bu günlüğü kendi aşamalarımı daha net görebilmek ve okuyacak arkadaşlara fikir oluşturması açısından olumlu buldum.
İşyerinde internette gezinirken bir şekilde karşılaştım, dinlemeye ve okumaya başladım. Akşam kızımı uyuttuktan sonra işlerimi toparlayıp gece 00:30 gibi tekrar dinlemeye ve forumu okumaya koyuldum. Nasıl sabah olduğunu anlamadan bir baktım ki saat 5:30 olmuş ben hala uykum gelmemiş forumdayım:))
Gün içinde rahatsız olacağımı düşündüğümden biraz uyumam gerektiğine karar verdim ve yattım fakat 2 saat sonra uykumu almış olarak uyandım. Heyecandan sanırım bilemiyorum
Fakat bugün gün içinde enerjim çok düşüktü, kendimi halsiz ve mutsuz hissettim. Okuduklarıma göre bunlar normaldi, karnımda koca bir taşla gezdim sanki bütün gün, iyi bir his değildi:( bir an önce geçmesini diliyorum.
Bugünkü modumun son bir aydır canımı oldukça fazla sıkan bir olaydan dolayı mı yoksa dinlediğim telkinlerden mi olduğunu tam kestiremiyorum. İleriki günlerde daha net tespitler yapabilirim belki:)
Bir de unutmadan genel olarak gün boyu çok sıkıntılı olmama rağmen içimde de garip bir heyecan vardı, sanki taşların yerine oturması için bu depremlerin olması gerektiği ve sonunda güzel şeylerin olacağı gibi...
Dün çok az uyumama rağmen şu an hala uykum yok, bu damı bir etki acaba
iki gündür kulaklıktan dinliyorum fakat bu gece yattığımda telefonumdan açıp sabaha kadar hoparlörden dinlemeyi düşünüyorum. Ailenin diğer bireylerine de olumlu etkisi olacağını düşünüyorum:))
şimdilik bu kadar