Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   hayırlısı bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622560-hayirlisi-bakalim.html)

Işıklı yol 26-02-2013 01:39 PM

Cevap: hayırlısı bakalım

Alıntı:

atmaca42 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837413)
mesela ben ükela birisiyle kesinlikle ne konuşurum nede muhatabım olur onunda çevresi arkadaşları çok çok girişkendir kendisi girdiği ortamlarda çok rahat utanmsası sıkılması yok açık içine kapanık değil böyle birisi birde şanslı dır kendisi

İşte demek ki sizin böyle bir inancınız var. Demek ki siz girdiğiniz ortamlarda geride duruyor, konuşmaktan belki yanlış anlaşılmaktan korkuyorsunuz. Girişken olmadığınızı düşünüyorsunuz. Ve şanssız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Ukala insanlar size göre itici insanlar bu da göreceli bir kavramdır. Nerde başlar nerde biter bunun ayrımına varın.

Işıklı yol 26-02-2013 01:43 PM

öfkeli haliniz geçti ama sanırım. Yani her şeye kızmıyorsunuz artık. Eğer öyleyse kabule geçmişsiniz demektir bazı konularda

atmaca42 26-02-2013 01:43 PM

işte tamda üstüne bastınız çok doğru şansız hissederim kendimöi ve kızarım kendime niye girşken değilim diye neden insanlarla iyi iletişim kuramıyorum diye bunlarda ötürü kendime kızarım

Işıklı yol 26-02-2013 01:44 PM

Sizinle özellikle buradan konuşuyorum ki diğer arkadaşlarıma da Işık tutsun konuşmalar. Çok özelinizi karıştırdığımı biliyorum. Bunun için özür diliyorum sizden

atmaca42 26-02-2013 01:45 PM

evet öfkeli değilim ama yorgunum her tarafım kırgın yorgumn sabah uyandığımdan beri ama şöle bişe var telkinleri dinlemediğim zaman gayet dinç oluyorum telkşinleri dinlediğim zaman sersemlemiş hissediyorum kendimi

atmaca42 26-02-2013 01:45 PM

önemi yok çokta özel değil sorduklarınız sakıncası yok

Işıklı yol 26-02-2013 01:51 PM

Alıntı:

atmaca42 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837416)
işte tamda üstüne bastınız çok doğru şansız hissederim kendimöi ve kızarım kendime niye girşken değilim diye neden insanlarla iyi iletişim kuramıyorum diye bunlarda ötürü kendime kızarım

Süper demek ki bu konuda mücadele ediyorsunuz şimdi bilinçaltınızda, çünkü kaçmayalım kalıp mücadele edelim sözü anahtar sözcük. Size şöyle bir çalışma önerebilirim bu değişimi hızlandırır. Bu konuda bütün fikirlerinizi, kimleri sorumlu tutuyorsanız, ne hissediyorsanız bir kağıda yazın. Hiçte nazik olmayın hatta içinizde ne varsa yazın. Küfredin, sövün sayın tüm öfkenizi yazın. sonra " bu negatif duygularımdan arınmayı seçiyor artık kendine güvenen, en güzel şekilde kendini ifade eden ve hayatımı beni çok daha mutlu ve huzurlu ve doyumlu bir biçimde yaşamayı seçiyorum" diyerek o kağıdı yakın. Ve onu tuvalete atıp sifonu çekin. Bunu bir kaç kez yaptığınızda artık sizin için o duygunun pek önemi kalmaz.

Işıklı yol 26-02-2013 01:53 PM

Alıntı:

atmaca42 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837418)
evet öfkeli değilim ama yorgunum her tarafım kırgın yorgumn sabah uyandığımdan beri ama şöle bişe var telkinleri dinlemediğim zaman gayet dinç oluyorum telkşinleri dinlediğim zaman sersemlemiş hissediyorum kendimi

içinizdeki savaş yoruyor buna sevinmelisiniz bile. Ayrıca diğer zamanlarda iyi hissetmenizde olumlu bir yönü olayın

atmaca42 26-02-2013 01:53 PM

bu tavsiyenizi deneyeceğim kaybedecek bişeyim yok

Işıklı yol 26-02-2013 01:57 PM

kaybetmek için değil, kazanmak için buradayız. Kişiliğimizi, sağlığımızı, duygularımızı, hayatımızı, seçimlerimizi ve daha pek çok şeyi.superxy
Rast gelehpm2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:48 PM.