Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/624074-benim-kisisel-gelisim-yolculugum.html)

Pelish 12-04-2014 07:47 PM

Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum :)

Merhabalar,

Bende artık kişisel gelişim yolculuğuna gün gün bakıp eskiye neler katıyorum kendi kendime hergün neler öğreniyorum paylaşmak istedim. Umarım hem sizin için hem benim için yararlı olur.

Sevgi ve saygılarımla uzun zaman devamının bitmemesi adına sağlıcakla kalın.

actionsmile

elisya 12-04-2014 08:58 PM

Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum :)

Alıntı:

Pelish Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849650)
Merhabalar,

Bende artık kişisel gelişim yolculuğuna gün gün bakıp eskiye neler katıyorum kendi kendime hergün neler öğreniyorum paylaşmak istedim. Umarım hem sizin için hem benim için yararlı olur.

Sevgi ve saygılarımla uzun zaman devamının bitmemesi adına sağlıcakla kalın.

actionsmile

Hayat hep ileri doğru yaşanır ama geriye bakılarak anlaşılır.. Geçmişte ne tecrübe kazandıysak geleceğe de ona göre yön veririz. Bu yüzden günlükler çok faydalı oluyor. Günlüğünden en hayırlı şekilde faydalanmanı seçiyorum arkadaşım.

Sevgi ve saygılar.. t678

Pelish 16-04-2014 01:21 AM

Elimde bulunan malzeme ile ne yapmam gerektiğine karar verememekle beraber ne yapacağım onuda bilmiyorum. Hayatta en zorlandığım ve hayatımı etkileyecek kararı en kısa zamanda verip ve ilerisi içinde iyi olması gerekiyor acaba ne olursa olsun deyip ona tamam mı veya hayır bu olmaz mı desem... ama sonrasında acaba ben pişman olurmuyum? veya düşünüyorum da! 2 tel saçım siyah onlarda beyazlıcak ya ona mı yanayım acaba ..... öff kararsızlık kadar zor bişiy yok :( yada koy ver gitsin.... diyip gittiği yere kadar mi? desem kendimi teselli etmek için... Bu da 2 tel saçımın siyah kalmasını sağlar... ama bu seferde niye ben düşünmeden hareket ettim diye bu sefer gene sıkıntıdan beyazlatırmıyız acaba diye düşünüyorum. Bence en güzeli zamana bırakmak!

bence gereksiz çok şey düşünüyorum, bu da kafamın hep meşgul olmasını sağlıyor dolayısıyla doğru kararlar verememekle beraber zorlanıyorum, anlaşılan.

sweeet 17-04-2014 11:28 AM

Malzemenin ne olduğunu bilsek daha çok yardımcı olabilirdik belki. Vermek istediğin kararı bulmalısın. Saç beyazlarsa boyarsın. :) Hayatı hiç bir zaman öylesine yaşamamak gerek. Senin düşüncene göre o saç er ya da geç beyazlayacak.

Gereksiz düşüncelerden kurtulmak için olumlama yapabilirsin belki.

NOT: Yahu burası benim yolculuğum git kendine bir günlük aç dostum. ;) Egom konuştu artık kusura bakma. Misafirliğinize memnun olurum oldum da. Ama kendi günlüğünde derdini biraz daha açık anlatmak istersen daha iyi yardım alırsın. Sevgiler.

Pelish 17-04-2014 07:22 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849686)
Malzemenin ne olduğunu bilsek daha çok yardımcı olabilirdik belki. Vermek istediğin kararı bulmalısın. Saç beyazlarsa boyarsın. :) Hayatı hiç bir zaman öylesine yaşamamak gerek. Senin düşüncene göre o saç er ya da geç beyazlayacak.

Gereksiz düşüncelerden kurtulmak için olumlama yapabilirsin belki.

NOT: Yahu burası benim yolculuğum git kendine bir günlük aç dostum. ;) Egom konuştu artık kusura bakma. Misafirliğinize memnun olurum oldum da. Ama kendi günlüğünde derdini biraz daha açık anlatmak istersen daha iyi yardım alırsın. Sevgiler.

Sayın yöneticim sevincli

Burası benim kişisel gelişim sayfam ne ara sizin oldu :) egom konuştu artık kusura bakma

khkh56

sweeet 19-04-2014 05:59 PM

Aura rengi testinin sonucu çok hoşuma gitti:

Pandoranın kutusu gibisin öncelikle. O kadar gizem dolu bir kişiliksin ki, senin yanında olan insanlar şaşırmaktan şaşırmaz. Bunun yanında mor aura bilgeliği temsil eder ve bu auradan olan insanların garip garip güçleri vardır. Mesela enerjiniz yüksek olduğu için, ellerinizde garip şifa yeteneği vardır. Modern zamanların şamanı olabilirsiniz kısaca :) Son olarak sizi tanımlayan diğer kavramlar: İdealist ve yaratıcı!

Pelish 20-04-2014 01:11 AM

Çok Saygı Değer Aziz Muhterem Sayın yöneticim,

Hala benim kişisel gelişim sayfamı kullanıyorsunuz :) bende de menekşe moru çıktı.

sweeet 20-04-2014 09:53 PM

Ama ben gülücük farkını yeni fark ettim yaa. Kusura bakma işgal edeceğim biraz daha sayfanı. İyi iyi günlük açmana sevindim ama isme telif hakkı istiycem haberin olsun. Fiyatı konuşuruz. :D Olmaz yoksa ya değiştirelim ya da ben daha çok yazarım kendi günlüğüm diye yakıncacık gördüm yazdım. :) Hay Allah ya hamileyim ya dalgınlığıma ver sen onu. :)

Hadi sana iyi yolculuklar. :D Ayy çok güldüm kendime. Janer demese daha fark etmeyebilirdim. Sen de yazıyorsun ya arada günlüğüme şaşırdım. Neyse bir daha olmaz. Ama günlük ismi değiştirme işini düşün bence yine de.

Pelish 22-04-2014 01:39 AM

, hafif bile neşe kattıysam ne mutlu bana...

Pelish 22-04-2014 05:14 PM

1 aylık değişim sürecimde, kafaya çok şey taktığımın, zamanı çok gereksiz şeyler ile harcadığımın farkına varıp kendimde çok değişiklikler sağlayacak düzenlemeler yaptım. Şu anda artık daha relax daha mutlu ve insan ilişkilerinde daha rahat olabiliyorum. Suçluluk ve ego telkinleri çok işe yaradı.

insanlara yardım etmek kadar onları yüzündeki mutluluğu görmek kadar huzur veren bir şey olamaz diye düşünüyorum. Kendimle barışık olduğum ve insanları sevdiğim için çok mutluyum.

Sevgi ve saygılarımla.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:43 AM.