Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın Sevgili günlük Bugün iyi haberler var yine diyebilirim. Bir yandan da ince ince dantel işler gibi çabalarımı sürdürmeye ve kendime yeni kapılar bulup açmaya devam ediyorum. sabah kalktığımda çektiğim esmalar da etkilerini göstermeye başladı bunu hissedebiliyorum. Gerçekten çok güçlülermiş. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-04-2013, 09:03 AM   #31 (permalink)
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Günaydın Sevgili günlük
Bugün iyi haberler var yine diyebilirim. Bir yandan da ince ince dantel işler gibi çabalarımı sürdürmeye ve kendime yeni kapılar bulup açmaya devam ediyorum.
sabah kalktığımda çektiğim esmalar da etkilerini göstermeye başladı bunu hissedebiliyorum. Gerçekten çok güçlülermiş. etkilerinden bazıları hafızamın ve beden sağlamlığımın artması, kendine güven, hayata pozitif bakma ve kendini daha genç hissetme gibi şeyler. Ruhumun da gençleştiğini hissediyorum ve yeni şeyler denemek ve yanılmak tecrübe kazanmak öğrenmek konusunda daha istekli ve enerjiliyim. Sanki 16 yaşıma geri dönmüş gibi oldum.
Bir de unutmadan, dışarı çıktığımda artık insanların daha fazla dikkatini çekiyorum. Eskisi kadar kendimi görünmez adam gibi hissetmiyorum.
esmaların güzel etkilerini gördükten sonra Bugünden itibaren sabahki esma listeme yenilerini ekledim. Yenileriyle beraber bugün itibariyle çektiğim esmaların listesi son haliyle şu şekilde oldu.

Ya fettah
Ya vedud
Ya hayy
Ya kayyum
Ya rauf
Ya zahir
Ya vasi, Ya hakim
Ya nafi
Ya rafi
Ya celil
Ya metin
Ya cami
Ya alim
Ya muizz
Ya hadi
Ya reşid
Ya selam

hepsini yine sabah 10 ar kere ve akşam yatmadan önce 10 ar kere çekeceğim.
bu esmaları 99 esma arasından nasıl seçiyorsun diyenlere cevabım, Ender saraç ın "artık ruhunu da besle" adlı kitabından faydalanıyorum. bütün esmaların tek tek açıklamaları ve nelere faydalı oldukları yazıyor. Ben de amaçlarım ve dileklerime en uygun olanları seçmeye özen gösteriyorum. mesela sınavlarımda başarılı olmak adına hafızayı güçlendirme etkisi olan esmayı seçmek buna örnek verilebilir.
Bunla beraber amaç belirlemenin gücü adlı mp3 sabah kalktıktan sonra ve gece yattığımda dinlemeye ve ego ve suçluluk telkinlerimi dinlemeye devam ediyorum. ve tabi diyetime olması gereken şekliyle devam edip günlük multivitaminimi de alıyorum. ve elimden geldiğince spor da yapıyorum.
birkaç gün önce (çok değil 2-3 gün önce bile denebilir) kafam karışıktı. çok karışıktı. hangi amacıma öncelikli olarak yoğunlaşmam gerektiği konusunda. şimdi düşüncelerim daha netleşti. ve işe girip çalışma konusunda çok fazla acele ettiğim kanısına vardım. onun için şimdilik office programlarını öğrenme işini biraz olsun ertelemeyi düşünüyorum. Öncelikli olarak kilo vermeye devam etmeliyim ve nasipse bu yaz ayında sınavlarımdan başarılı olup diplomamı almalıyım. ilk sınava 20 gün kaldı. bu 20 gün office programı çalışmak bana faydalı olmayacaktır. onun yerine okulumun derslerini çalışmalıyım. ve de bazı eksiklerimi tamamlamak ve vasıflarımı arrtırmak için zamana ihtiyacım var. o yüzden işe girme konusu en azından 6 ay sonra düşünebilirim. Diplomamı aldıktan sonra işhayatı konusunda kendimi eğitmeye başlamayı düşünüyorum. o zamana kadar biraz daha kilo vermiş olurum zaten.

