![]() |
Cevap: hayırlısı bakalım Alıntı:
|
Cevap: hayırlısı bakalım öfkeli haliniz geçti ama sanırım. Yani her şeye kızmıyorsunuz artık. Eğer öyleyse kabule geçmişsiniz demektir bazı konularda |
Cevap: hayırlısı bakalım işte tamda üstüne bastınız çok doğru şansız hissederim kendimöi ve kızarım kendime niye girşken değilim diye neden insanlarla iyi iletişim kuramıyorum diye bunlarda ötürü kendime kızarım |
Cevap: hayırlısı bakalım Sizinle özellikle buradan konuşuyorum ki diğer arkadaşlarıma da Işık tutsun konuşmalar. Çok özelinizi karıştırdığımı biliyorum. Bunun için özür diliyorum sizden |
Cevap: hayırlısı bakalım evet öfkeli değilim ama yorgunum her tarafım kırgın yorgumn sabah uyandığımdan beri ama şöle bişe var telkinleri dinlemediğim zaman gayet dinç oluyorum telkşinleri dinlediğim zaman sersemlemiş hissediyorum kendimi |
Cevap: hayırlısı bakalım önemi yok çokta özel değil sorduklarınız sakıncası yok |
|
|
Cevap: hayırlısı bakalım bu tavsiyenizi deneyeceğim kaybedecek bişeyim yok |
Cevap: hayırlısı bakalım kaybetmek için değil, kazanmak için buradayız. Kişiliğimizi, sağlığımızı, duygularımızı, hayatımızı, seçimlerimizi ve daha pek çok şeyi.superxy Rast gelehpm2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:48 PM. |