24-01-2013, 09:26 AM
|
#23 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: hayırlısı bakalım Sizi dinledikçe ben de sabırsızlanıyorum. Bir an önce başlamak istiyorum artık. Ne güzel olacak, korkularımdan, sınırlamalarımdan kurtulmak. Hep aynı pencereden bakmıştım hayata, hep aynı manzara, artık çok farklı şeyler hissedecek, düşüneceğim. Sakın vazgeçmeyin. Elbette, hayat bundan sonra pürüzsüz, hep harika geçmeyecek. Yine sıkıntılar olacak, yine canımız yanacak. İnsanız elbette hayat hepimizi farklı şekillerde sınıyor. Fakat artık bu yaşadıklarımız bizi en derine çekemeyecek. Her şekilde bir çıkış olduğunu bilecek, ne istediğimizi, ne istemediğimizi bileceğiz. Artık hayat bizim ellerimizde olacak. Yalnız şu var ki arkadaşlar bizler bu güne kadar, kendi adımıza bir şey istememek üzere eğitildik. Şimdi kendi adımıza bir şeyler istemeye başlayınca bencillikle suçlanacağız. Bunlara hazırlıklı olun. Değişiminiz, bazılarının hoşuna gitmeyecek. Kazancınız kadar kayıplarda yaşayacaksınız. Bazı insanlar hayatınızdan tamamen çıkacak. Fakat çok daha güzeliyle karşılaşacağınızı bilin. İnanın her şey sizin için çok daha güzel olacak |
| |