Giyim kıyafet konusunda aşırı para harcaması yapmamak için de bir plan yaptım. mesela mahallemde çok şık giyinmem gerekmiyor. insanların geneli zaten spor giyiniyorlar kendi evlerinin çevresinde yani mahallede. o yüzden mahalle için 1-2 eşofman takımı, spor bir yelek ve bir adet bel çantasıyla spor ayakkabı yeter de artar bile. yaz mevsimi için de 1-2 adet kapri yeterli olacaktır bu saydığım şeyler hele de kaliteli ve iyi görünümlüyse ne ala.
mahallede kot pantolonlara bluzlere hiç gerek yok.boşuna eskitmiş ve harcamış olurum. sonra işin yoksa tekrar para harca tekrar al. hele de hergün makyaj yapmaya ve takı takmaya da gerek yok. öyle şeyleri bulunduğum semtin dışında daha uzak mesafelerde alıp giymeyi düşünüyorum. bu durumlarda da zaten çok klasik giyinmeyi düşünmüyorum. mahallede giydiğim spor tarz giyimin biraz daha şık olanı yani spor-şık giyinmeyi düşünüyorum.

ve günün sürprizi :) 11 nisan itibariyle beni 85.0 kg gösteren tartım. bu sabah beni 83.9 kg gösterdi...yihuuuuu :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2013, 02:52 PM   #32 (permalink)
Teğmen

110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

merhaba sevgili günlük :)
bugün nihayet ego ve suçluluk telkininde 2. haftayı doldurdum ve sitede önerildiği gibi suçluluk telkinini çıkardım. onun yerine kilo verme telkinini ekledim. yani şu an ego ve kilo verme dinlemeye başladım.
bir de sabah akşam dinlediğim amaç belirlemenin gücü mp3 ünün yanına da sağlıklı zayıflama subliminal mp3ünü ekledim. bu telkin de Nil Gün e ait.

sürdürdüğüm diyetten çok memnunum. kendimi gerçekten canlı ve enerjik hissetmeye başladım. hiçbirşey yemeden 4-5 saati rahatça geçirebiliyorum ki eskiden 1 buçuk saat sonra yine şekerim düşerdi ve acıkırdım.
Bugün regl dönemine girmiş olmama rağmen regl öncesi aşırı sendromlar krizler yaşamadım şükürler olsun.
yani eskisi gibi şeker düşmeleri tatlı istekleri, depresyonlar ağlamalar olmadı. daha hafif belirtiler oldu. tatlı isteği yerine hafiften iştah artışı, depresyon yerine ufak bazı kaygılar yaşadım ve ağlayacağım boyuta gelmedi. ve artık regl düzensizliği de olmuyor son 3 aydır düzene girdi. oysaki eskiden 3 ayda 1 oluyordu bu dönemlerim. neler çektiğimi anlayın siz. bunları sağlığıma kavuşuyor olmanın alametleri olarak görüyorum. düzenli aldığım vitaminin de etkisi olmalı. çünkü bu dönemlerdeki sendromların çoğu vucuttaki bazı vitaminlerin minerallerin eksikliğine de bağlıymış. o eksik büyük ölçüde kapanmış olmalı durum böyle olduğuna göre :) tansiyon yüksekliği konusunda da kısmen rahatladığımı hissediyorum. artık sabahları mutlu,dinç ve hayattan beklediğim bir amacım olarak kalktığım için ve şu an ne için yaşadığımı bildiğim için çok mutluyum eskiden vaktimi ne yaparak öldürmeliyim derken, şimdi ise bu vakti ne yaparak değerlendirebilirim ? diye soruyorum kendime.
Bugün tartım yine bana süpriz yaptı ve regl döneminde olmama ve su tutma ihtimalime rağmen tartıda yine gramla kilo vermişim. 100 gram daha gitmiş yani 83.8 kg çıktım.
geçen yılın ağustos ayından beri kilolarımla ciddi şekilde mücadeleye başlamıştım aslında. yani ağustos 2012 ye dayanıyor en son ki kilo savaşım. önceki yıllardaki savaşları saymıyorum bile.
demem o ki, ağustos 2012 de 89.0 kg olan ben şimdi nisan 2013 te 83.8 kg ye düşerek toplam 6.2 kg vermişim :)
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2013, 10:02 AM   #33 (permalink)
Teğmen

Merhaba sevgili günlüğüm,
artık telkinler, esmalar, dualar ve motivasyon mp3leri ve tabi ki diyet ve egzersiz hayatımın rutin bir parçası olarak kalıcı olarak getirmeyi günlük alışkanlık haline getirmeyi başardım. uykusuz da olsam yorgun da olsam inat edip yapıyorum.
sabah saat 6.00 da kalkmak da benim için rutin hale geldi.
kendimi çok sağlıklı ve dinç hissetmeye başladım. sağlığım düzeliyor çok şükür.

