05-05-2008, 12:54 PM
|
#12 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: pamuk'tan... merhabalar pamukcum ..
yazdıklarını yeni okuma fırsatım oldu canım..
hayal ablam ve mehmet çok güzel önerilerde bulunmuşlar sağolsunlar..
son mesajını okuyunca içim rahatladı .. super
bu şekilde silkelenerek kendini keşfetme yolculuğunda dev adım atman mutluluk verici..
yaşadıkların elbette hoş şeyler değil ama bazen hırslı olmak çıkış yapmak için iyidir..
bu yaşadıklarında o kişinin ceza bulmasını dilemek yerine onun inadına daha iyi daha başarılı daha mutlu olmaya çalışman lazım..
diyorsun ki onun ceza çekmesi lazım..
bence o cezaların en büyüğünü yaşıyor ama daha idrak edememiş durumda..
düşünsene şahsiyeti kişiliği yaptıkları aynaya baktığında gördüğü şey yaptıklarının ve yaşadıklarının bütünü..
sen ondan kurtulmuş ve güzel yaşama doğru yönlenmiş ama o zavallı haliyle birlikte hala..
sürekli olarak dün yaşadıklarımızın bu gününümüzü oluşturduğundan onun için bu günümüzün değerinin ve önemimin farkında olmaktan bahsediyoruz..
sen farkettin ve iyi olanları yapmaya çalışıyorsun..
peki onun yarını için yaptığı yatırımları düşünebiliyormusun..
çocukluğumda yaşadığım bir olayda br arkadaşım oyun oynarken beni ittirerek düşmeme neden olmuştu..
onun yanındaki arkadaşıda bu duruma güldü..
küçüğüm işte çocuk aklı.. o kadar çok üzüldümki öfkeyle.. üzüntüyle utanmışlık duygusuyla oda düşsün diye diledim..
nitekim düştü ama benim kadar basit değil.. koşarken çakıl taşlarının üzerine düştü..
kolarından dizlerinden kanlar aktı bi anda..
onu öyle görünce asıl istediğimin düşmesi değil sadece yaptığının yanlış olduğunun farkında olmasını istediğimi anladım ama
okula bile gelememişti bir hafta boyunca..
küçük olmama rağmen o gün karar verdim.. bir daha bir olumsuzlukla karşılaştığımda amacım o durumdan beni çıkartacak şeylere yönlenmek olmalı.. olayın kendisi ve sebep olduğu durumlara yoğunlaşmak malesef bizi ilerletmiyor..
yaşadığımız olaylarda mutlaka öğretici bir yanda vardır..
hiçbirşey sebepsiz değildir..
senin yaşadıklarındada bana göre en önemli olan şey bir başkası için kendini heba etmemen gerektiğidir..
onunlayken o ortamdayken bunu yapamadığın için değer verdiğin işinden ayrılmışsın ama hala onun için kendini yıpratmaktasın..
ozaman feda etiklerin anlamını yitirmiyormu güzelim..
maddem onu yaşantından çıkartmak için ailene arkadaşlarına işyerine yalanlar söyleyerek yeni bir başlangıç yaptın..
ozaman verdiğin kararın arkasında durarak bunu uygulamalısın..
artık doğru olanı yapmaya başaladığın için kendi güzelliğinin ve öneminin bir kez daha farkında olarak gelişme yolunda daha hızlı ilerle canım..
şimdiden itibaren yarınını mutlulukla huzurla başarılarla yaşaman dileklerimle..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |