26-05-2013, 08:06 PM
|
#12 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Neden psikolog öneriyorum. Eğer psikolojik bir rahatsızlığınız varsa ne yapsanız başa dönüyorsunuz. Çünkü bazı hastalıkları sadece doktor çözümleyebilir yardım edebilir. Öncelikle bir teşhisimiz olursa yürümek kolaylaşır. Adeta elinizde sizin kullanma kılavuzunuz olur.
Benim kullanma kılavuzum da şunlara dikkat etmeli, şu yoldan gitmeli, şu yerlerde dolaşmalı, canı sıkıldığında kaybolduğunda nedeninin bu olduğunu bilmeli buna şöyle tepki vermeli gibi şeyler yazıyordu. Borderline çok ağır çok sıkıntılı bir hastalıktır. Birden boşluğa düşersiniz. Adeta içiniz boşalır. Kayıp hissedersiniz kendinizi ve kendinize yabancılaşırsınız. İçinizde ki boşluk dayanılmazdır. Öylesine yalnız, çaresiz kimsesiz hissedersiniz. Ölmeyi düşünürsünüz. Kaçmak istersiniz. Çok kuyuların dibinden beni duyan kimse yok mu diye seslendim. Kimse yok mu beni duyan? Allahım yardım et diye çok ağladım. O zamanlarda içimden bir ses bana hep FAİK ÖZDENGÜL diyordu. Ne zaman ne yapsam desem içimde ki o ses bana tekrar faik özdengül diyordu. Galiba bu kalbimin sesi dedim. Ve gittim faik hocama işte o gün benim hayatımın dönüm noktası oldu. Şimdi ise neredeyse sağlıklıyım diyebiliyorum. Anlatabildim mi? Ama eğer bir rahatsızlığınız yoksa iş kolay o vakit. Demek ki biraz gayretle pek ala düze çıkarsınız. |
| |