şimdi artık hayatıma, düzeltmek değiştirmek istediğim bazı şeylerle ilgili ufak eylemler katabilirim. yukarıda saydığım diğer yaptıklarım artık benim için extra yük ve angarya değil, hayatımın normal doğal hali oldular. o yüzden aşırı yük gibi birşey sözkonusu olamaz.

düzeltmek için harekete geçmek istediğim yeni şeyler, öncelikle saçlarımın sağlığı ve güzelliği üzerinde yoğunlaşacağım. saçlarımı sık sık boyamaktan çok yıprandılar inceldiler ve dökülüyorlar..geçmiş yıllara göre çok azaldı saçlarım. bunun için neler yapabilirim ? aldığım vitamin hapları ve sağlıklı beslenme zaten bir ölçüde işe yarıyordur ama dıştan da bakım şart. Bugün saç dökülmesini önleyen vitaminli şampuanlardan ve bakım serumundan alıp kullanmaya başlayacağım. ve dışarı çıkmak için fırsat bulduğumda hava şartları izin verdiğinde kuaföre gidip saçlarımın uçlarından kestireceğim.bir de saçlarımı eskisi kadar sık boyamamayı düşünüyorum. her ay boyamak yerine en azından 2 ayda bir boyamayı düşünebilirim. ve de her boya uygulamasında komple boya yapmak yerine sadece dip boya yaparım :)
Bugün tartım bana 83.4 kg ye düştüğümü söyledi :)

diğer hayatıma katmak istediğim şey ise kendime kitap okuma sevgisini aşılamak, sevdiğim kitapları hergün günde birkaç sayfa okumaya başladım.
Alt 16-04-2013, 11:54 AM   #34 (permalink)
Üsteğmen

annie hall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
annie hall is on a distinguished road

Biri saç bakımı ve kitap okumak mı dedi? :D Benim bu dünyada en sevdiklerimin başını çekiyolardır heralde. Sana okuma sevgisini aşılicak kitaplar önerebilirim aklıma geldikçe. Gerçi herkesin zevki bir olmaz ama en azından merak ettiğin bi kitap olursa bana danışabilirsin. Arşivim geniştir övünmek gibi olmasında
Saç bakımı konusunda çok bilindik ama çok etkili bi formül var; bepanten, bemiks, evigen... Eczaneye söylediğin an "saç için mi?" diye soruyolar hemen :D Bu ampulleri aktarlardan 10 liraya bulabileceğin barcelino saç bakım yağının içine karıştır. 15 dk masaj yaparak saçına yedir. İstediğin kadar beklet yıka. 1 ayda 2 cm filan uzamıştır benim saçlarım heralde. Normalde hiç uzamazdı.
Alt 16-04-2013, 07:54 PM   #35 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biri saç bakımı ve kitap okumak mı dedi? :D Benim bu dünyada en sevdiklerimin başını çekiyolardır heralde. Sana okuma sevgisini aşılicak kitaplar önerebilirim aklıma geldikçe. Gerçi herkesin zevki bir olmaz ama en azından merak ettiğin bi kitap olursa bana danışabilirsin. Arşivim geniştir övünmek gibi olmasında
Saç bakımı konusunda çok bilindik ama çok etkili bi formül var; bepanten, bemiks, evigen... Eczaneye söylediğin an "saç için mi?" diye soruyolar hemen :D Bu ampulleri aktarlardan 10 liraya bulabileceğin barcelino saç bakım yağının içine karıştır. 15 dk masaj yaparak saçına yedir. İstediğin kadar beklet yıka. 1 ayda 2 cm filan uzamıştır benim saçlarım heralde. Normalde hiç uzamazdı.
saç bakımı ve kitap okumayı senin kadar olmasa da ben de seviyorum aslında ama uzun süredir bu gibi şeyleri ihmal ettiğimi ve ipin ucunu kaçırdığımı farkettim. kopmuşum resmen :)
senden kitap önerisi almayı çok isterim. madem ki bu işin uzmanısın :)) bana yardımcı olma teklifin bile beni epey heyecanlandırdı . zevkler farklı olabilir tabi ki ama yeni şeyler de denemek gerekir. herkesin zevki aynı olsaydı kimse kimseye bir katkıda bulunamazdı zaten. hem senin zevkini de öğrenmiş olurum.
bugün bu mesajını okur okumaz dışarıya çıkıp eczaneye gittim ve o bahsettiğin ampullerden aldım. ancak bakım yağından bulamadım. mesajına cevap yazmaya şimdi fırsat oldu anca yazıyorum :)
Alt 16-04-2013, 09:12 PM   #36 (permalink)
Üsteğmen

annie hall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
annie hall is on a distinguished road

