![]() |
Cevap: Değişime adım adım... içeriğine dair bir yazı gelmedi. kullanım şekline dair bir yazı vardı. bu telkin yöntemine ben çok inanıyorum. aklıma yattığı için de herkese tavsiye ediyorum. herkeste etkileme süresi farklı oluyor. daha önce kullandıklarımda etkisini çok çabuk ve net görmüştüm ama bu sefer anlayamıyorum. belki de çekirdek inançlarım fazla köklüydü. bilemiyorum. bekliyorum. bu arada hala diğer cd im gelmedi. inşallah bu hafta gelir. çünkü benim en büyük mutsuzluğum kilolarım :( |
Cevap: Değişime adım adım... mrb arya, bende aynı şeyleri düşünüyorum. yani telkinleri dinlemeye ilk ego, suçluluk duyguları ve kedine güven gibi telkinlerle başlamıştım ve gerçekten faydasını gördüm. ama çekirdek inanç telkinlerinde 4. ayıma girdim aman aman bir değişim yok. hani daha çabuk etki eder demişlerdi ama bende öyle olmadı. 3-4 gündür telkinlere ara verdim. bugün kendimi çok kötü hissediyorum. aşırı derecede kendime güvensizlik var bugün daha çok. Allahım yardım et bize yarabbim. en güzel yıllarımızı bu duygularla geçirmeyelim sadanim |
Cevap: Değişime adım adım... Serpilelifcim 4 ay çok uzun bi süre olmuş bence. Atakan Bey'le görüştün mü? mutlaka onun bi açıklaması olacaktır sana. benim de 2ay oldu. biz mucize bekliyoruz belki de bilemiyorum. |
Cevap: Değişime adım adım... sevgili arya84, ben de senin gibi kilo problemi yaşayan birisiyim.3 yıldır telkin dinleyen bir arkadaşım bana bu siteyi önerdi ve bende umudumu burada arıyorum. ve kendisi demişti ki bana : telkinlerin sihirli değnek olmadığını ve bizim de eylem olarak hayatımızı değiştirmeye yönelik şeyler yapmaya devam etmemiz gerektiğini söylemişti. ve ilk dinlenen günlerdeki iyi hissetme haline insan alıştığında artık o gelişmeleri normal görmeye başladığımız için artık farketmiyormuşuz. sevgilerle.. |
Cevap: Değişime adım adım... Doğru aslında alışılan herşey normal gelir ama kilom normal gelmiyor bana ağla2 ne zaman zayıflarsam o zaman gerçek değişimi görücem çünkü kilo vermeme engel blokajlarım olduğuna inanıyorum. bugün toplasam 1000 kalori olmamıştır yediklerim 1aya yakındır diyet yapıyorum ama vücudum su tutuyor. bacaklarımda çukurlar oluyor. ayrıca ben bu telkinlerin öyle yıllarca değil 1-2 ay dinlenerek etki ettiğini biliyordum yanlış mı biliyorum. ömür boyu ilaç kullanmak gibi hep mi dinlicez ?dusun2 |
Cevap: Değişime adım adım... Ömür boyu dinlemek derken mutlaka bi kaç sene dinleme yoğunluğunu ihtiyacına göre ayarlayarak dinleniyor.ben 32 yaşındayım, anne karnında oluşmaya başlayan bu düşünce kalıplarını 2 ayda değiştirecek bir yöntem olduğuna ben şahit olmadım, fakat imkansız diye bişey de yok insan beyni bu belli mi olur sen inanırsa o da olur ben ne yazıkki inanmıyorum. |
Cevap: Değişime adım adım... Alıntı:
aynı telkinleri yıllarca aralıksız dinlemek bence de kanıksama yapar ve etkisini kaybedebilir. tabi bunu uzun süre telkin dinlemiş insanlara sormak daha doğru. benimkisi sadece fikir. ama belli periyotlarda bir süre ara verip sonra tekrar telkinleri tekrarlamak iyi olur bence. |
nefes _almak, hiç bu açıdan düşünmemiştim. doğru olabilir ama bu da demek oluyor ki biz hep daha iyisini istiyoruz. ya da memnun olmuyoruz yeni halimizden. tamam değiştim, iyiyim artık demediğimize göre.dusun2 |
|
Cevap: Değişime adım adım... bu aralar kafam o kadar karışık ki. değiştin mi diye sorsanız size net bir cevabım yok. telkinleri dinlediğim ilk günler "evet değişiyorum " demiştim ama şimdi özellikle son 2-3 haftadır aşırı duygusalım. aslında düşüncelerim değişmiş olabilir ama duygusal açıdan içimde müthiş bir sıkıntı var. neutrali5 nedenini çözemiyorum bir türlü. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:47 PM. |