![]() |
CD Günlüğüm DERS ÇALIŞMA telkinine başladıktan sonra şimdide KESKİN ODAKLANMA telkini satın aldım ve bu günden itibaren dinlemeye başlıyıcam hatta başladım :) kendimde konsantrasyon eksikliğini görüyorum odaklanma sorunu da merak ettiğim şey KESKİN ODAKLANMA ile KONSANTRASYONU ARTTIR telkini arasındaki fark nedir ? bakalım dinleme süresince neler olucak :) |
Cevap: CD Günlüğüm hayırlı olsun peki iki telkini aynı anda mı dinleyeceksiniz. |
Cevap: CD Günlüğüm Ders çalışma telkinimin 2. ayını bitirip nadasa bırakmış bulunmaktayım odaklanma telkinim yeni geldi 5 gün sonra ders çalışma telkininin 3. evresinide odaklamanın ilk evresine ekliyicem :) Teşekkür ederim |
Cevap: CD Günlüğüm 3 gün oldu başlayalı odaklanma telkinine gördüğüm her rüyayı hatırlıyorum ve 5 den fazla kısa kısa rüyalar görüyorum kendine güven ile birlikte dinliyorum rüyamda sürekli tanıdık insanlar görüyorum 3 gündür sürekli olarak insan yüzlerine odaklı olarak onları görüyorum ardından bir başka rüyaymış gibi başka mekana geçip başka insanları görüyorum ama sadece insanlara odaklı oluyorum çevreye değil şimdi ders çalışma telkinin 3. evresinide araya kattımm |
Cevap: CD Günlüğüm Acaba 2 ay sonra zihnimi istediğim bir şeye kanalize edebilicekmiyim açıklamada yazdıgı gibi :) Çünkü bir işle meşgulken aklıma başka bir şeylerin gelmesi kapı ardına kapı açıyor labirente dönüyor zihnim hızlı okuma ve fotoğrafik hafıza telkinlerinide aldığım zaman eğitim kategorisindeki telkinlerle işim biticek sanırım :) |
Cevap: CD Günlüğüm Dün hızlı okuma , karizmanızı arttırın , kendine saygı telkinlerini sipariş ettim hediye olarakta insanlarla rahat olmayı seçtim umarım en kısa sürede elime ulaşır dinlemek için sabırsızlanıyorum eskiden siteyi inceler telkinleri aldıgımı dinlediğimi hayal ederdim şimdi bir telkin cd bolluğundayım :D |
Cevap: CD Günlüğüm Hızlı okuma programını kullansana öyle bir program var haberin var mı? Telkinleri çalışmalarla desteklemek faydalı olabilir. |
Cevap: CD Günlüğüm Haberim var programı telkin ile destekleme amacındayım. |
Cevap: CD Günlüğüm Ben sınav hazırlığı döneminde kpss taktikleri diye bir kitap edinmiştim orada da hızlı okuma için göz egzersizleri vardı sınavlar için epey işe yarıyor okuma hızımda artış oldu ama her zaman hızlı okumaktan ziyade bazen keyfine vararak okumak istiyor insan. :) Tabi ders çalışırken sık tekrarlar okuma hızını oldukça etkiliyor zaten beyin satır başını gördüğünde devamını kendiliğinden hatırlıyor ve bir noktaya geldiğinde satır başına bakıp tüm satırları ezbere hakim olarak söyleyebiliyorsun. |
Cevap: CD Günlüğüm tebrikler, umarım çalışmalarınıda eklediğinde çok büyük sonuçlar alacağından adım gibi eminim. sağlıcakla kal :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM. |