Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Harikasın, tebrikler. Gelişimini heyecanla takip ediyorum. Ben yıllar önce gelişme çabama 'metamorfoz' demiştim. Bilirsin metamorfoz kelebeğin bir tırtıldan, bir kelebeğe dönüşümüdür. Her değişim sancılıdır. Bu bir doğum, yeniden doğuş. Sen içinde ki senle tanıştığında ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-04-2013, 07:56 AM   #41 (permalink)
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harikasın, tebrikler. Gelişimini heyecanla takip ediyorum. Ben yıllar önce gelişme çabama 'metamorfoz' demiştim. Bilirsin metamorfoz kelebeğin bir tırtıldan, bir kelebeğe dönüşümüdür. Her değişim sancılıdır. Bu bir doğum, yeniden doğuş. Sen içinde ki senle tanıştığında inan bana gözlerin kamaşacak. Çünkü her yaratılış bir mucizedir. Kesinlikle, seni destekliyor olacağım. Sevgimle
teşekkür ederim :) evet tam da senin dediğin gibi yeniden doğuşun sancıları bunlar. ama olsun doğuş sonucuna odaklanmak bu sancıların acısını bir nebze olsun hafifletiyor. desteklerin için çok teşekkür ederim. iyi ki varsın :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2013, 08:22 AM   #42 (permalink)
Teğmen

110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Yeni bir güne Günaydın sevgili günlük :)

Günlüğe yazmadığım günler içerisinde aslında moralim bozuktu diyebilirim. çünkü hazımsızlık ve kabızlık sorunlarım eskisi kadar çok dert verici olmasa da son günlerde biraz nüksettiği için tartıda kilom da sanki geri kilo alıyormuşum gibi yükselmeye başlamıştı. ama bunun özkilom olmadığını ve hazımsızlıktan olduğunu bildiğim için bir parça rahattım. dün akşam laksatif ilaç aldım ve bu sabah etkisini gördüm. şimdi yine eski kilomda yani olması gereken kilomdayım çok şükür.
ancak bunun böyle devam edemeyeceğini anladım ve bir kısırdöngüde olduğumun farkına vardım.her başım sıkıştığında laksatif alamam. Bu sorunu kökten çözmeliydim. Diyetimde belirtilenlerin dışında birşey yemiyorum evet ama birşeyler yalnıştı. Sonunda düşüne düşüne buldum. Ben hayatımdan şekeri ve ekmeği çıkarmayı başardım. Evet bu büyük bir başarı. ama diğer zararlı olan maddeyi yani tuzu hayatımdan çıkaramadığımı ve tuza da zaafım olduğunu farkettim. özellikle de diyetimde kuruyemişe yer veriliyor olmasını da fırsat bilerek hergün antepfıstığı yiyordum. ama antepfıstığının kabuklarının altı hep tuzlanmış oluyor malum. benim bundan gizliden gizliye zevk duyduğumu farkettim ama bu tuzlar benim sağlığıma zararlı. ne kadar kabuğun üstündeki tuzları elinle ayıklasan da bir müktarı yine üzerinde kalıyor. tamamen arındırması mümkün değil. o yüzden bügünden itibaren eve antepfıstığı almaya son verdim ve onun yerine ceviz yemeye devam edeceğim. çünkü cevizlerde tuz olmuyor.
hem geçmiş yıllarımda da ilginç bir deneyim yaşamıştım düşünürken o da geldi aklıma ; birkaç sene önce dahiliye doktoruna ve diyetisyene aynı anda gidiyordum ve o gittiğim zamanlarda da diyet yaparken yine tuz tüketiyordum ve bu arada dahiliye doktorumun verdiği kolesterol ilaçlarını kullanıyordum. ancak sonradan anladığıma göre tuz tükettiğim için bu ilaçların etkisini faydasını görmüyordum ancak o günlerde daha bunun farkında değildim. ve nasıl olduysa tuzu kesme kararı almıştım. Sanırım bunun sebebi ödem tutmamdı geçmiş gün tam hatırlayamıyorum birşey sebep olmuştu işte. neyse, kestikten 2-3 gün sonra sabah yataktan bir kalktım. tartıya göre sadece 1 kilo vermiştim ancak fiziksel görünümüm sanki en az 4-5 kilo vermişcesine bir anda incelmişti ve şaşkınlık içinde kalmıştım. tuzu kestiğimde kolesterol ilacı da etkisini göstermiş ve bütün tıkanıklıkları ödemleri vsleri çözmüştü. ve bugün tuzu keserek yine aynı duruma şahit olmak istiyorum. kolesterol ilacı kullanmıyorum şu an ama balıkyağı kullanıyorum o da hemen hemen aynı etkiyi gösteriyormuş görelim bakalım.
bugün kahvaltımı yaparken yediğim sahanda yumurtaya hiç tuz ekmedim.
ve belirttiğim gibi antepfıstığı değil onun yerine ceviz yedim.
damağım tabi ki biraz tuzu aradı ne de olsa alışkanlık var. ama kahvaltıda zaten az tuzlu zeytin ve peynir de yeraldığı için tuz hevesimi onların içeriğindeki tuzdan almaya çalıştım. kendim kahvaltıma tuzlukla dışarıdan tuz eklemedim ve tuzlu antepfıstığı yemedim. şimdilik zeytin ve peynirin içindeki tuzla yetinmeye kendimi alıştırıyorum.
Hayattaki birçok şeyi erteleme ve üşenme sebeplerimden birisinin de fiziksel rahatsızlıklarım olduğunu anladım. mesela dün internet videolarından günlük hayatta yapabileceğim saç modellerini araştırırken ve uygulamaya çalışırken bir anda denemelerimden sıkılıp vazgeçmiştim ve çok zor gelmişti. ama bunun nedeninin o modeli uygulamanın zor olması değil de o anki çektiğim hazımsızlıkların olduğunu adım gibi biliyorum. yani birçok kolay şeyi bana zorlaştıran etkenin bu olduğunu anladım ve hayatımda artık mümkün olduğu kadar az yaşamak istiyorum bunu. çünkü zamanımı çalıyor.
tuz tüketmenin dolaylı olarak da olsa hazımsızlık, kabızlık, damar ve dolaşım tıkanıklığı ve ödem yaptığını düşünüyorum. vucudun normal fonksiyonlarını yavaşlatıyor ve salgıların zamanında salgılanmamasına yol açıyor. en azından ben kendime öyle hissediyorum doğru veya yanlış bilemem.sonuçta uzman değilim. ama tuzun benim düşmanım olduğu kesin.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2013, 10:33 AM   #43 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

