![]() |
Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :)) Bugün 1 mart en sevdiğim gün, yani doğum günüüüümmm s456 Doğum günümü çok fazla kimseye söylemediğim için doğum günlerim hep mütevazı kutlamalarla geçmiştir. Bugün de o günlerden biriydi ailemle ve bir kaç dostumla geçen bir gün beni musmutlu etmeye yetti. iyi ki hayatımda varlar onları çok seviyorum Hayatımda oldukları için şükürler olsun Bugün nedense kendimi şımartmak istiyorum ve bu şarkıyı kendime armağan ediyorum y789 Tugba Özerk - Dogumgünün kutlu olsun - YouTube Ne kadar mutlu etse de doğum günlerinin hüzünlü bir tarafı da yok değil. İnsanın kendiyle baş başa kalıp düşüneceği ve yeni kararlar alabileceği ve bugün yeniden doğdum diyebileceği çok güzel günlerden biri ayrıca. Bu doğum günümün farklı bir tarafı da var ben yeni benim kendimi bambaşka hissediyorum değişimi hissediyorum şükürler olsun önümde yepyeni günler var ben güzel günlere niyet ediyorum cat3500 smiliyface kiss3 ttli3 |
Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :)) Doğum günün kutlu olsun mavipapatyacım. Sevdiklerinle, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu yarınlar dilerim. |
Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :)) Doğum günün kutlu olsun . Sevdiklerinle birlikte nice senelere s456 |
Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :)) Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :)) Bu aralar güzel şeyler oluyor çok şükür. kontenjanlar açıklandı yarın tercihler başlıyor güzel günlere güzel şehirlere :) |
Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :)) Canım branşın neydi senin evet bazı branşların alımı çok yüksek bu dönem hatta rekor ben de mutlu oldum hakkınızda hayırlısı olsun. |
Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :)) Alıntı:
|
Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :)) Ah bu site iyi ki var uzun süre uğrayamasam da dönüp geldiğimde forumda kayboluyorum ve bir bakıyorum saatler geçmiş, uzaklaşmışım her şeyden. okuduklarım motive ediyor beni yine gaza geldim planlar yaptım bir sürü kafamda. kalıcı olmasını seçiyorum. Bu aralar hayatımda biçok şey değişti atandım çok şükür. uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum çalıştım çabaladım, iyi de bir puanım vardı fakat tercih dışından aklımın ucundan bile geçmeyecek bir yere atandım. hep hayırlısı diye dua ediyordum vardır bunda da bir hayır deyip toparladım kendimi geldik ev tuttuk yerleştim okula öğrencilerime alıştım. mutluyum huzurluyum çok şükür ama evime aileme çok uzağım. bazen bu kadar özlem çekerken çalışıp para kazanmak anlamsız geliyor. :(( Bu aralar her gün yeni bir öğrenci kaydoluyor mevcudumuz git gide artıyor, haliyle sınıfta iki aydır sağladığım düzen alt üst oldu yeni öğrencilerin sınıfa ve okula uyum sağlaması lazım bu durum beni iki kat fazla yoruyor. öğrencilerime faydalı olmayı istiyorum ve onların hayatlarında güzel anılar bırakmak istiyorum bunun için kendimi geliştiriyorum. yaklaşık üç hafta önce usui reiki 1 e uyumlandım güzel bir deneyimdi ama 21 günlük arınma sürecini 1 haftadan sonra uygulayamadım eğer mümkünse yeniden başlayıp bu süreci tamamlamayı istiyorum, ve yeni telkin siparişi verdim bir iki güne elimde olur çok heyecanlıyım.:)) |
Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :)) Her şey umduğundan da güzel olsun diliyorum |
Cevap: Mavipapatya'nın günlüğü :)) Tekrar hoş geldiniz.Keyifli forumlar.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM. |