Tamam kafamın daha dingin olduğu bi gün sana bi kitap listesi hazırlicam. Şu sıralar nedendir bilmiyorum ama uykusuzluk çekiyorum. Sarhoş gibiyim. Ama haftaya daha iyi olurum. O zaman söz, kendi kitaplarıma bi göz atıcam, ne var ne yok diye.
Hangi şehirdesin? Aktarlarda hep oluyo barcelino, internetten araştırırsan bulabilirsin. Gerçi badem yağının içine karıştırıp kullananlarda var. İnternetten bakabilirsin. Benim saçlarım çok narin, bebek saçı gibi olduğu için bakım konusunda uzmanlaştım artık :D Kafama sürmediğim şey kalmadı. Ama en son bu karışımda sabit kaldım. Sıkılmadan 15 dk masaj yaparsan çok faydasını görürsün.
Alt 18-04-2013, 02:15 PM   #37 (permalink)
Yüzbaşı

mehtap1606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mehtap1606 is an unknown quantity at this point

ben de ego-kendine güven-kilo verme- korkuma kalkanı dinliyorum. bence kendine güveni eklersen diyet ve sporunda sana daha destek olur.
Alt 21-04-2013, 12:55 PM   #38 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam kafamın daha dingin olduğu bi gün sana bi kitap listesi hazırlicam. Şu sıralar nedendir bilmiyorum ama uykusuzluk çekiyorum. Sarhoş gibiyim. Ama haftaya daha iyi olurum. O zaman söz, kendi kitaplarıma bi göz atıcam, ne var ne yok diye.
Hangi şehirdesin? Aktarlarda hep oluyo barcelino, internetten araştırırsan bulabilirsin. Gerçi badem yağının içine karıştırıp kullananlarda var. İnternetten bakabilirsin. Benim saçlarım çok narin, bebek saçı gibi olduğu için bakım konusunda uzmanlaştım artık :D Kafama sürmediğim şey kalmadı. Ama en son bu karışımda sabit kaldım. Sıkılmadan 15 dk masaj yaparsan çok faydasını görürsün.
merhaba canım. birkaç gün giremedim siteye, günlük işler başımdan aşmıştı kusura bakma dediğin bakım yağını nihayet bulabildim ve aldım ve ilk bakımımı da yaptım :) zamanla nasıl olacağını heyecanla bekliyorum. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :)

Alıntı:
mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de ego-kendine güven-kilo verme- korkuma kalkanı dinliyorum. bence kendine güveni eklersen diyet ve sporunda sana daha destek olur.
önerin için teşekkürler :) doğru söylüyorsun kendine güvenebilmek de çok önemli. insan kendi kendinin dostu olamazsa kendine güvenip kendi kendini destekleyemezse bütün çabalar boşa gitmeye mahkum. ilk fırsatta kendine güveni hemen eklemeyi düşünüyorum.
Alt 21-04-2013, 01:21 PM   #39 (permalink)
Teğmen

Sevgili Günlük :)