İlginç tespitler. Belki de haklısındır. Bu konuda EFTden yardım alsana çok faydasını görürsün diye düşünüyorum. EFT Yöntemleri Ders 2 - YouTubebu videolardan yardım alabilirsin. sevgimle
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2013, 10:39 AM   #44 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

yalnız öncelikle şöyle bir eft yap istersen. Kilo problemimin tuzdan kaynaklandığını düşünüyorum. yediğim tuzlar bende ödem oluşmasına ve ilaçlarımın faydalı olamamasına sebep oluyor. Buna inanmama rağmen kendimi derinden seviyor kabul ediyor ve affediyorum. Sonrasında ise tuz benim en büyük düşmanım, tuz yüzünden kilo veremiyorum. Tuzu bırakırsam kilo verebilirim. İalçlarım ancak o zaman etki eder gibi cümlelerle o duyguyu temizlemeye çalışırsın. Eğer bilinçaltı başka bir şeyi tuz bahanesinin altına saklıyorsa onu böylelikle açığa çıkarabilirsin. Çünkü bilinçaltı kiloya tutunuyorsa seni oyalamak için binlerce bahane bulur:) İşte sen onun üzerine bence eft silahını da kullan. derim ben :)
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2013, 04:02 PM   #45 (permalink)
Yüzbaşı

mehtap1606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mehtap1606 is an unknown quantity at this point

çok zekisin ya ışıklıyol; bunun farkında mısın ? özeniyorum senin gibi güzel akılla ince ve zekice sentez yapıp bir de üstüne çözüm üreten insanlara
Alt 24-04-2013, 04:33 PM   #46 (permalink)
Super Moderator

