![]() |
Papatyanin umut gunlugu:)) Mrb arkadaslar onceliklebu siteye rast geldigim icin kendimi sansli goruyor ve sukrediyorum. 20 gun once tanistim sizlerle.. Bi cogunuzun degisim gunluklerini okudum ve bana umut oldunuz arkadaslar. İlk once ego guven ve suclulukla basladim.. Dinledigim gunden beri kendimi daha iyi hissediyorum konusurken ki ses tonumda bile degisiklik oldu.. Gune baslarken daha pozitif kalkiyorum ve olumsuz bisey oldugnda kendimi motive ettigimi farkettim. Bu degisimleri hissetmek gercekten cok huzur verici. Ama cogu arkadasimiz gibi bende de dalgalanmalar cok fazla oluyor. Nedensiz saatlerce agladigim anlarim oldu.. Umarim bu yolculukta kendimizi bulur daha pozitif sevgi dolu gunler yasariz.. Dun sucluluk telkinini cikarip sosyal fobi sosyallik artirici topluluk karsisinda ko usma kendine guven koruma kalkani telkinlerini ekledim.. Bu konuda ciddi cekingenligim var kendimi cok fazla kasiyorum.. Bakalim ne gibi degisiklikler olucak.. Sevgiyle huzurla mutlulukla olmayi istediginiz benliginizle kalin.. Gorusmek uzere |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Yolunuz daima güzelle sevgiyle ve iyilikle karşılaşsın. |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Cok tsk ederim isikli yol guzel dileklerin icin umarim hepimiz gittigimiz yolda huzuru mutlulugu buluruz |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Aramıza hoşgeldin. Yeni günlüğün hayırlı olsun. güzel haberler yazarsın inşallah956k |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) papatya hosgeldin emin ol cok fayda goreceksin dinledigin telkinlerden. |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Cok tsk ederim arkadaslar inanin varliginiz bile guc veriyor inancini artiriyor... Bugun sabah uyandigimdan beri inanilmaz bi enerjim var yerimde duramiyorum surekli biseyler yapma fikri olusuyor.. Kipir kipirim enerji doluyum:)) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) hoş geldin956k |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Hosbulduk serpil elif:) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Arkadaslar bugun gerceklesmesinden korktugum bi durumu kendi istegim dogrultusuna cevirdim..sikintili bir durum oldugunda hemen panik olur ve bunu esine stresli bir sekilde yansitirdim.. Bugun kendimi kontrol edebildim soylerken cok rahattim ve olmasini istedigim sekilde yol aldi konusmalar.. Gercekten cok iyi hissediyorum kendimi.. Umarim hepimiz icin cok guzel gelismeler olur.. Sevgiyle huzurka kalin:)) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Arkadaslar cok basim agriyo:( beynim catlayacak gibi hissediyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 PM. |