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Senin hayatın, senin seçimlerin..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-06-2013, 03:15 PM   #21 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Herşey güzel olucak..

1 haftadır içsel çatışma telkinini dinliyorum ve etkilerini yeni yeni farketmeye başladım.. Düşüncelerim netlik kazanıyor. Yanlış bir seçim yaptığımda dahi yanlış seçimi farkedip doğru seçimi yapabiliyorum. İlk olarak bu telkini dinleyip dinlememkte kararsız kalanlar için, ilk önce bu telkinin avantajını ve dezantajını sizlere açıklıcam..

Avantajı: Kararsızlıktan kurtulup kolayca bir seçim yapabiliyorsunuz. Yaptığınız seçimin doğru olup olmadığını sorguluyup doğru olanı yapıyorsunuz..

Dezavtajı: Ailenizle iletişiminiz o kadar iyi değilse, yapmanızın doğru olduğu seçimi yapmakta yetersiz kalıyor başlangıç olarak bu telkin.

Kafamı kurcalayan asıl nokta şu. İlk olarak içsel çatışma telkinini mi dinlemeli yoksa geçmişin olumsuz etkileriniden mi arınmalı.

Doğru seçimler yapabilmek için içsel çatışma telkini daha cazip geliyor. Diğer yandan geçmişin olumsuz etkileri şuanda bile üzerimde bir etki ettiğine göre o zaman ilk geçmişinizden özgürleşin telkini dinlemek daha iyi bir seçim gibi geliyor.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 17-06-2013, 03:17 PM   #22 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
22 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heaven28 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Senin hayatın, senin seçimlerin..

bahsettiğiniz telkinler ücretlimi acaba
heaven28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2013, 11:52 PM   #23 (permalink)
Yüzbaşı

465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

evet ücretli..
Alt 19-06-2013, 03:27 PM   #24 (permalink)
Yüzbaşı

pc başına oturduğumda yapıcak hiçbirşey bulamıyorken [boş zaman geçirmek dışında] hiçbirşeyde yapmak istemiyorum. Çok garip.. En iyisi pc'den kalkmak Hergün bilinçsiz bir şekilde pc'ye oturma ihtiyacı duyuyorum. Bir tür gereksiz alışkanlık oldu bu bende. Bunun farkına vardığım içinde şükürler olsun.. Bundan sonra, bilgisayar'a oturma arzusuna karşı çıkıp daha yararlı birşeyler yapmayı denicem. :))
Alt 20-06-2013, 11:36 PM   #25 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Ne mesela?

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2013, 11:23 AM   #26 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne mesela?
bence kitap okumak, film izlemek, enstruman çalmak, müzik dinlemek, resim yapmak vs vs vs
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2013, 12:20 PM   #27 (permalink)
Yüzbaşı

mehtap1606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mehtap1606 is an unknown quantity at this point

ben boş zamanlarımda turnaklarımı yiyorum mesela , tavsiye ederim çok güzel zaman geçiyor anlamadan gi rlhaha
Alt 21-06-2013, 06:05 PM   #28 (permalink)
Yüzbaşı

Yaz geldi ya pc başında ne yapsam sıkılıyorum. Pc'de gereksiz yere oturmayı kaldırmayı denedim dün başlangıç olarak gayet iyiydi akşam 6'ya kadar oturmadım ondan sonra bilinçsiz bir şekilde pc'yi açtım :)) Gün içinde pek oturmuyorum işim olmadığı sürece.. Zamanı yararlı kullanmaktan bahsetmişken mesela dışarıda arkadaşımı çağırıp maç yapmak veya buluşup zaman geçirmek.. denize gitmek. gezmek müzik dinlemek.. işte yararlı deyince aklıma bunlar geliyor. Diğerleri mesela fotografik hafızaya başlamıcam bi daha en azından şimdilik. Kitap okurken sıkılıyorum. Buda yeni çıktı :) Parkour sporuna başlamak dicemde:.

Okuldan belgelerimi tamamlar tamamlamaz uzakyol stajına gidicem. Şimdiden iki belge kaldı ama sağlık raporu çıkartırken kan alıyorlar ya ben küçüklüğümden beri alışamadım şu iğnelere o yüzden o sağlık raporunu erteledim :)) Korkuyorum demiyomda

Bugün adını koyduğum zihinsel özgürleştirme yöntemini denedim. En azından denemeye çalıştım.. Biliyorum bu uygulamayı yapmadan önce zihinsel perhiz yöntemini yapmam gerekiyordu ama durum acil olduğu için bir günlük zihinsel özgürleştirme yöntemini denedim. Okula gittim belgelerimin çoğunu tamamladım. Bayaa enerji harcadım bugün yani geceleyin rahat yatabilicem... :))

Peki size göre hayatınızdan gereksiz zaman harcayan şeyleri çıkarttığınızda yararlı olarak neler yapardınız ? Bu soruya lütfen dürüst bir cevap bekliyorum..
Alt 23-06-2013, 04:26 PM   #29 (permalink)
Yüzbaşı

İçimden geçen aklıma takılan şeyler gerçekleşiyor. Üstelik ilk defa olmuyor bir aralar farkındalığımın en yüksek olduğu zamanlarda başıma gelenlere inanamıyordum..Aklıma herhangi bir şey takılsa bir şekilde öğreniyorum araştırarak değil. Birkaç gün önce aklımdan geçiriyorum eski patron bir an önce parayı bana ulaştırsa bunu nasıl istediğimi bile kestiremiyorum ama ertesi gün beni arıyor gel paranı al diyor. Tabii almaya gelemiceğimi söyledim. Yolunun üzeri olduğu için oğluyla parasını göndereceğini söyledi. 2 gün sonra sabah uyanıyorum telefon çalıyor nolur diyorum arayan kişi beni arasın ve telefon el değiştirip bana geliyor. Bende paramı alıyorum..
Alt 26-06-2013, 07:39 PM   #30 (permalink)
Yüzbaşı

Bazen kendi kendime keşke ben yetim olsaydım annem babam olmasaydı diyordum. Sonunda buda gerçekleşt. Bugün olan olaylardan sonra denize çıktıktan sonra bir daha asla eve dönmücem asla anne babayla görüşmücem. Bitti artık. Bir çocuğu büyütmek için neye ihtiyaç duyarsın? ilk akla gelen para. Banada sürekli seni bugüne kadar büyüttük besledik falan filan aldık vs diyorlar. Atladıkları bir nokta var. Bir çocuğu büyütmek içi gerekli olan tek şey para değil sevgiden ve ilgiden mahrum bırakılan bir çocuk büyüdüğünde hayatında nasıl başarılı olabilir ki. Madem benden bir hak talep ediyorlar çalışmaya başladığım zaman neyse parası veririm. Ama benimle azıcık ilgilenseler özel zaman geçirseydiler işte bunun hakkını asla parayla ödeyemezdim. Ne yazık ki böyle birşeyde hatırlamıyorum.

Birde onca şeyden sonra hakkını helal etmeyen ablam var. Bende aynısını söyledim kızgınlıkla. Ama benim huyum değil yüzüne karşı söyleyemesemde varsa hakkım helal olun derim içimden didimde. Ablam gitti mi sorusunu sorduğum big ablam kafasında ne tasarladıysa bana kızdı herşeyde bu saçma sapan olaylar yüzünden oluyor. Benimle saygısızca konuşur sonrada benden saygı bekler. Çok bekler. Kendi hatasını görmüyor birde karşısında küçük çocuk varmış gibi davranıyor. Büyüklerinle nasıl böyle konuşursun diyor. Büyüğün küçüğüne saygısı yoksa küçüğün büyüğüne saygı duyması normal bir durum mu bana anormal geliyor. Yanlışları yanlışlarla düzeltemezsin ki. Herşey bitti.

Bookmarks