Alıntı:
mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok zekisin ya ışıklıyol; bunun farkında mısın ? özeniyorum senin gibi güzel akılla ince ve zekice sentez yapıp bir de üstüne çözüm üreten insanlara
Çok utandım çok teşekkür ederim. Bunun sebebi sanırım yavrularıma çok iyi bir anne olmaya çalışmam. Hep onlara nasıl katkı yapabilirim'in üzerinde durdum. Onları daima gözlemledim Bir de terapi gördüm 2 yıl kadar bu da benim uyanık olmama sebep oldu. Yani hocam bana hep sorular soruyor ve cevaplarımın üzerinde kritik ediyordu. Biraz öğrendim işi diyebilirim. Çok teşekkür ederim.
Alt 24-04-2013, 06:22 PM   #47 (permalink)
Yüzbaşı

mehtap1606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mehtap1606 is an unknown quantity at this point

savaşçı ruhlu kadınsın, tembellik yok, vageçmişlik yok, amaca ulaşana dek yürümeye devam.
Alt 24-04-2013, 06:46 PM   #48 (permalink)
Super Moderator

yaşasınnnn
daima hep birlikte elele daha güzel yarınlara
Alt 27-04-2013, 03:55 PM   #49 (permalink)
Teğmen

merhaba sevgili günlük
buraya yazmadığım süre içerisinde bir miktar daha kilo verdim ve şu an itibariyle 82.7 kg ye düştüm. hedefim bu ayın sonunda tam olarak 82 kg olmaktı zaten. yaklaştım sayılır.havalar tamamen ısındı ve uzunkollu tişortlerden ksıakollu tişortlere geçiş yaptım ve dışarı öyle çıkıyorum. hem de fazla kilolarıma aldırmadan. kilo verdikte imajımda da ufak ufak değişimler yeni denemeler yapıyorum ki hayatıma hareket gelsin diye.
mesela dünden beridir hangi tip tokaların hangi saç modellerinde kullanıldığını öğrenmek istedim. onda da yanlışlarım varmış bilmiyormuşum.
böylece günlük hayatımda benim için en ideal en pratik olan saç toplama yöntemini ve bunu ne tür tokayla yapmam gerektiğini öğrendim.
çeşit çeşit tokalar görüyordum ama hangisi ne tür toplamalar için diye kafam çok karışıyordu. şimdi bu konuda kafam daha net. en azından ne almak istediğimi bileceğim. mesela tutup da topuz yapılmak üzere üretilmiş olan mandal tokayla atkuyruğu veya üstten yarım toplama gibi şeyler yapmaya kalkışmayacağım bana artık saç lastikleri hani şu atkuyruğu yapılan lastikli saç bantları çocuksu gelmeye başladı. o yüzden hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum. zaten artık atkuyruğu yapmayacağım. saçlarım ne kadar yıpranmış falan da olsa saçlarımı biraz olsun salıp çevreye "bir kız" olduğumu göstermek istiyorum.

mahallemde benim giydiklerimden daha dar ve daha feminen şeyler giyen ve saçları benden daha uzun ve fön çekilmiş genç kızları görünce biraz içten içe kıskanıyorum itiraf etmeliyim ki. ama bu hayatımı eskisi kadar etkileyip mahvetmiyor. çünkü vereceğim kilolar sayesinde onlara benzeyebileceğimi belki de onlardan daha güzel olabileceğimi düşünüyorum ve anlık bir kıskançlık olduğunun farkındayım. onlara benzemek imkansız ve ulaşılmaz değil. bunun farkındayım. o yüzden hayatımı zehir etmeme hiç gerek yok. o an için kıskanmış olmam da çok doğal çünkü bir insanım ve imreniyorum.
ama ufaktan ufaktan bende kendimde verdiğim kilolar ölçüsünde küçük değişiklikler yapıyorum ve ince ince dantel örer gibi hergün dünkünden daha güzel olacağım şekilde çıkıyorum dışarıya. aşama aşama ilerliyorum.

yarın kısmetse bir koşu gidicem ve mahallemizde yeni açılan japon pazarından benim için lazım olan toka tipinden birkaç tane alacağım değişik renklerde :)
Alt 29-04-2013, 06:28 PM   #50 (permalink)
Teğmen

merhaba sevgili günlüğüm.
düzenli bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum.
daha sağlıklı ve dinç olmak için sıcak su torbasıyla yatarak hergün günde 1 kere terlemeye yatıyorum. gerçekten rahatlatıyor. tabi ki terlemekle kaybettiğim suyu telafi etmek için mümkün olduğunca su da içiyorum.
bugün itibariyle 82.5 kiloya düştüm.
ayın sonunda tam 82 kg olma hedefim vardı. bu hedefe çok yaklaştım ve elimin yüzümün akıyla hedefime ulaşmış olacağım. ilk kilo edefime ulaşmaya sadece 500 gram gibi ufak bir miktar kaldı.

Bookmarks