Sabah-akşam düzenli olarak çektiğim esmaların arasında 2 tane yeni esma daha ekledim.
Ya Latif ve Ya mecid esmalarını da sabah akşam 10 ar kez çektiğim esmaların arasına ekledim.
ve bugün itibariyle kilo verme telkininin 1. haftasını doldurdum. 1 hafta arayla listeye yeni telkinler eklenebileceği yazıyordu sitede.
Yani bu durumda listeme yeni bir telkin ekleyebileceğim yarın. Kendine güven telkinini ekleyeceğim.
ayrıca sitede biryerde de suçluluk telkininin telkin listesinde 2 hafta bir tekrar eklenmesi ve 1 hafta dinlenip yine listeden çıkararak bu periyotla suçluluk telkinine de devam etmek gerektiğini okumuştum. bu da demek oluyor ki haftaya pazartesiye yine suçluluk telkinini listeye dahil edip 1 hafta boyunca onu da tekrar dinleyeceğim.
Bugün geçen yaz giydiğim 50 beden olan pantolonu üzerimde denedim ve gerçekten artık bu pantolonun giymemeyeceğim kadar bana bol geldiğini özellikle de bel kısmından bol geldiğini gördüm ve çok sevindim :)
durumdan iyice emin olmak adına zayıfladığımda giymek üzere aynı pantolonun 48 beden olanını da beraberinde alıp saklamıştım. 48 beden olanını giydim ve bana tam oldu. eskiden olmuyordu tabi :) şu an için ilk hedefim 46 bedene inmek. 4 kilo vermenin 1 beden küçülme demek olduğunu söylerler. bu hesaba göre baktığımda 46 beden olabilmek için 2 kilo daha vermem gerekiyor. mayıs başında bu beden olmak istiyorum :) 46 beden oldum mu zaten işi yırttım demektir. çünkü giyim mağazaları genelde pantolon bedenlerinde en büyük bedeni 46 bedene kadar yapıyorlar. 48- 50 bedenleri nadiren zorla bulabiliyorum. 46 ya düştüğümde giyebileceğim pantolon seçenekleri artıcak ve 1-2 pantolonla bir yılımı geçirmek, onlara sıkı sıkıya yapışmak zorunda kalmayacağım . saçlarıma da daha çok özen göstermeye karar vermiştim. bunun için de bioblas ın dökülmeye karşı şampuan ve saç kremini ve de annie hall arkadaşımın önerisiyle eczaneden vitamin ampulleri ve de barcelino bakım yağı temin ettim ve ilk bakımımı uyguladım. düzenli olarak devam edeceğim. kuaförde saçımı kestirmekten vazgeçtim. uzun saç bir başka havalı oluyor :) bir de internette gördüğüm bir video sayesinde bugüne kadar kelebek tokayı yanlış kullandığımı farkettim ve o tokayla saçlarımı doğru şekilde toplamanın yolunu öğrenmiş oldum :) her gün mutlaka küçük de olsa herhangi bir sorunumu çözmeye ve yanlışlarımı bulup düzeltmeye çalışıyorum. küçük yanlışlar kartopu gibi büyüyebilir ve kocaman bir sorunlar yumağı olabilir çünkü. kitap okuma alışkanlığını kazanmak için de sorunlarımı çözebileceğim bilgiler edinebileceğim kitaplardan başladım. hergün birkaç sayfa okuya okuya canan efendigil karatay ın karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık adlı kitabını 2. kez okuyup bitirmiş oldum :)

son olarak şunu da eklemek istiyorum. amaç belirlemek konusu üzerinde de hala çalışıyorken hayattan neler beklediğimi sordum kendime ve düşünmeye başladım. derken kademeli olarak bunun cevabı geldi zihnime. benim gelecekte düşlediğim yaşam, ben çocukken rahmetli dayımın yaşadığı türde bir yaşamdı. bu istediğim yaşamın hala bu tür bir yaşam olduğunu farkettim. dayımlar dubleks bir evde yaşıyorlardı ve kendilerine ait bahçeleri ve bahçedede kendi besledikleri bir köpekleri vardı. ve dayım akşamları dışarıda gezme tozmaya aşırı düşkün birisi değildi. bahçede tavuk kanadı, mangal falan yapmayı ve dostlarını bu donattığı sofrada ağırlamayı seven ve boş vakitlerini tahtaları oyarak biblolar yaparak değerlendiren sakin yapılı ama eğlenceli birisiydi. çocuklarına karşı da çok iyi ideal bir ebeveyndiler ve çocukları gençliklerini içlerinde hiç bir heves kalmadan özgüven içinde doya doya gençliklerini yaşayarak geçirdiler. ben de böyle aile ve böyle bir yaşam istediğimi anladım. Bugüne kadar geleceğe dair spesifik bir hayalim ve hayattan belirgin bir şekilde şunu şunu istiyorum şeklinde isteklerim yoktu. ama artık var olduğunu farkettim. ne istediğini tesbit etmek de bir adımdır. Allah nasip ederse bana böyle bir hayat sunabilecek bir eşi hayatıma çekmek istiyorum. ama öyle birisini çekebilmek için de benim kendi kalitemi ve kendi standartlarımı kendi değerimi yükseltmem gerekiyor. bunun yolu da kişisel gelişim diye genel olarak adlandırdığımız ve burada paylaştığım tüm çabalarımdan geçiyor. Sevgiyle kal günlük
Alt 21-04-2013, 06:01 PM   #40 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Harikasın, tebrikler. Gelişimini heyecanla takip ediyorum. Ben yıllar önce gelişme çabama 'metamorfoz' demiştim. Bilirsin metamorfoz kelebeğin bir tırtıldan, bir kelebeğe dönüşümüdür. Her değişim sancılıdır. Bu bir doğum, yeniden doğuş. Sen içinde ki senle tanıştığında inan bana gözlerin kamaşacak. Çünkü her yaratılış bir mucizedir. Kesinlikle, seni destekliyor olacağım. Sevgimle
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks